Благодаря ви момичета златни сте
. Дай Боже всеки му дълъг и щастлив семеен или съвместен живот с любимия и поне по един чифт малки пантовки редом с големите
.
Милена б то и ние така бяхме, живеем заедно вече 6-та година, но моя реши, че иска преди да стана мама да стана госпожа
. За нас това е само формалност даже снощи си говорехме за това, че всеки казва, че е важна стъпка, но ние сме на мнение, че сме направили най-важната стъпка в живота си, а именно детенцето ни живот и здраве да е само да се роди скоро
.
За зърната да ви кажа на мен ми изглежда, че кожата ми не е суха около зърното и то самото нали, но няма да навреди малко мазане. Аз обаче нали съм си куку
ония ден взех, че пробвах всмукателната сила на помпата
, ей така само да видя какво ще стане
беше доста неприятно. Ама няма начин
.
z22 аз през цялото време бях на 2x1 Магнерод и го спрях сега в 37-ма седмица от раз. Но също съм чувала, че трябва да се спира постепенно, предполагам ако си с по-високи дози както си ти например. При мен не знам в какво трябваше да се състои това постепенното пък и гинката не спомена за такова спиране. Мислех, че ще започнат леки контракциики ама тц
още няма никакви.
ani4ka глезункай си се и хич да не ти дреми
. Аз обаче съм като Зорито хич не се мажа реших че няма смисъл.
taurus за съжаление нищо не мога да ти кажа, но мисля, че с леки масажи може да се подобри състоянието ти. Ако не можеш дълго време да го движиш няма да е лошо да те види лекар ей така за всеки случай. Чувала съм за зверски схващания на врат и се е стигало до чичко доктор. Дано скоро се оправиш
.