По 2-3 ??? Защо толкова малко??? Не вярвам на очите си какво си написала и това ме отчайва защото аз мислех да се пробвам с инсеминация при Маркова.
Каси, не искам да те отчайвам или заблудя, но това наистина бяха думи на д-р Александров през февруари 2007. Ти иначе попитай Маркова за инсеминация и настоявай тя да ти я направи. В нашия случай /мъжки фактор - лоша спермограма-намален брой, подвижност и морфология и женски фактор-високо FSH и LH/ доцентката ми предложи да си избера in vitro или инсеминация /тръбите ми са проходими/, като ми обясни, че за нея in vitro-то е много по-добър вариант, защото шансовете са по-големи /около 50%/, отколкото при инсе /10%-15%/. Иначе за инсе да си приготвя 1000лв., а за in vitro - 5000лв. След този разговор отидохме на консултация при Александров, за да чуем и неговото мнение. Той ни препоръча задължително като за начало да пробваме с инсеминация и тогава сподели, че Маркова не е привърженичка на инсеминациите и ще си държи за вариант in vitro, но аз да настоявам, и също че при тях в Ин-витро центъра почти не правели, на година по 2-3. Иначе при мен доцентката се съгласи да я направи, изпрати ни за задължителните изследвания преди инсе /спин, хепатит, хламидия.../ и тогава се оказа, че моят тест за хламидия е положителен. Започнахме лечение и когато вече през май 2007 се бях излекувала, тя каза, че ще я направим наесен, защото през лятото излизат в отпуск. И междувременно ме изпрати през лятото на кални бани в калолечебницата на Южния плаж. Така че принципно, ако във вашия случай сте подходящи за инсе /извинявай, може и да си споделяла по-рано във форума как стоят точно при вас нещата/, Маркова би трябвало да се съгласи, но може би повече ще се чака. Аз именно заради чакането се насочих към Сариев, мислех, че при него всичко ще стане много по-бързо, а има забременели момичета от инсета, правени от него.
Пожелавам ти успех и късмет и скоро да видиш така желаните две чертички!