Писах, писах и всичко изчезна.
й, Танитка, какъв оптимист си ти Very Happy
Не е комерсиалното, което ме тревожи. Не съм чак такъв идеалист, че да не го приемам, щом очевидно съществува. И аз съм "за" овъзмездяването (в разунми граници). Би помогнало и на двете страни. Тревожат ме другите неща, които личат от много постове. Да си кажа честно, предпочитам умна и леко комерсиална донорка, пред... не умна Wink
Недей да се вкарваш в тези филми, няма сми...
Първо - генетичния мат е донорски само наполовина.
Второ - детето не е механичен сбор на гени, всички знаем за твърде посредствени деца, заченати от гениални родители - както казват руснаците "природа отдьхает" , както и обратното - майка му и баща му неграмотни, а той дете чудо...
Според мен нито едно дете не идва случайно при родителите си, ако нещо трябва да се случи - то просто се случва, тогава и от когото трябва, а донорската яйцеклетка е само катализатора на процеса!
Мацки, бъдете щастливи, радвайте се на живота и не го мислете толкова!
Emmakolev, препоръчвам ти да се обърнеш към някоя от клиниките по стерилитет - например на д-р Владимиров - 0700 185 86 - Стефка е тази, която се занимава с донорските програми. И ти благодаря от сърце за прекрасния жест, даряващ живот! Да си жива и здрава и благословена!