Каси, нормално е усещането все да ти се пиша, бебоците тежат вече и са точно над пикочния мехур. Понякога положениято се влошава и от ритничетата. Моята беба вече е с главата надолу, но някак е успяла да си сложи стъпалата под главата и това с ритниците точно там ми е много познато в момента. До раждането все ще е така, цаката му е време да мине
Nadyn, и пулсът е нормално да е ускорен сега, сърцето ти помпа кръв за двама и обемът на кръвта ти е увеличен. Моят пулс без да съм бременна си е като на мишка (90/мин), всички жени в семейството ми са така, а сега съм в 33 г.с. и вече нивата са около 100-105/мин, при даже възнисичко кръвно 90/60. И на това оправията му ще дойде, като родим
Все пак посъветвай се с док докъде е нормално и кога е време да се притесняваш.
Fia, и с твоя нос рецептата за оправяне е същата
Вероятно са слаби капиляри, но все пак консултирай се с док. При бременност всички лигавици секретират по-усилено, вкл носната. В резултат на това все ще се намери нещо малко за издухване от носа, което пък натоварва капилярите повече от обичайното. При мен има кръв всеки ден, почти на всяко духане на носа, но е по мъничко, като нишки в секрета, не е имало обилно кървене, но при по-слаби капиляри може да е по-обилно. На моята кума са такива, тя цялата бременност си хабеше по 2 пакета носни кърпички на ден само да попива кръвта.