0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Ето и аз да се отчета
« Отговор #60 -: Октомври 17, 2005, 09:12:01 am »
Късмет, Грация.
Ето и аз да се отчета
« Отговор #61 -: Октомври 17, 2005, 11:51:53 am »
Грация, стискам палци и аз! Пиши как върви, като можеш :D
Благодаря ти, Бени!

*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #62 -: Октомври 17, 2005, 13:27:14 pm »
ми, значи и аз да кажа
от днес ми започнаха стимулациите за ИКСИ - като начало с 300 единици пурегон.

успех на всики ви
Ето и аз да се отчета
« Отговор #63 -: Октомври 17, 2005, 14:55:27 pm »
Бубата, ще те имаме предвид с палците :D

Дръж ни в течение :D
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Ето и аз да се отчета
« Отговор #64 -: Октомври 17, 2005, 14:57:08 pm »
Бубата, много късмет. :lol:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Ето и аз да се отчета
« Отговор #65 -: Октомври 17, 2005, 15:04:19 pm »
Граци, я тегли една майна на роднините и не им обръщай внимание. И по-добре, че не осъзнават сложността и важността на задачата ви, че ще се умориш от обяснения. Трай си, прави се че ги слушаш и си мисли за твоите бластоцистчета. Сигурна съм в тях.
Късмет душичко!
Бубенце, на теб също много късмет в начинанието и Граци като повлече крак и ние ще се доредим до бластоцитчетата! Айде късмет и на теб! Аз съм най-последна от вас и ви дишам праха. Внимавайте каква пушилка ще ми вдигнете!!! Приемам само х2.
Късмет!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Ето и аз да се отчета
« Отговор #66 -: Октомври 17, 2005, 16:52:25 pm »
Оги, душа, ти докъде я добута??
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Ето и аз да се отчета
« Отговор #67 -: Октомври 17, 2005, 16:56:37 pm »
В тая връзка, Джамата, тоя месец дерзаете или почивате (по домашному ще поработвате :wink: )
Благодаря ти, Бени!

*

jam

• *
  • 14924
Ето и аз да се отчета
« Отговор #68 -: Октомври 17, 2005, 17:01:16 pm »
Цитат на: FreshBreeze
В тая връзка, Джамата, тоя месец дерзаете или почивате (по домашному ще поработвате :wink: )

до преди 1 час съм дерзала, Фрешо :)
нема почивка за нас, пенсионерите... ;)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Ето и аз да се отчета
« Отговор #69 -: Октомври 17, 2005, 17:04:09 pm »
Е пък бравос, само така :D  Що не споделиш как мина - колко фоликула, на неспукан/спукан, с колко милиона ... pls :D
Благодаря ти, Бени!

*

jam

• *
  • 14924
Ето и аз да се отчета
« Отговор #70 -: Октомври 17, 2005, 17:13:57 pm »
тоя път се стимулирах отново с Клостил, след като се оказа, че инжекциите ФСХ не работят добре при мен.
снесох само 1 състезател, но добър на размери - 22мм. (предния път с Клостила станаха 2, но по-дребни)
вчера туриха Прегнил, днес вече се беше спукал, гадината, та инсето пак на спукан...
иначе "матрияла" отличен - 38 млн с 90% подвижност след обработката.
изобщо, мъжкия фактор избледнява, а се появява женски... мдам...

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Ето и аз да се отчета
« Отговор #71 -: Октомври 17, 2005, 17:16:07 pm »
Колко е нормата след обработка?
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Ето и аз да се отчета
« Отговор #72 -: Октомври 17, 2005, 17:23:18 pm »
Цитат на: jam
Оги, душа, ти докъде я добута??

До под кривата круша, душа! За сега сме само на мечти. Сериозно.....чакам да ми дойде М. Корем ме мъчи, а то не идва. Ужас!  По мои сметки утре е денят. Ако всичко е ОК, ще започнем стимулация за иксито. Миналият понеделник ми биха Диферилина. Общо взето съм под напрежение и постоянно търся зад кой ъгъл се е скрила моята приятелка "глухата акула", за да я зненадам аз , преди тя мен?!

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Ето и аз да се отчета
« Отговор #73 -: Октомври 17, 2005, 17:26:18 pm »
Цитат на: jam
тоя път се стимулирах отново с Клостил, след като се оказа, че инжекциите ФСХ не работят добре при мен.
снесох само 1 състезател, но добър на размери - 22мм. (предния път с Клостила станаха 2, но по-дребни)
вчера туриха Прегнил, днес вече се беше спукал, гадината, та инсето пак на спукан...
иначе "матрияла" отличен - 38 млн с 90% подвижност след обработката.
изобщо, мъжкия фактор избледнява, а се появява женски... мдам...

Ма вие сте супер Джамито! Е тоя път ще да е!!!!! Един, раздлен на две, прави.......близнаци!

*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #74 -: Октомври 17, 2005, 17:26:45 pm »
Упс. Как се изтрива мнение? :oops:
Alexandra
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Ето и аз да се отчета
« Отговор #75 -: Октомври 17, 2005, 17:47:32 pm »
Има едно "х" горе в дясно.
*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #76 -: Октомври 17, 2005, 19:54:02 pm »
Пак съм тук! Продължавам доклада докато мога!:)
И така : днес - пет развиващи се два от които били "муцка" както се изрази д-р Тачева :) Много ценен човек е да знаете! :) В сряда на обяд ще е трансфера! Аз сега съм си при мама, че ми омръзна да кръстосвам София, пък и се оказа че междувременно ме чакали работа да върша утре - няма как човекут на зор срока му изтича:)
Благодаря ви за искрената подкрепа! Как да не се лепвам всеки ден за първия компютър, а?
Бубе хайде да ме настигнеш скоро!:)
Оги и ти не се помайвай много!:)
*
Ето и аз да се отчета
« Отговор #77 -: Октомври 18, 2005, 08:28:31 am »
Grazia, успех и стискам всичките палци.

Оги, айде стига си стояла назад, настигай ни

успех момичета и ви благодаря
Ето и аз да се отчета
« Отговор #78 -: Октомври 18, 2005, 12:05:33 pm »
Цитат на: Lali
Колко е нормата след обработка?

Лали, над 15 млн.

Джамата, добре сте бе душа :D  Къде гледаш да си сдала багажа :?:  :wink:  А Мъжкото - много добре! Разкарахте ли коките? На какво отдаваш подобрението - знам че му беше купила някакви "френски" подобрители?
Моят мъж, нали основно броят ни беше проблем, изглежда е преодолял тоя проблем, сега пък подвижността ни нещо спаднала -  преди и при най-лошите сп-ми ни беше 46-48%, а сега: 43%, 38%, 40% :roll:
Благодаря ти, Бени!

Ето и аз да се отчета
« Отговор #79 -: Октомври 18, 2005, 13:11:37 pm »
Успех, Граци!