Съни,
за кафеникавото зацапване - и аз го имам от време на време. Предната седмица /в 19та/ се прояви за около 2 дни. Докторката ми каза, няма страшно, нормално е. Дано да е нормално, защото вече най ме е страх, когато лекарите ми казват, че всичко е наред.
Но явно и при мен е от това, че се чисти третия сак. При мен третият ембрион така и не се резорбира за сега, въпреки очакванията на Мазнейкова.
За ритничетата, и аз за сега слабо ги усещам бебките. Както казва Надежда, като погалване. Аз им викам закачане.
Оня ден бях на един семинар, обаче едната маймунка взе да ме закача приятно и да ме разсейва. Аз и отвръщах като и аз я закачах през корема. Развълнувах се. Взех да пиша СМС на мъжа ми. Така че, в крайна сметка, пропуснах малко от семинара. А на края усетих, че се удрямвам. Само дето не заспах в залата. :balk_126:Кой знае каква смешна картинка съм била.
Жанета,
дано ти намалеят контракциите.
Некое от момичетата май се тревожеше за теб в предната тема.
Добре е, че се появи.
И един такъв въпрос имам. Как ви е хемоглобина?
Моят беше 105, при референтни стойности /120 - 140/. Док ми каза, че при бременните нормално било да е в по-ниски стойности. Ако паднел под 90, тогава вече ще сме вземели мерки.
Звъннах и на още докторка, която пък ми каза да вземам Малтофер /желязо + фолиева кис./ 2 пъти на ден и след 10 дни да си пусна контрола.
Аз си го започнах за по-сигурно.
При вас как е?