0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: графиката на saraapl
« Отговор #600 -: Юни 26, 2008, 21:45:37 pm »
Мила Сара  :bighug: Всички сме с теб!Имай повече вяра и се опитай малко да се успокоиш,за да не вредиш на малката точица!А днес какво каза доки? :bighug:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #601 -: Юни 26, 2008, 21:47:16 pm »
направо ме заби доктора.. накара ме след 2 литра изпити вода да направя тест за бременност и то в 19 часа и съответно той излезе отрицателен..и той ми каза няма да те гледам на УЗ -няма бебе.. какво ще кажеш?  8O
« Отговор #602 -: Юни 26, 2008, 21:56:05 pm »
Аз никога не съм виждала свой положителен тест,но ти вече си видяла такъв.Не се предавай така лесно заради 1 тест!Незнам какво да те посъветвам,миличка,ако имаш възможност наистина направи кръвен и веднъж завинаги да разбереш,защото целия този стрес е вреден за теб,а да не говорим за мъничето,което може да се спотайва в теб!А ако имаш сили направи утре с първа урина тест,тези 2 литра вода....Бог да е с теб,душко! :bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #603 -: Юни 26, 2008, 22:01:41 pm »
да и именно след този положителен тест сега да ми каже такова нещо...представяте ли си какво ми е в момента :( казвам си че няма нищо ама съм много разтроена и постоянно плача.. поне да не бях видяла предния път чертичките... а то сега какво стана...
*

lawyer

« Отговор #604 -: Юни 26, 2008, 22:05:16 pm »
Абе аз не съм с много голям опит, ама ми се струва досто идиотско (извинявам се за израза, но не мога да намеря по-подходящ) лекарско мнение и подход. И защо да не ти направи УЗИ, какво му пречи?!?! Какъв е този тест вечерта и при това с толкова много изпита вода?!?! Да види с ехографа, да ти покаже и да ти обясни какво вижда, пък тогава да казва какво има и какво няма - така е правилно!!! Моя доки за един прост фоликул ми обяснява като на студент по медицина, а ти с положителен тест и на тоя не му пука, дори и не прави усилия за най-елементарен преглед. Не можеш ли да отидеш при друг лекар, който да подходи по-сериозно и професионално? направи си сутринта едно тестче, за да се убедиш в двете чертички и отиди на истински лекар.
Ей, такива доктори ми иде да ги избия...
« Последна редакция: Юни 26, 2008, 22:13:57 pm от lawyer »
*

saraapl

• 2009
« Отговор #605 -: Юни 26, 2008, 22:07:46 pm »
мислех си да изчакам още няколко дни и да ходя на кръвен направо.. мъжа ми така побесня-защото се разревах от този доктор днес.. знам че нищо не се знае все още ама ако има бебе този мой емоционален срив може да му навреди..
« Отговор #606 -: Юни 26, 2008, 22:11:51 pm »
Недей така заради един некадърник!Сега си почини хубаво и утре с нови сили! :bighug:
« Отговор #607 -: Юни 26, 2008, 23:02:11 pm »
Сара ,аз ти казах ама и тук пак.Не чакай а отивай утре си направи един кръвен или сутринта с първа урина тестче.Тоя доктор направо ме хвърли в оркестъра 8O Какви са тези 2л.вида  8OБожеееее.....
*

saraapl

• 2009
« Отговор #608 -: Юни 26, 2008, 23:36:49 pm »
 момичета аз се поуспокоих малко благодарение на думите ви.. ще сипусна кръвен ама другата седмица.. засега ще продължавам да си се пазя.. ще се разхождам много, ще поемам течности но не по 2 литра вода за отрицателно време и живот и здраве ако няма лелка следващата седмица съм на кръвен .Изчетох доста по въпроса за тестовете и никъде не пише да се прави вечер-по простата причина че урината не е концентрирана..И даже имаме тука до болницата до нас една аптека която е пригодена и правят там тестове за бременност..днес отскочих и попитах кога могат да ми пуснат тест- жената любезно ми обясни че взимат урина до 9"30 часа.. а като и казах за 19 часа и тя ме гледа едно такова...  :oops: тъпо се почувствах да ви призная.. така че аз засега се успокоявам първо .. и след това ще му мисля.. роузи мерси мила за съвета ти за кръвния-наистина ще се успокоя много :) обичкам те много.. и на всички ви благодаря за отделеното време.. много бях тъжна сега съм по добре ...
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #609 -: Юни 27, 2008, 08:15:11 am »
мислех си да изчакам още няколко дни и да ходя на кръвен направо.. мъжа ми така побесня-защото се разревах от този доктор днес.. знам че нищо не се знае все още ама ако има бебе този мой емоционален срив може да му навреди..
Миличка - просто нямам думи за този лекар 8O
А съм чела, че е много добър - изобщо за София винаги са ми го препоръчвали като специалист гинеколог-ендокринолог.
Ама ти направо ме уби 8O 8O 8O
Какви са тези два литра, тез 19ч. 8O
Аз ако съм на мъжа ти направо ще ходя да го набия тоя :fighting: :fighting: :fighting:
Права си - не трябва да плачеш и да се притесняваш.
Сега трябва да мислиш първо за бебчо- това е най-важното- да си спокойна миличка!
Ох, чак ми се напълниха очите като си представя как се чувстваш.
Като знам колко го чакаше и колко притеснения, графики, че нямаш ову и т.н.т.н. и сега ...
Това лекари ли са?
Как не им пука изобщо за нашата болка...
Много, много не прегръщам, миличка! :bighug:
Радвам се, че вече си по-спокойна и си взела правилното решение.
И не се притеснявай предварително за каквото и да е- виждаш, че сега се шашкаш, а всички те успокоихме.
Ние винаги сме насреща, миличка!
Първо сподели с нас,  винаги сме насреща!
Обичам те и пиши!
[/color]

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

saraapl

• 2009
« Отговор #610 -: Юни 27, 2008, 08:37:52 am »
Само да ти кажа че не е Владимиров дето ме накара да правя тези щуротии.. един доки тук в Испания е където живея.. А владимиров именно вчера ме убеждаваше че не всичко е изгубено  :oops: Ами само едно ще кажа-в момента съм на абсолютно същото ниво като преди прегледа-все съм 50 на 50..така че.. успокоих се малко.няма да лъжа че не съм притеснена.. Защото Владимиров ми каза че има моменти в които се опложда яйцето но.. след няколко дни до седмица просто се лсучва нещо и спира развитието си..След това се пука и изтича мръсотията..Обаче до тогава докато не е доказано че е така-шанс има.. т.е може и да не е така при мен.Затова вторник ако няма все още лелка съм на кръвен.. Само да успея да се вредя че тук нещата стават многооо бавно :(

Мерси на всички за подкрепата ..Обичам ви и на всяка една от вас пожелавам скорошни радостни новини :) целувам ви и до скоро
« Отговор #611 -: Юни 27, 2008, 10:27:20 am »
Сара,успех миличка :bighug: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #612 -: Юни 28, 2008, 08:32:48 am »
Добро утро и от мен :) Аз си чакам лелката и искам да споделя че ще меря Бт и искам да ви помоля да помагате :) само това съм решил да правя :) да видим кога ще се реши да ми дойде :) до скоро милички.. Роузи мерси за палчетата душице.. пак ще имам нужда от тях след време  :wink: целувки
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #613 -: Юни 28, 2008, 08:35:14 am »
Добро утро и от мен :) Аз си чакам лелката и искам да споделя че ще меря Бт и искам да ви помоля да помагате :) само това съм решил да правя :) да видим кога ще се реши да ми дойде :) до скоро милички.. Роузи мерси за палчетата душице.. пак ще имам нужда от тях след време  :wink: целувки
Как така ще си чакаш лелката, миличка?
какво стана? :bighug: :hug2: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

saraapl

• 2009
« Отговор #614 -: Юни 28, 2008, 08:42:40 am »
ами обясних в другата тема за уринния тест :) извинявам се за неразбирането :) ама ще си пиша и тука .. до скоро и не се пртеснявайте за мен -добре съм..ето на отивам на работа-все пак трябва да мисля за бъдещето и за новото бебе което ще дойде :):) до скоро
*

saraapl

• 2009
« Отговор #615 -: Юли 01, 2008, 20:27:03 pm »
ехо как сте милички...аз си чакам лелката все още :) айде дано има все по хубави моменти..
*

saraapl

• 2009
« Отговор #616 -: Юли 01, 2008, 20:35:41 pm »
Здравейте пак :) имам една новина за вас..от другия месец съм на излседвания от всякакъв вид.. в една много голяма клиника която се занимава именно с репродуктивното здраве.Там работят само английски и френски лекари и е много добра клиника..както и да е.Надявам се скоро да разбера има ли някакви проблеми или всичко е наред и просто трябва малко време :) пак ще Ви пиша как са нещата :) до скоро
« Отговор #617 -: Юли 02, 2008, 15:42:08 pm »
Мила saraapl нали все още не ти е дошло??? Извинявай ако не съм разбрала???  :oops:
Аз все още се надявам че при теб има шансове и всичко ще е наред!!!
Стискам силно палци!!!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #618 -: Юли 02, 2008, 20:15:07 pm »
Ами наистина не ми е дощло... ама аз вече изгубих всякаква надежда..не знам много ме отчаяха всички доктори ... Затова засега нито БТ меря нито тестове ще правя-чакам лелката.. И дали ще дочакам не се знае.. благодаря ти снуки :) до скоро...
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #619 -: Юли 02, 2008, 22:29:16 pm »
Здравей миличка не разбрах какво точно се случва с тебе и какви са тези лекари които не могат да разберат в 55 ден дали си бременна или не, но да знаеш че те подкрепям и те целувам. Пожелавам ти всичко с тебе да е наред, а ако сега не е станало то много скоро да стане :ballons: :blowingdust2: