Здравейте, мацки!
Първо, честито на KatBaby и браво на нашия д-р Владимиров!
Тази добра новина ме зареди с оптимизъм, че напоследък ме е обхванало едно съмнение..., НО сигурна съм, че още много добри резултати ще има в късметлийската ни темичка
Моето инсе мина. Сумати перипетии докато стигнем до клиниката - колата не запали, та баща ми ни кара с неговата; събиране на финанси в последния момент; почти заспах в чакалнята докато чакахме, защото мъжът ми бе на изпит в събота и няколко дни не бъхме спали като хората от притеснения и късни четения
НО важното е, че доки е доволен от показателите на материала на милото и от трите ми спукани фоликула, каза, че ову е имало и обикновенно е толкова въздържан, а сега все говореше за положителния тест и кога да отида за да видим плодния сак
Ох, да доживеем да гледаме този плоден сак, че без сила и нерви останах. Нещо много мъркам, но пред кого, ако не пред Вас. Дано не попадна на някоя мацка - железарка, дето не търпи моменти на слабост
Толкова за мен, сега ще слагам две седмици вагинално глобули. Моля ако някой знае за какво са да сподели, че забравих да питам доки.
Викси, много стиснати палци от мен! То почти дошло времето за теста
Плами, късмет и на теб, дано Св. Мина да е чул молбите ни!
Бинкис, какво стана при теб, мила?
Успех на всички момичета и много