Благодаря ви момичета за подкрепата!
Само вие знаете какво е да те подкрепи човек, който разбира проблема ти!
Срещам разни приятели, които знаеха какво правим - гадна история - нито те знаят какво да кажат нито аз пък искам да говорим!
Ами те не знаят що е то ин-витро и не е необходимо да знаят, ама как да им отговорая на въпроса защо не е станало!?
Аз понеже все още не мога да повярвам ония ден въпреки очевидните и безспорни доказателства - направих домашен тест . Резултатът беше наличие на втора бледа черта!? Сетих се обаче, че предишния ден ми биха прегнил, който влияе на резултата. Въпреки това, срам- не срам, се обадих на доктора, за всеки случай! Разбира се той потвърди, че резултатът е фалшив. Удължих си агонията излишно!
Не приключих с това обаче! Понеже си бях взела два теста - днес и под натиск на половинката направих и втория - пак втора бледа черта, но по-бледа ми се видя! Тъй ли не го изпиках тоя Прегнил та да продължава да ме лъже!
Моят сладур заживя и с друга една илюзия - ще стане чудо и неговите резултати ще се подобрят достатъчно за да можем да пробваме инсеминация! Абе то не е за разправяне! Ама... така ще е!