0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Позата в секса при 1 тръба??
« Отговор #20 -: Октомври 13, 2007, 17:33:15 pm »
Жекова,съгласна съм с теб.
« Отговор #21 -: Октомври 13, 2007, 20:01:27 pm »
EEEEEEEEEE, чак сега ли намерихте да я пускате тая тема.Сега разбирам къде ми е проблема след толкоз години, пак не съм чела внимателно явно...блейката му с блейка (аз имам две тръби де, ама може да има пози и за мързеливи и малобройни спермолини  :lol: )
Ми аз преди 3 години за един рожден ден ей така на майтап взех на моя един фото албум на кама сутра. Притурката беше кутийка с презервативи  :lol:  :lol:  :lol: Тематично завършен подарък (кой да ти знае че само сме хабяли парите за гумички  :P ).Изчетохме го ние, и картинките гледахме.
Ама решихме, че първо трябва да направим застраховки живот и тогава да пробваме нещо, че то някои неща са си опасни и са от рода на "не правете това вкъщи"  :lol: :lol: :lol: Четохме, ама да ви кажа не видяхме нещо за една тръба....явно всички индийки са били двутръбни (да не се обиди някой за тръбите, весело ми е днес  :D )
« Последна редакция: Октомври 13, 2007, 20:03:06 pm от BLACK_ROSE »
*
« Отговор #22 -: Октомври 13, 2007, 20:09:18 pm »
Еееех,кой можеше да знае?
И ние в началото се пазехме,като дявол от тамян!
Сега...четем в Зачатие,ходим по изследвания,
чудим се кой път до хващаме...
Хубаво е,че от време на време има такива весели темички!
Розичке,благодаря,че ме накара да се усмихна!
« Отговор #23 -: Октомври 13, 2007, 20:30:57 pm »
Някой знае ли повече за тая лекарка ,че ми е много странно със всичкия си ли е. Ама да ме бяхте видели как се изцъклих тая моя позната като ама така убедително,ама така вживено ми говореше тия неща. Тя вярваше че е станало от позите и боготвореше тая лекарка.Ужас.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #24 -: Октомври 14, 2007, 09:39:29 am »

Ама решихме, че първо трябва да направим застраховки живот и тогава да пробваме нещо, че то някои неща са си опасни и са от рода на "не правете това вкъщи"  :lol: :lol: :lol:

:lol: Рози :balk_21:

Май тази тема стана за "Кафето"  :lol:

« Отговор #25 -: Октомври 14, 2007, 11:58:31 am »
Касиел,
докторката май наистина не е много ... в ред.
Преди години съм контактувала с нея по-скоро по работа. /Тогава работех в една рекламна агенция, а тя си поръчваше рекл. материали при нас./ Освен това в нейния МЦ Надежда ползвахме задължителното мед. обслужване.

Не ми е вдъхвала особено доверие. Но от друга страна, никога не съм била неин пациент в истинския смисъл.

Но нали тук знаем, че ако имаш репродуктивен проблем, независимо от фактора, емии...., в квато и поза да застанещ..... :oops:
не ще да е от позата!

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #26 -: Октомври 14, 2007, 15:57:05 pm »
Не ме разбрахте.Става въпрос за позите при правенето на секс а не след това.Лекарката й обяснявала важни пози от камасутра ама аз не исках да ги чуя.
Взе да става интересно, вземи да разкажеш и на нас да разнообразим малко :wink:, иначе най-важен е редовния секс а плувците попадат не в шийката а във влагалището и от там кой на където види или до където му стигнат силиците.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #27 -: Октомври 14, 2007, 17:48:00 pm »
Е, аз разказах всичко което чух, сега се надявам да обсъдим с вас позите и идеи за такива приемам всякакви. :lol:
*
« Отговор #28 -: Октомври 14, 2007, 19:49:34 pm »
 Момичета,много ви се услади тази темичка май  :wink:

А иначе гинеколозите са големи майтапчии.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #29 -: Октомври 15, 2007, 09:27:54 am »
А иначе гинеколозите са големи майтапчии.
Да сигурно. Ама по-добре щеше да е да са големи професионалисти.
А иначе след такива майтапи изглеждат по-скоро като клоуни отколкото като лекари.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #30 -: Октомври 15, 2007, 11:26:04 am »
Е, аз разказах всичко което чух, сега се надявам да обсъдим с вас позите и идеи за такива приемам всякакви. :lol:
Сега аз като една типична представителка на еднотръбните имам право да си кажа - ами забременях съвсем изненадващо...Вярно редовен секс, ама до преди овулацията само, че след това не си бях с мъжо...и така - до деня на овулацията секс в най-неподходящата за гравитацията поза :lol:, не съм вдигала никакви крака никъде, нито дупета, нито нищо :lol: и въобще не вярвах, че ще стане! Пък и овулацията май си беше от "грешната" страна, така че - кураж за всички еднотръбни (и за двутръбните) и сексът за кефффф ей! Никакви странни пози - да не изкълчите някой крайник!
« Отговор #31 -: Октомври 15, 2007, 17:39:37 pm »
Ама тук е много интересно :)Темата стана супер свежа и забавна :D
Аз лично не съм пробвала вдигнатите крака и стойките кама сутра, обаче моя приятелка забременя след челни стойки след секс. Тя работеше отдавна по въпроса, челните стойки ги правеше със сутрешната си гимнастика, а пък секса преди това :D Сега има сладко бебе и често се шегуваме, че челната стойка си "каза" своето :D Така че... :D май ще трябва да се научим на някои сложни гимнастически упражнения :D :D :D
« Отговор #32 -: Октомври 15, 2007, 19:01:39 pm »
 как да се предпазим от забременяване или да предизвикаме зачеване; как да се намалят родилните болки и да се предотврати помятането; как да се отслаби прекалено силният месечник или да се извика отново внезапно спрял месечник; как да се ускори женското примиране и да се удължи мъжкото избликване; как кожата да заухае; как да премахнем лошия дъх и нежеланите косми; как жената да спечели и задържи любовта на мъжа, кога какви билки и мазила да използва, за да постигне максимален ефект и др.

Това ко копнах и паст от ето тука http://books.balkanatolia.com/c/sl-b/mid-218/p-p/id-2529/kama-sutra.html

Значи има някаква истина бре??? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #33 -: Октомври 15, 2007, 19:43:05 pm »
Четох, мислих и реших, че докторката сигурно е казала на твоята приятелка да не прави секс в дупето, защото там наистина няма как да забременее, а я има позата в Кама Сутра  :wink:. Всички други на правилното място може и да свършат работа...  :lol:
И ние на това се надяваме и караме подред страниците  :wink:. Прескачаме тези с дупето  :D
П.С. Дано само не се обиди някой... :bighug:
« Отговор #34 -: Октомври 16, 2007, 10:37:39 am »
Абе момичета,
като ви чета си мисля, че тези пози са много сложни и като гледам никой не може дори да си ги представи... та ми изникна в съзнанието една картинка... лекарката яхнала приятелката и я върти насам натам за крак и за ръка и й показва... поза №1, поза №2... :lol:
Луда работа...
А моето мързеливо съкровище ако го хвана за 10 пъти ще умре :(
Добре,че при нас стана вече чудото...

*
« Отговор #35 -: Октомври 16, 2007, 10:52:13 am »
Добре,че при нас стана вече чудото...

Я, казвай бързо позата... :D
Явно сте я налучкали  :wink:
« Отговор #36 -: Октомври 16, 2007, 10:59:44 am »
Ами де да я помнех :D
Ако съм очаквала да стане ,щях да си водя белжки, че може пак да ми се наложи след някоя година, ама... пак ще се започва на чисто:P

Пък и то при нас позите не са много, в смисъл че се броят на пръстите на едната ми ръка (на половината пръсти) :lol:

« Отговор #37 -: Октомври 16, 2007, 14:18:45 pm »
Е кажи какви са де,нищо че са няколко а не една и ние да ги повъртим поне за месец твоите пози. :)
« Отговор #38 -: Октомври 16, 2007, 21:36:01 pm »
Ей сега ще ви обясня. Не зависи от позата, а от .....  :wink: ютията. Може би това е по-подходящо за статистика на успеха, но аз ще го споделя с вас тук.

Работя като ЧР в малка шивашка фирма. Случи се така, че през пролетта една от гладачките ни забременя и веднага излезе в болнични. Идваше  веднъж месечно да си донесе болничния и доволно да ми покаже коремчето си. А аз после си поплаквах.  :balk_145:

Мина се някой и друг месец и още една от гладачките забременя! И тя излезе в болнични. Помислих си: Явно ютията им действа и увеличава фертилитета. Окъсахме я с гладенето - взехме една нова, но дакато свикне момичето се наложи и аз да ходя няколко дни да помагам. В почивките се шегувах с другите момичета, че идвам в цеха да гладя, за да забременея, защото в нашата фирма, който хване ютията и забременява :). Една от жените каза: "Ааа, аз за това отказах, щото нали и на мен ми предлагахте."  А друга мацка ме пита, защо не съм дошла по-рано да гладя, че да стане бебето?!
... Не щеш ли след няколко седмици разбрах, че съм бременна!

Е, сега вече знам: не е от стимулацията, не е от позата ОТ ЮТИЯТА ЩЕ ДА Е!
И мъжа ми каза, че е трябвало по-рано да вляза в цеха и да застана на крайно гладене.

Така че, ако някоя от вас си търси работа, да заповяда като крайна гладачка.
« Последна редакция: Октомври 16, 2007, 21:40:54 pm от Милена б »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #39 -: Октомври 16, 2007, 21:50:31 pm »
Идвам :D
Само кажи къде :)