Здравей, Мимчо. Съжалявам много за случилото се, болката е ужасна... Времето не лекува, просто я притъпява, но тя винаги ще си остане там, вътре в мен, и ще се обажда при всеки малък повод - бременна жена, бебе, детски магазин, филм, усещане, мирис...
Аз вече съм по-добре, работя, работя, работя - така нямам време да мисля. Не че не се сещам за бебето, няма и ден, в който да не мисля за него, просто се опитвам максимално да си запълня дните и мислите с нещо друго. Така и времето минава по-бързо.
Относно изследванията - аз съм правила генетични и имунологични изследвания преди да забременея, защото бременността ми беше от ин витро. На теб не ти ли казаха каква е вероятната причина да се стигне до аборт? Това би могло да те насочи и какви изследвания да направиш. Месец след аборта аз направих най-елементарните - микробиология, цитонамазка, тест за хламидия, ПКК, стерилна урина, профилактичен преглед при гинеколог.
Кърмата спря след едномесечен прием на Парлодел. Първият ми цикъл дойде на 51 ден от аборта, а за съжаление и вторият се очертава да е толкова дълъг.
Период на изчакване не са ми препоръчали - в болницата ми казаха, че минимумът е 3 месеца, а аз за себе си реших да изчакам 3 цикъла и тогава да предприемам някакви действия, ако лекарят ми реши, че съм готова.
Надявам се скоро да се похвалиш с добри новини!