яйцеклетките се разделят само между две семейства, клиниката си има донорки, млади момичета, подбрани добре реагиращи на стимулация!
мнението ми за клиниката многократно съм го изразявала във форума, няма да се повтарям, Успех!
[/quote]
Скъпа Ocean,
Яйцеклетките не се разделят САМО между две семейства. Има случаи, когато семействата са повече и научих това от самите представители на Якентро.
Отделен е въпросът, че разбрах за това пост фактум...
Аз самата при втория си опит там бях в ситуацията да не знам какво точно се случва, какви промени правят, колко яйцеклетки се разделят /между кого и как/ и дали изобщо са ми трансферирали нещо!!!
Ситуацията с донорството е изключително деликатна и единственото, на което можем да разчитаме, е коректността на клиниката, на която сме се доверили. /Защото не можем нито да броим яйцеклетките, нито да знаем със сигурност какво и как се разделя. Единствената информация за това идва от лекарите и затова е от такова огромно значение клиниката да бъде коректна и да не злоупотребява с доверието на пациентите си./
Когато клиниката прояви некоректност, заблуждава те относно същността на процедурата и се държи арогантно, докато се опитваш да изясниш ситуацията, това не е добра атестация за лекарите там!!!
Казвам всичко това като потърпевша и няма да престана да го коментирам, защото в никакъв случай не бих искала и други жени да изпаднат в моята ситуация! А аз, за съжаление, не съм единствената потърпевша...
Отново казвам, обърнахме се към Якентро с огромно доверие, надежди и изключително добро първоначално отношение. Два пъти изпълнихме всички техни условия за опитите, които правихме там и разчитахме, че те също ще бъдат коректни към нас... За съжаление, това не се получи.
Има още много неща, които мога да споделя за Якентро и когато имам повече време, ще го направя.