0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Да, със съгласието на момичетата ще дадем най-хубавите истории на НЗОК, МЗ и може би на медиите.Аз обаче пак за БАНЕРА. Дали може да се боядиса в различен цвят и да се уголеми като шрифт частта от прессъобщението с имейла, която се появява като се кликне върху банера. ДОсвен това се чудя дали хората ще се сещат да кликат върху банера или трябва да се добави знак за това върху него. Как мислите момичета?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Мария, подсилих малко текста. Не е нужно специално указание за банера.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Наистина текстът е подсилен цветово и е по-добре. Банерите и на мен много ми харесват. Благодаря на автора им! :D
*
Момичета не мога да си сложа банера :oops:Как става  :oops:Моля обяснете ми
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Момичета не мога да си сложа банера :oops:Как става  :oops:Моля обяснете ми

1. Харесваш си един банер.
2. Копираш кода, който е над него.
3. Отиваш в твоя профил.
4. Копираш кода на банера в карето за подпис.

Хайде опитай.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Мерси много Мели :D
Станааааа!!!
Да, със съгласието на момичетата ще дадем най-хубавите истории на НЗОК, МЗ и може би на медиите.

Аз имах предвид ще публикувате ли тук във форума някои от тях, на НЗОК е ясно че ще се покажат, на медиите също. Мисълта ми е, че момичетата са в този форум и за да потърсят помощ, и за да се поучат от други, минали по техния път, та съм сигурна че на всички им е интересно да прочетат подобни на техните истории, по една или друга причина.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Писмата станаха 100!
Ще искам разрешение за цитиране на писмата  итогава ще публикувам части от тях.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Браво на момичетата! Сигурна съм, че много от болните нямат и представа за съществуването на форума и инициативата, други пък не се престрашават да пишат, но и 100 си е сериозен брой писма, получени само за 4-5 дни.

Kyan, вече стана ли ясно кога ще е срещата с представители на Здравната каса? Има ли развитие по въпроса?

*
Още не, за съжаление.
От днес до сряда председателката на Зачатие ще им звъни всеки ден да ги пита кога ще е срещата. Миналата седмица последно казаха, че срещата може да е в сряда. Сега се оправдават, че не могли да намерят консултанта по програмата д-р Илиан Рачев - дано правилно да му изписвам малкото име. Среща от днес за утре няма как да стане, поне според мен, защото ние трябва да се обадим на лекарите, които ни подкрепят, за да дойдат и те на срещата, а все пак те трябва да си променят работните програми.
Ако продължават да ни мотаят сме замислили още действия, за да може от касата да се принудят да се срещнем. Миналия вторник те казаха, че са открити за диалог. Ние - също.
В случая с тази програма дори не става въпрос за пари. Според мен решението на проблема е много лесно, стига от НЗОК да искат да променят нещата.
НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ!
*
Браво на момичетата! Сигурна съм, че много от болните нямат и представа за съществуването на форума и инициативата, други пък не се престрашават да пишат, но и 100 си е сериозен брой писма, получени само за 4-5 дни.
    и аз така мисля!
*
Още едно момиче с ендометриоза, с което сме оперирани горе-долу по едно и също време, ще съди НЗОК. Тя получи одобрение, когато лечението й вече беше свършило. Дотук сме 7.
*
Re: Резултати от пресконференция за програм&#
« Отговор #93 -: Октомври 23, 2007, 11:20:07 am »
днес ми се обадих от ЗК - одобрили са ме - след като вече имам направени 4 инжекции(които си купих) и 2 месеца и нещо чакане. и моето лечение е към своя край....
Ами честито!  :D Какво смяташ да правиш с ампулите, които няма да ти трябват?

*
незнам може би трябва да ги препродам , за да си възстановя част от сумата . май няма друго решение...
*
rossy-pm , ще се присъединиш ли към нас - тези, които ще съдим НЗОК заради забавянето? Ако си съгласна, напиши ми на ЛС: трите си имена, ЕГН, номер на лична карта, номер на протокола - издаден от лечебното заведение и от кой лекар, както и входящия номер в съответната РЗОК и датата на подаване, както номер на протокола, написан от НЗОК и датата на издаване.
Номерата всъщност са на протокола за изпасване на лекарството. Първият номер е го-горе на 1-та стр., а вторият - по-надолу.
Вече сме се консултирали с адвокат и тези данни са ни необходими.
Благодаря.  :D
« Последна редакция: Октомври 23, 2007, 21:40:00 pm от kyan »
*
« Отговор #97 -: Октомври 24, 2007, 13:58:43 pm »
разбира се че ще се присъединя!(аз чаках 2 месеца - достатъчно дълго ли е? )само трябва да отида до бургас да си взема протокола , защото ми се обадиха вчера и веднага ще ти пиша на личния! и това предполагам че няма да попречи да ми отпускат инжекциите (остават ми още 2) нали?
« Последна редакция: Октомври 24, 2007, 14:00:19 pm от rossy-pm »
*
« Отговор #98 -: Октомври 24, 2007, 16:27:14 pm »
разбира се че ще се присъединя!(аз чаках 2 месеца - достатъчно дълго ли е? )само трябва да отида до бургас да си взема протокола , защото ми се обадиха вчера и веднага ще ти пиша на личния! и това предполагам че няма да попречи да ми отпускат инжекциите (остават ми още 2) нали?
Можеш да си вземеш всичките 6, които ти се полагат. Протоколът важи 6 месеца, от датата на издаване, т.е. тази, написана от НЗОК.
Всеки срок, който е над установените от НЗОК 20 работни дни за отговор, независимо дали е положителен - одобрение или отрицателен - отказ, е достатъчен за дело.
Ти вече си деветата, която се присъединява към нас. kmi е осмата. Днес говорих с нея по телефона.
Прати ми координатите си на ЛС.  :bighug:
Срещата в НЗОК засега остава за следващата сряда. Днес проверявах кога точно работи на кабинет доц. д-р ЕЛИАН РАЧЕВ - пу, и на него съм му объркала малкото име в един от постингите по-горе, та той работи от 13.30 до 17.30 в сряда. Затова смятам, че срещата ще трябва да е сутринта, но утре след обяд от НЗОК трябва да кажат в колко часа точно.
Ultra, напиши колко са станали писмата на мейла, моля те. Любопитно ми е.  :oops:
« Последна редакция: Октомври 24, 2007, 17:50:48 pm от kyan »
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
175 до момента са писмата.

Утре (четвъртък) от 10 сутринта по ББТ ще има предаване по въпроса. Ще участват засегнати пациенти и лекари. Касата отказа участие. Срещата с нея ще е най-вероятно другата сряда, но все още нито са уточнени със сигурност деня, нито часа.

За момента имам информация, че са качили нашите банери:
http://www.zdrave.net/
http://www.mamaibebe.com/index.php/www/13/бременност.мама.и.бебе/Бременност/
очаквам да го качат и на: http://www.az-jenata.com/index.php

Ако забележите и другаде, моля напишете адреса тук.

Благодаря на всички, които се включват в кампанията!

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde