0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ето и аз да се отчета
« -: Септември 21, 2005, 17:47:39 pm »
Аз уж бях писала,но не си виждам писанието!?
Та- вчери ми сложиха Декапептила и аз също чака цикъл и след това начало на стимулацията! Все още не ме е страх! Но се отпуснах да плюскам - нали ще дебелея :? Икси - живот и здраве в средата на октомври! Понеже съм шемет вместо нов отговор в друга тема съм натиснала нова тема, така че не се сърдете ! :oops:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Ето и аз да се отчета
« Отговор #1 -: Септември 21, 2005, 19:31:52 pm »
Граци, имаше кофти случка поради, която липсват теми, мнения и лични съобщения. Но...както и да е.
Сега по същество. Миличка, желая ти много, ама много късмет и успех накрая, естественно. Пожелавам близнаци. Няма да се морим само за едно, я?! Малко след теб ще съм и аз да удвоя бройката. Хайде сега пусни и некоя снимчица в другата тема на Бубата, че да си знаем физономиите и да не се подминаваме в клиниката кат пътни знаци.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Ето и аз да се отчета
« Отговор #2 -: Септември 21, 2005, 20:32:06 pm »
Грация, виж ТУК .
*
И при вас ли е така?
« Отговор #3 -: Септември 26, 2005, 10:30:05 am »
Здрасти!
Оги, абе нямам скенер и не мога да изпратя снимка, ама ме и срам, че голям урунгел излизам на снимка! Пък иначе съм една убавица! :lol:
Тъй като и двете ходим при един доктор исках да те попитам и при теб ли е така?
Вече колко пъти се срещаме с Владимиров и всеки път трябва да обяснявам коя съм аз и "какво щяхме да правим днес"! А документацията уж е пред него!? Аз му казвам и какви лекарства следват, пък нали той ги писа протоколите и те също са пред него! Знам, че е много зает, но някак си ме притеснява този факт, че едва ли не всеки път се запознаваме! Аз поне докато не свърша работата на клиента си не го забравям!
Ми ей затва няма смисъл и снимка да изпращам! Те хората ме виждат в цял ръст колко пъти, че не ме запомнят пък ти си мислиш, че ша успееш! :wink: Дето викаше един мой познат - "навзДрачна" съм! :?
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Ето и аз да се отчета
« Отговор #4 -: Септември 28, 2005, 23:08:53 pm »
А шамари ядеш ли, ааа? Веднага пращай снимка, пък аз ще те запомня, вервай ми. За доктора......ами аз там съм си като у дома и нема как да забравят домашните си любимци. Е, случва се като сме се накачулили сумати пациенти за кратко време и доктора му пуши главата, да ме пита кво трябваше да правим днес, но това са мноооого редки, единични случаи. Само от първото изречение включва в случая. Пък такова джувотно като мен се не забравя беее. Аз пътечка направих там. Чак ми е неестествено като не посетя дълго време центъра. Даже ми липсва. Ей са ме е фанала нервата и броя дните, а те се влачат ли , влачат. С това отлагане 1 месец ми се разгони фамилията тоя път. Пуста му къращина да фаща гората вече, че ми писна да се разправям с нея. В Петък съм на преглед и ще живна. Не се притеснявай и не се шашкай. В добри ръце си и не си тормози главицата. Аз тоя път съм отпуснала юздите, че и да ми каже доктора да скоча от прозореца, сигурно ще го направя. Оставила съм се на течението, просто ми се изядоха силиците. Квото ще да става?!
Лека нощ душицо!

*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #5 -: Септември 29, 2005, 10:10:10 am »
Цитат на: oganche
А шамари ядеш ли, ааа? Веднага пращай снимка, пък аз ще те запомня, вервай ми. За доктора......ами аз там съм си като у дома и нема как да забравят домашните си любимци. Е, случва се като сме се накачулили сумати пациенти за кратко време и доктора му пуши главата, да ме пита кво трябваше да правим днес, но това са мноооого редки, единични случаи. Само от първото изречение включва в случая. Пък такова джувотно като мен се не забравя беее. Аз пътечка направих там. Чак ми е неестествено като не посетя дълго време центъра. Даже ми липсва. Ей са ме е фанала нервата и броя дните, а те се влачат ли , влачат. С това отлагане 1 месец ми се разгони фамилията тоя път. Пуста му къращина да фаща гората вече, че ми писна да се разправям с нея. В Петък съм на преглед и ще живна. Не се притеснявай и не се шашкай. В добри ръце си и не си тормози главицата. Аз тоя път съм отпуснала юздите, че и да ми каже доктора да скоча от прозореца, сигурно ще го направя. Оставила съм се на течението, просто ми се изядоха силиците. Квото ще да става?!
Лека нощ душицо!

Оги, ей сега е момента!!! Утре в 10.30 часа и аз съм на преглед! Много ще се радвам да се видим!
*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #6 -: Септември 29, 2005, 10:57:35 am »
Грация,и моят доктор е сьщият :D
Вли3ам при него,преглежда ме,говорим си,и3ли3ам да дам крьв при сестрите и като се вьрна ме по3дравява с Добьр ден като 4е ли 3а пьрви пьт ме вижда.А в това време е прегледал най много една, две пациентки.
Отна4ало си мислих,4е е много натоварен и няма достать4но време 3а пациентките си,после си викам ,ами ако няма никой пред кабинета му ,3на4и не е добьр.
Весела среща утре на вас двете с Оги :D
*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #7 -: Септември 29, 2005, 10:59:59 am »
Мен всеки път ме пита на колко съм години, иначе вече ми научи името ;) Напредвам :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Ето и аз да се отчета
« Отговор #8 -: Септември 29, 2005, 11:31:02 am »
Grazia,

докторът ни е много, ама много натоварен вече от доста време и е нормално да не може да включи веднага, дори и гледайки листата пред себе си. не се притеснявай, това не значи, че ще те претупа!

тоо... и аз съм там в клиниката като Огито - от домашните любимци, ама ние ходим вече една година там и ако не повисим поне един път седмично, не ни е спокойно на душата ;)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #9 -: Септември 29, 2005, 11:54:01 am »
И аз да се присъединя към мненията на Джам и Оги, да те успокоя, че в никакъв случай няма да те притупа, в това можеш да си сигурна :)
*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #10 -: Септември 29, 2005, 16:44:49 pm »
Цитат на: StefiZ
И аз да се присъединя към мненията на Джам и Оги, да те успокоя, че в никакъв случай няма да те притупа, в това можеш да си сигурна :)

Абе дано да сте прави. Не се шашкам уж, даже прекалено спокойно приемам нещата, което пък ме плаши. Ами цял живот кога най съм се шашкала най-лесно се е получавало, пък когато си мисля, че ще е лесно - нъц! Та ей затва си измислям поводи за притеснения, че да не съвсем без хич :lol:  То има време да психясам, но засега околните по-го мислят - хотела трябвало да е удобен -като че ли ше раждам в него :lol:
Надявам се и с вас момичета да се запознаем, пък дори и да сме бременни вече -още по-добре :)
А това за многото пациенти е много относително. Едно време и аз като отидох при Тодоров се рекох- брех много хора бре. Чакалнята беше претъпкана. Обаче това не му попречи зорлян да ми докара хиперстимулация. А зорлян беше щото ме стимулира без да имам хормонални изследвания и без да ме следи, ами - ела на 20-тия ден ,кога коня беше отишъл в ряката. Пък тва, че ни беше лоша спермограмата- ее кво го интересува. Ама това го знам сега!
*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #11 -: Септември 29, 2005, 17:12:31 pm »
Цитат на: Grazia
Ами цял живот кога най съм се шашкала най-лесно се е получавало, пък когато си мисля, че ще е лесно - нъц! Та ей затва си измислям поводи за притеснения, че да не съвсем без хич :lol:  

Е щом така стоят нещата ти продължавай да се шашкаш :D  :wink:
Но бъди сигурна, че доктора ще направи най-доброто за теб до колкото зависи от него, разбира се :)
Успех мила, и дано наистина се засечем, аз след малко потеглям на там :wink:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Ето и аз да се отчета
« Отговор #12 -: Септември 29, 2005, 21:06:01 pm »
Успех мила, и дано наистина се засечем, аз след малко потеглям на там :wink:

Връзкарка! Уредила си се с час следобяд, а?! Хм..ще я видим ние таз работа. :balk_117:
Граци, аз съм от 12h утре.

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Ето и аз да се отчета
« Отговор #13 -: Септември 29, 2005, 21:17:40 pm »
И.....Граци...утре да си залепиш стикер с ника на предницата, задницата или на челото.....по твой избор, че да те позная. Като се стискаш да не пуснеш снимка, ще си наказана със стикер. Тва е.

*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #14 -: Септември 30, 2005, 09:00:23 am »

Връзкарка! Уредила си се с час следобяд, а?! Хм..ще я видим ние таз работа. :balk_117:

Ама що бе, няма ли часове за следобед, ти сега ме изненада наистина :? И к'во само до обед ли приема, а следобед...??
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Ето и аз да се отчета
« Отговор #15 -: Септември 30, 2005, 11:18:12 am »

Ама що бе, няма ли часове за следобед, ти сега ме изненада наистина :? И к'во само до обед ли приема, а следобед...??

абе има някаква нова организация на часовете... според това за какво си...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #16 -: Септември 30, 2005, 13:22:12 pm »
Е хубо де, аз знам, че до обед бяха само процедурите т.е. инсета, инвитро, иски, пункци и т.н., а следобед се записваха часове за прегледи???
Сега пак ли ново разпределение има? Че вече ми е неудобно хората там да се съобразяват с мен :?  То че сме домашните любимци, сме, ама все пак трябва да имаме мярка :P  :D
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Ето и аз да се отчета
« Отговор #17 -: Септември 30, 2005, 18:15:15 pm »
Стефчо, аз по принцип си записвах час рано сутрин от 8, преди да ида на работа или 18.00 за след работа. Спряха късните часове след 18, щото все пак доктора е човек и се изморява от целият ден. То аз незнам къде се намирам тогава, пък при негоевото напрежение е разбираемо. И по-добре така. Сега вече няма часове и рано. Та днес бях от 12 на обяд. 1 час пътувах от Младост 4 на отиване. Карах с 5-10 км/ч по околовръстното. Беше ад и се изнервих яко, щото закъснях. И като излизам през работно време се губят много часове и шефа може да се издразни. Но кво да правиш, нямам избор? И така. Другият път съм от 11.30. Няма сутрин. Има пункции, трансфери, бла-бла...всякакви манипулации. Най-късният час забелязах, че е от 2 на обяд за 10 октомври.

*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #18 -: Октомври 02, 2005, 13:02:31 pm »
Аз за съжаление едва сега ви чета, така че работата със стикера отпадна!:) Обаче Оги ако се бяхме засекли -щях да те позная! За съжаление сме се разминали за минути, защото аз бях в центъра отново за резултатите около 12.35. Нищо, другия път!:)Имаше едно момиче на което спешно трябваше да бият Прегнил. Ако е сред вас - свиркайте да знам кого съм видяла.
Освен изненадата с допълнителното плащане, за което ти писах вече Оги, имаше и друга - само един ден било необходимо да останем в София около процедурата, а не седмица както си мислех!? Пък аз такова събиране на информация направих за място където да "отседнем"!?:(
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Ето и аз да се отчета
« Отговор #19 -: Октомври 02, 2005, 20:38:25 pm »
Аз за съжаление едва сега ви чета, така че работата със стикера отпадна!:) Обаче Оги ако се бяхме засекли -щях да те позная! За съжаление сме се разминали за минути, защото аз бях в центъра отново за резултатите около 12.35.

Их, аз в 12.30 се качих в колата и тръгнах от паркинга. Ама верно за минути сме се разминалаи.

Освен изненадата с допълнителното плащане, за което ти писах вече Оги, имаше и друга - само един ден било необходимо да останем в София около процедурата, а не седмица както си мислех!? Пък аз такова събиране на информация направих за място където да "отседнем"!?:(

За изненадата не се ядосвай. Пари се печелят и се за харчат. Знам, че е адски неприятно, но да се молим, че това ще си остане последната неприятна изненада. Само хубави очакваме вече.
Само 1 ден?! Как така? Ти за какво говориш? За пункцията или ЕТ? Нали между тях има поне 3 дни, което прави около 1 седмица най-добре да останете в София?