0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Позата в секса при 1 тръба??
« Отговор #120 -: Октомври 19, 2007, 22:18:46 pm »
  Момичета , много сте забавни ,
 :witch: продължавайте в същия дух!
  :)
*
« Отговор #121 -: Октомври 19, 2007, 23:03:06 pm »
Мдааа,знаех си аз,че трябва да има и някаква друга причина (освен мъжкия ни фактор), за да не ни се получава бебето - ми аз мразя да гладя повече от всичко на света,и когато мога да избегна гладенето,го правя:lol:...затова ще да е :lol: :lol: Да му се не види, май ще си почакаме още доста,щото аз нема шанс да заобичам гладенето в близко бъдеще... :lol: :lol:
пп. скоро не бях се забавлявала така в никоя тема ... :D

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #122 -: Октомври 20, 2007, 00:34:27 am »
Момичета, ще бременеем ли или ще гладим???? :lol:Аз до една седмица ще имам инфо ква е позата за която отворих темата. Щом се оказа че само комшийката ми и тая докторка я знаят , се престраших отново да я поканя идната седмица като имам време  на кафенце и клюкини и да я питам заобиколно.И обещавам до 5 минути като си тръгне от вкъщи ще съм на компа да ви светна и вас. :lol:че много се измъчихме вече да гадаем ква ще да е тая поза.
*
« Отговор #123 -: Октомври 21, 2007, 20:28:10 pm »
айде Каси, нямаме търпение вече да споделиш тази тайна поза с нас, за да не си губим времето с глупости, ами да действаме по същество  :D
м/у другото моят гинеколог също е на мнение, че е възможно да се забременее при овулация на яйчника без тръба, без да има логично обяснение...дори да не е вярно, звучи някак успокояващто, нали?! :balk_104:

« Отговор #124 -: Октомври 25, 2007, 20:53:58 pm »
Тайната поза била кучешката. :lol:А тайната след позата биба половин час стоене така надупена на колене. :lol: :lol: :lol: :lol:
« Отговор #125 -: Октомври 25, 2007, 22:14:17 pm »
Касиел, извинявай ама ... това, което пишеш е смешка :lol: Разбирам девойката да е с обърната матка, ама.... Щото имала една тръба, да е кучешката... :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #126 -: Октомври 26, 2007, 08:18:21 am »
Аз пък си мислех, че е заешката  :wink: Защо е иначе израза "Да се плодите като зайците"  :D :D :D
*
« Отговор #127 -: Октомври 26, 2007, 10:20:12 am »
Тайната поза била кучешката. :lol:А тайната след позата биба половин час стоене така надупена на колене. :lol: :lol: :lol: :lol:
Виж това е опасно - натоварват се коленните стави...
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #128 -: Октомври 26, 2007, 12:36:16 pm »
 :lol: :lol: :lol: no comment

« Отговор #129 -: Октомври 26, 2007, 12:58:53 pm »
Оххх, ще ме уморите момичета :lol:

*
« Отговор #130 -: Ноември 19, 2007, 09:59:32 am »
Сега да ви кажа аз тайната на ютията  :wink:
Номера е мъжа да поглади малко. Моя една единствена риза си изглади и резултата е налице  :lol: Че май са и 2 броя  :babyflips: :babyflips:
Така че мили момичета, връчвайте ютиите на мъжете си  :lol:
*
« Отговор #131 -: Ноември 19, 2007, 13:52:03 pm »
Много сладко се заформила темата.
Обаче не виждам свежи идеи за момичетата с една тръба.
Затова...имам предложение (честно казано идеята ме осени като четох инструкцията за експолатация на дамски душ-как да си полегнала във ваната,или над мивката...тем подобни смешки бяха писали на инструкцията).
Значи при мен както съм само с лява тръба,може би след секс трябва да повися със завързан десен крак за полюлея....примерно.!?
« Отговор #132 -: Ноември 19, 2007, 14:21:59 pm »
Мими,
Тихичко ти казвам Честито!
Стискам ти палци всичко да е наред и да си имаш 2 здрави бебешоци.

Бъдете добри и не губете кураж! :)