0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #160 -: Ноември 09, 2007, 14:05:44 pm »
За тези референтни стойности, които даваш е идеален.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #161 -: Ноември 09, 2007, 14:18:24 pm »
мерси:-)
*
« Отговор #162 -: Ноември 09, 2007, 20:57:12 pm »
авре успех в неделя, стискам палци, ако не сте с мъжки фактор мисля че и без въздържание може, иначе от 3 до 5 дни.
на мен утре ми е 28 ден, но като се има предвид, че овуто и съответно инсето този месец беше доста късно 19 ден май има още да чакам , не по-рано от средата на следващата седмица.
успех на всички
*
« Отговор #163 -: Ноември 09, 2007, 21:13:37 pm »
Аз сигурно греша, но си спомням, че понеже Клостила пречи на лигавицата, затова слагат меногон. Може и да бъркам  :oops:
Станли, то4но обратното, меногона се слага, за да подтисне прогестерона, който отговаря за уголемяването на лигавицата, за да се даде още малко време, за да могат да пораснат още пове4е фуликулите :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #164 -: Ноември 11, 2007, 10:53:54 am »
аvre, Плами55, много стиснати палци за вас днес :D! vixi надявам се да откриеш вълната от положителни тестове! Успех на всички! yahoo_17
« Отговор #165 -: Ноември 11, 2007, 11:11:01 am »
Здравейте момичета, да се включа в тази темичка с положителен резултат от втора инсеминация:) Дано да повлека крак и да се похвалите скоро всички! Инсеминацията правих при Владимиров, стимулация с Клостилбегит от 4ти до 9ти ден. На 11ти ден имах един фоликул 18 mm и други мънички. Докторът изрази съмнение, че ще се развият, т.к. доминантният потискал останалите. Уговорихме преглед след три дни. И през трите дни не спрях да си представям как имам още два достатъчно хубави фоликула и така и стана! Направиха инжекция прегнил и на 16ти ден самата инсеминация, на спукани фоликули. На 31 ден направих кръвен тест. Досега съм правила само уринни и се уморих непрекъснато да виждам една черта, така че този път реших да обърна късмета си :wink: Резултатът беше ЧХГ - 190 mIU/ml. На 15 ти съм на преглед при Владимиров, дано всичко е наред! Очаквам скоро хубави новини и от Вас:)
*
« Отговор #166 -: Ноември 11, 2007, 11:27:17 am »
Честито и лека бременност!
« Отговор #167 -: Ноември 11, 2007, 11:41:18 am »
Честито, KatBaby! :D Лека бременност!
Айде почнаха добрите новини! :D
« Отговор #168 -: Ноември 11, 2007, 11:56:43 am »
KatBaby ЧЕСТИТО-лека и спокойна бременност!                                      binky-s мерси за стиснатите палци.                                                Успех на теб avre,дано имаме късмет днес.
« Отговор #169 -: Ноември 11, 2007, 13:11:29 pm »
Честито KatBabi.Вдъхваш ни големи надежди.Хайде чакаме и другите чакащи момичета да се включат с :bfp:Успех :crossfingers:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #170 -: Ноември 11, 2007, 17:24:25 pm »
Честито и от мен KatBaby :bori_003: :bori_002:  Най-хубавото бебе ти пожелавам
*
« Отговор #171 -: Ноември 11, 2007, 19:44:13 pm »
честито katbaby!!!! това е супер новина и първата положителна за последните 2 месеца, ако не се лъжа, всичко най най през следващите месеци :D
авре как мина инсето ?
« Отговор #172 -: Ноември 11, 2007, 21:05:36 pm »
Кат,честито,лека бременност.
Авре,Плами,стискам палци :crossfingers:
« Отговор #173 -: Ноември 11, 2007, 21:34:58 pm »
Благодаря на всички за добрите пожелания:) Обикновено имам лек крак, очаквам скоро нови :bfp1: в тази тема:)
« Отговор #174 -: Ноември 12, 2007, 09:36:34 am »
Браво :) Най- сетне хубава новина :)
Честито, лека и безпроблемна бременност :)
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #175 -: Ноември 12, 2007, 10:54:33 am »
Искам да питам- колко струва инсето при д-р Владимиров?
*
« Отговор #176 -: Ноември 12, 2007, 11:00:26 am »
Честито, Катбебе. Леки и безоблачни 9 месеца.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #177 -: Ноември 12, 2007, 11:14:28 am »
Искам да питам- колко струва инсето при д-р Владимиров?
Здравей Dragica, цената за самата процедура е 290 лева, това включва и потворение, ако се налага. Отделно трябва да се плати за няколко ултразвукови прегледа, при мен се наложиха три x 25 лева. Другата част от цената зависи от лекарствата за стимулация, при мен беше с клостилбегит - 8 лева, но другите лекарства са доста по-скъпи доколкото знам. Нямам точна информация, т.к. не съм използвала. 
*
« Отговор #178 -: Ноември 12, 2007, 12:22:44 pm »
Здравейте, мацки!
Първо, честито на KatBaby и браво на нашия д-р Владимиров!
Тази добра новина ме зареди с оптимизъм, че напоследък ме е обхванало едно съмнение..., НО сигурна съм, че още много добри резултати ще има в късметлийската ни темичка :D
Моето инсе мина. Сумати перипетии докато стигнем до клиниката - колата не запали, та баща ми ни кара с неговата; събиране на финанси в последния момент; почти заспах в чакалнята докато чакахме, защото мъжът ми бе на изпит в събота и няколко дни не бъхме спали като хората от притеснения и късни четения :x НО важното е, че доки е доволен от показателите на материала на милото и от трите ми спукани фоликула, каза, че ову е имало и обикновенно е толкова въздържан, а сега все говореше за положителния тест и кога да отида за да видим плодния сак 8O  Ох, да доживеем да гледаме този плоден сак, че без сила и нерви останах. Нещо много мъркам, но пред кого, ако не пред Вас. Дано не попадна на някоя мацка - железарка, дето не търпи моменти на слабост :lol:
Толкова за мен, сега ще слагам две седмици вагинално глобули. Моля ако някой знае за какво са да сподели, че забравих да питам доки.
Викси, много стиснати палци от мен! То почти дошло времето за теста :)
Плами, късмет и на теб, дано Св. Мина да е чул молбите ни!
Бинкис, какво стана при теб, мила?
Успех на всички момичета и много  :bighug:
« Последна редакция: Ноември 12, 2007, 12:29:46 pm от avre »
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #179 -: Ноември 12, 2007, 12:44:57 pm »
Ето ме и мен след второто ми инсе. Вчера беше много хубав празник и се надявам, че именно съдбата е решила да го направя тогава. Този път съм много по-уверена в положителния резултат и го пожелавам на всички, с риск да не пропусна някой. :)
относно вагиналните глобули на avre, предполагам, че са утрогестан, който ще подпомага лигавицата за по-лесно и благоприятно имплантиране.
KatBaby, честито и безпроблемнна докрая. :)
никога не отстъпвай на принципите си!