Добре де аз досега чета темата и честно казано съм изненадана. Защо за едни клиники да може да се каже хубава дума, а за други да не може? Освен това това е форум и всеки участник е свободен да сподели това, което е чул, видял, изпитал и преживял. И каква е разликата дали една статистика е написана във форум по данни на документ или в официален уеб сайт, след като няма легитимен независим орган, който да направи това, може ми да се обърнем към сова5 или мб/мд. Става дума за статистика само на процедурите направени по касата, а не за цялостна статистика. И ако Миси ви е написала цифрите, смея да твърдя, че прекарах почти месец в тази клиника и видях какви са резултатите и колко много момичета забременяха не знам дали са били по касата или не - само да не прозвучи като реклама, че да не засегна някой и аз ... Освен това клинично установена бременност се води наличие на плоден сак с ебмрион с установени пулсации, а не положителен незнайно от какво тест, както става в една друга софийска клиника. Изобщо не очаквах темата да се извърти по този начин, според мен полза от таква дискусия имаме всички ние, а не всеки да се крие и да си трае, защото така не помага по никакъв начин на останалите! Най-достоверното мнение за дадена клиника е това на пациентите. И аз си мисля, че е редно всички успели, независимо дали са писали или само чели тук да споделят как, къде и при какви обстоятелства се е получило при тях.
Зайко, нека да изчакаме да приключат всички процедури? И какви данни преди май като тогава дори първите подали документи за касата още не бяха получили одобрение, а и самата процедура е повече от месец докато се разбере резултата????
П. П. Не е редно без основания да се обсъждат професионалните качества на някого, особено, когато няма преки наблюдения върху работата му!