Лиде оправяй се бързо, аз много добре знам, че бъблечните кризи са съпроводени с ужасяващи болки. Преди години може би 15, имах проблем и доста време си го влачих. Ходих при знайни лекари, но нямаше кой знае какъв продължтелен ефект, с което не искам да те плаша. Тогава времето беше такова, нямаше нищо за ядене, а за лекарства просто мда ...
Та оправи ме една гъба, която ми донесе един клиент от Беларус, тогава бях брокер на недвижими имоти. Някаква кавказка гъба, не си спомням как й казваха, но и до ден днешен, няма и помен от проблемите ми с бъбреците. В началото не вярвах, мислих че са пълни идиотщини и т.н., но факт е че благодарение на нея се оправих (тук чукам на дърво)Днес вече медицината в БГ е доста по различна и напреднала (надявам се) от онова време, така че мисля няма да се наложи да търсиш някакви си кавказки гъби
А за кърмата, мисля щом е спряла сама, няма нужда нито да се опитваш да цедиш, нито да пиеш бромокриптин. За инфо, ще ти кажа, че аз и сега като си стисна гърдата, изтича все още секрет, но си имам вече нормална овулация и редовен МЦ.