Е, ще се включа и аз в този нещо като спор. Мисля, че за 8 жени изобщо не са показателни и не са статистически значими резултатите. И според мен не е сериозно да твърдиш, че имаш 50 процента успеваемост на фона на световните 30 - и в най-известните и напреднали клиники. Д-р Александров може да е станал добър ембриолог, но през 2003, когато аз правих инвитро там, беше само гинеколог от екипа, без съществена функция. Така че може да е много добър, но не с много голям опит... във Варна правят на всички ИКСИ, независимо от спермограмата, а това нарушава правото на избор.
Те обичат да се хвалят и да говорят негативни неща за колегите си, което не им прави чест...
Естествено, че за тези, които са успели там, процента е 100.
Мисля, че всеки сам трябва да си прецени към кой екип да се насочи. Много добре ще бъде, ако наистина има официална и достоверна статистика, но мисля, че това ще стане много трудно. Много от забременелите не смятат за необходимо да уведомят екипа за това как са родили, какво, имало ли е проблеми -а това е най-важното, родено живо и здраво дете...