Не не ми е това целта , просто тукашни потребители ми писаха и ме кълняха , постоянно тук се пише , за добронамерените и безкористни хора които даряват яйцеклетките си, но пък такива които открито заявяват че биха направили това срещу финансова помощ, ги обиждате.
Аз не виждам кой те обижда, но явно ти чувстваш, че трябва да си обидена! Колкото до клетви чак...твърде много се изсилваш, недей така, младо момиче си - какви са тези бабешки диветини с клетвите?
Ти не търсиш финансова помощ - ти се пазариш, все едно си на пазара и продаваш домати, а не яйцеклетки.
Ще подкрепя всяка една промяна в наредбата, която овъзмездява донорството (мисля, че всички тук сме на едно мнение, че това трябва да се случи), но която е определена законно, ясно и точно и която се надявам да изключи всички опити за спекулации и изнудване от страна на жени, склонни към злоупотреби!!!
Jam, надявам се с промените, които се готвят в наредбата и този въпрос да се уреди, моля те за малко повече инфо, ако има такова.
И отново, с оглед на случащото се, на което всички сте свидетели в момента ви призовавам, мили жени рецепиетнки - придържайте се стриктно към анонимността!
Свят широк - хора всякакви!
И въпреки всичко има благородни жени, които не са никак малко, просто нямат информация или нямат време да отделят 15 дни за манипулация, но главната причина е липсата на детайлна информация за реална оценка на риска!
И в тази връзка съм много впечателна и безкрайно благодарна на кампанията в "Тройка на разсъмване" за популяризиране на проблема отговорно родителство и донорство.
Изключително много ме възмущава постинга на София, защото тя тука прави внушения, които изопачават истината, само и единствено с цел да се облагодетелства максимално - което е много грозно.
Дори говори от името на "много момичета, които биха станали донорки, ако заплащането било по-голямо" - в името на каква точно, почти като една Мадам...
Има нещо много порочно в цялата и теза и тя тръгва от там, че жените които търсят яйцеклетки, са финансово добре - и дайте сега да си направим една много взаимоизгодна сделчица!
А ти, драга ми София, откъде знаеш колко са добре финансово тези жени с по 5 - 6 -7 опита зад гърба си и сума ти дългове зад и преди тях?
Ти на техен гръб ли точно реши да си оправиш материалното положение, че чак и да се пазариш като хамалин на сточна гара?
Безкрайно груба съм, защото съм много възмутена!