0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: графиката на saraapl
« Отговор #260 -: Февруари 07, 2008, 19:32:34 pm »
А мила ...................
Графиката ти е добре до тук. Съвсем нормална за ФФ.
Спокойно си изчакай да видим дали ще има О.
Много мислиш  :D
Дуфастона не ти пречи и да е станало бебчето.
Успокой се и не мисли предварително нещата.

Мила днес имах едни лекички придърпвания от лявата страна(левия яйчник).Малко е странно ама така се чувствам когато съм в цикъл та се питах има ли това нещо общо с О?И друго да питам -ако няма О изобщо няма да ми отчете даже и бледа черта нали.Имам шпредвид ако е рано изобшо за тестване на О..по принцип дори и бледа се появява едва когато си блзио до деня на О. или греше..днес след леките болки от лявата страна си направих тест за О в нас...многоооо лека бледа черта се появи  :oops: .ама няма да бързам С други тестове..ще чакам датата а дотогава ..кексане :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #261 -: Февруари 07, 2008, 19:43:13 pm »
"Принципно Дуфастона се пие от 16-я ден 10-12-14 дни (в зависимост от целта), по 2 табл. на ден."

Denis това ми е написал в последното си писмо от днес д-р Сираков..Моя доки го няма и не знам кога да започна дуфастона..няма да мога да ходя на прегледи :( и какво да правя сега кога да започна??? на 16 как? нали уж на 15 започвам тестове за О..или ти няма значение.в смисъл че ако започна дуфастона на 16 го пия 5 дена и трябва да ми дойде на 25/26 някъде...май има право докито а..като се замислиш има разлика от предната менструация точно 28 дни...Ами има ли време да стане чудото??ако О ми е на 18 имам ли някакъв шанс???  8O

PP:знам че много мисля ама се притесних вече многоооооо..помогни ми моля те
*

saraapl

• 2009
« Отговор #262 -: Февруари 07, 2008, 19:53:50 pm »
"Принципно Дуфастона се пие от 16-я ден 10-12-14 дни (в зависимост от целта), по 2 табл. на ден."

Denis това ми е написал в последното си писмо от днес д-р Сираков..Моя доки го няма и не знам кога да започна дуфастона..няма да мога да ходя на прегледи :( и какво да правя сега кога да започна??? на 16 как? нали уж на 15 започвам тестове за О..или ти няма значение.в смисъл че ако започна дуфастона на 13 го пия 5 дена и трябва да ми дойде на 23/24 някъде...май има право докито а..като се замислиш има разлика от предната менструация точно 28 дни...Ами има ли време да стане чудото??ако О ми е на 18 имам ли някакъв шанс???  8O

PP:знам че много мисля ама се притесних вече многоооооо..помогни ми моля те
*

saraapl

• 2009
« Отговор #263 -: Февруари 07, 2008, 20:54:26 pm »
" И пак ще Ви кажа - щом се борите за бебе - преди да спрете Дуфастона си направете тест за бременност. И го спирайте само ако НЕ СТЕ БРЕМЕННА."

А това какво значи? пак е от сираков??? направо съм супер объркана...моля те разшифровай го !!! :oops:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #264 -: Февруари 07, 2008, 22:01:13 pm »
Сираков току що ми писа.Каза ми че няма проблем защото дуфастона няма да навреди на овулацията ми..дано има такава...малко ми стана по спокойно но искам мила и твоето мнение...:) до скоро
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #265 -: Февруари 08, 2008, 07:22:11 am »
" И пак ще Ви кажа - ....................

Изпълняваш това което ти казва.  :D Пиеш го и в деня на предполагаемата М правиш тест - според мен, обаче трябва да е кръвен, защото уринния може и да не покаже.
Ако е станало говориш с него и той ти казва по каква схема да продължиш да го пиеш, ако не е станало - не пиеш

ПП. Ако не си бременна до 10-14 дни трябва да ти дойде М.
Прогестерона действа така: ако си бременна - подпомага бременността, ако не си - предизвиква М.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #266 -: Февруари 08, 2008, 20:12:26 pm »
Тогава поправи ме ако греше-започвам дуфастон от 16 ден ан МЦ т.е. на 13.02 нали така? и го пия 10 дена по 2 таблетки до 23.02...и ми идва до 3/4 дена...значи на 27.02 трябва да ми дойде нали така? И ако не ми дойде кога да правя тест за бременност?

И между другото много хора са ми писали че дуфастона много пречи..е кажи ми на кого да вярвам..на сираков нали?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #267 -: Февруари 09, 2008, 08:27:05 am »
Нали и Владимиров ти даде същата схема- ето имаш 2 лекарски мнения.
Разбира се, че на тях ще вярваш - друг лекар мнение не ти е давал?! :D
Започваш на 16 ден от МЦ Дуфастон- до 25 ден на МЦ.
За теста- аз ще ти помогна по графика да определи дали ще има О. или не и кога трябва да се направи тест.
ПП.
Теста ако има бременност ще е (+) след 13-14 ден след О.
Например, ако О е на 18 ден от МЦ- тест на 32 ден от МЦ.
А сега спокойно, нещата ще се изяснят ,нека да мине малко време

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #268 -: Февруари 09, 2008, 20:38:11 pm »
Нали и Владимиров ти даде същата схема- ето имаш 2 лекарски мнения.
Разбира се, че на тях ще вярваш - друг лекар мнение не ти е давал?! :D
Започваш на 16 ден от МЦ Дуфастон- до 25 ден на МЦ.
За теста- аз ще ти помогна по графика да определи дали ще има О. или не и кога трябва да се направи тест.
ПП.
Теста ако има бременност ще е (+) след 13-14 ден след О.
Например, ако О е на 18 ден от МЦ- тест на 32 ден от МЦ.
А сега спокойно, нещата ще се изяснят ,нека да мине малко време

Миличка моя...много много ти благодаря :) Просто си чудесен приятел..огромна прегръдка от мен и ще чакаме заедно нали :) а колкото до мнението на докторите-твоето и тяхното мнение ми е пределно достатъчно :) още веднъж мерси мила :) поздрави от слънчева Испания :)

PP:сега вече идва чакането :):)  :wink:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #269 -: Февруари 10, 2008, 08:50:19 am »
 :D за нищо

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #270 -: Февруари 10, 2008, 10:08:36 am »
слънце аз кога трябва да започна тестовете за О.?Нещо Т ми подскача малко тези дни и не знам на какво се дължи.Пък и след 3 дена започвам дуфастона за 10 дена.Мила има едно момиче от Италия което пие по същата схема и мога да кажа за същото като мен дуфастон.И на неч също като на мен един от добрите доктори в България и казал че няма никакъв проблем за О,..И тя сега като мен ще ги започва за втори месец..Може би наистина не е толкова зле колкото го описват всички :) как се движи графиката ми все пак..и има ли шанс О да е по рано тъй като правя все пак цикъла почти 28 дена вече..мерси мила за помощта :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #271 -: Февруари 10, 2008, 10:36:40 am »
До тук графиката ти не показва да е имало О.
По графика се разбира, когато О е вече минала.
Ако искаш почвай с тестовете, но знай че може и да няма (+) - все пак имаш проблем с МЦ.И едва ли ще ти стигнат 5 теста, защото дори не може да пред положим, ако има О. кога може да е.
Аз от сърце ти пожелавам да има О. :D

ПП. Ето миналият МЦ нямаше О.
Но ти не се отчайвай, все пак трябва малко време докато МЦ се повлияе и нормализира. Това ти е едва 2 МЦ /ако не бъркам/ с Дуфастон

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #272 -: Февруари 10, 2008, 14:50:31 pm »
До тук графиката ти не показва да е имало О.
По графика се разбира, когато О е вече минала.
Ако искаш почвай с тестовете, но знай че може и да няма (+) - все пак имаш проблем с МЦ.И едва ли ще ти стигнат 5 теста, защото дори не може да пред положим, ако има О. кога може да е.
Аз от сърце ти пожелавам да има О. :D

ПП. Ето миналият МЦ нямаше О.
Но ти не се отчайвай, все пак трябва малко време докато МЦ се повлияе и нормализира. Това ти е едва 2 МЦ /ако не бъркам/ с Дуфастон

Дам едва втория ми цикъл и и все пак не се знае дали е нямало да бъде по късна О предния месец..Но както каза ти мисля да започна с тестовете за О сега и съм се запасила с доста опаковки не се притеснявай :)мерси мила и ще пиша всеки ден да ти казвам ако има нещо странно или нещо не ми е ясно...:) До скоро
*

saraapl

• 2009
« Отговор #273 -: Февруари 10, 2008, 22:19:10 pm »
Мила направих си един тест за О.появи се както си и мислех втора бледа черта.по бледа от контролната и това значи че е отрицателен.Обаче със сигурност беше по наситена от предния път когато пробвах да видя..И пише в опътването че това значи че в следващите дни да се продължат тестове за да се появят по наситени черти..А и друго нещо.има едно опъване което чувствам долу от лявата страна..Нищо че има време ще започна отсега с тестовете поне докато ми показва графиката че мога..от 18 до 23 ден ми дава че мога ..какво мислиш?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #274 -: Февруари 11, 2008, 09:40:24 am »
Продължавай с тестовете и да видим кога може да е О. /и дано да я има, защото тестовете може да са + и пак да няма О. -така е при ПКЯ/
По Бт ще разберем дали е имало О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #275 -: Февруари 11, 2008, 20:07:41 pm »
Продължавай с тестовете и да видим кога може да е О. /и дано да я има, защото тестовете може да са + и пак да няма О. -така е при ПКЯ/
По Бт ще разберем дали е имало О.

Ми аз като бях при лекаря нали ми прави някакви изследвания(едни от многото) и беше категоричен-няма ПКЯ...и все пак.Все пак Т се вдигна...как ти се струва..още няколко дни ще видим :) мерси миличка
PP:и още нещо..това придърпване може ли да е защото все пак(колкото и странно да звучи) може да има О.. :oops:
« Последна редакция: Февруари 11, 2008, 20:41:04 pm от saraapl »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #276 -: Февруари 12, 2008, 07:28:29 am »
Браво миличка /за графиката/ ако Бт се задържи висока - може би е имало О. на 13 ден от МЦ.
Може и да сме я пропуснали с тестовете.
Теста може да улавя ЛХ от вълната, но спада на ЛХ, т.е след пика на ЛХ.
Ако не ти е проблем, направи още няколко дни тест за О.
Ако сме прави и е имало О. теста трябва в следващите дни да е (-).

С нетърпение ще чакам за резултати и стискам палци да е имало О.
 :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #277 -: Февруари 12, 2008, 08:36:47 am »
Браво миличка /за графиката/ ако Бт се задържи висока - може би е имало О. на 13 ден от МЦ.
Може и да сме я пропуснали с тестовете.
Теста може да улавя ЛХ от вълната, но спада на ЛХ, т.е след пика на ЛХ.
Ако не ти е проблем, направи още няколко дни тест за О.
Ако сме прави и е имало О. теста трябва в следващите дни да е (-).

С нетърпение ще чакам за резултати и стискам палци да е имало О.
 :D

днес леко падна но все още е висока и се чувствм странно ..още 4/5 дена ще правя тестове :)   даноооо е имало О. :):) мерси мила :):)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #278 -: Февруари 12, 2008, 15:09:22 pm »
Това леко понижение на БТ не е проблем.
За сега всичко е наред

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #279 -: Февруари 12, 2008, 17:37:57 pm »
Това леко понижение на БТ не е проблем.
За сега всичко е наред

Мила и днес е (-)..боже не съм си мислила че и на това ще се радвам :)Днес много ми се гадеше..дали е О.ако е имало такава искам да кажа...мерси денис и ще чакаме с теб двете следващите дни да видим как е Т :)