А шамари ядеш ли, ааа? Веднага пращай снимка, пък аз ще те запомня, вервай ми. За доктора......ами аз там съм си като у дома и нема как да забравят домашните си любимци. Е, случва се като сме се накачулили сумати пациенти за кратко време и доктора му пуши главата, да ме пита кво трябваше да правим днес, но това са мноооого редки, единични случаи. Само от първото изречение включва в случая. Пък такова джувотно като мен се не забравя беее. Аз пътечка направих там. Чак ми е неестествено като не посетя дълго време центъра. Даже ми липсва. Ей са ме е фанала нервата и броя дните, а те се влачат ли , влачат. С това отлагане 1 месец ми се разгони фамилията тоя път. Пуста му къращина да фаща гората вече, че ми писна да се разправям с нея. В Петък съм на преглед и ще живна. Не се притеснявай и не се шашкай. В добри ръце си и не си тормози главицата. Аз тоя път съм отпуснала юздите, че и да ми каже доктора да скоча от прозореца, сигурно ще го направя. Оставила съм се на течението, просто ми се изядоха силиците. Квото ще да става?!
Лека нощ душицо!