Здравейте момичета.Значи моята стимулация започна с diphereline0,1 биехамея в раката после почнаха с меногон в дупето.Всичко продалжи 10 дена направих 13 яйцеклетки от който всички оплодиха но ной добри станаха 5бр.Като през цялото време слагах ваги. утрогестан 3 по 2.Един ден преди пункцията ми сложиха прегнил 2амп. по 5000 като пиех и фолиева кис.Хормоните ги следяха всеки ден.Върнаха само 2 ембриончета а другите 3 замразихме сега ще пробвам с тях.Но още нищо незнам как ще стане всичко.Трансфера ми беше на 5ти ден.А менструацията ми доиде 5дена след това.Лекарката каза само съжалявам но няма бременост.Даите ми съвет какво дая питам като отида пак при нея.Аз малко неразбирам
Лора, това, което си написала изглежда добре като процедура. Трансфер на 5-ти ден също не е зле. Ембриолозите при Щерев са добри, не биха допуснали грешка. Видях обаче, че си правила пластика на тръби. От личен опит знам, че след такава операция е възможно да получиш още по-големи сраствания веднага или след време и най-горещо те съветвам да си провериш тръбите за наличие на хидросалпингс /това е задържане на течност, която е токсична за ембрионите и инвитрото е обречено/.
Можеш да си направиш цветна снимка /не хидротубация/. При Щерев не обичат цветните снимки и може би ще трябва да отидеш на друго място. Другият вариант е - лапароскопия, за да се видят тръбите и евентуалното им прекъсване. Все пак - по безобидна е снимката /на първо време/. Може да има и други причини за неуспеха /имунологични, генетични/, но започни да търсиш причината от хидросалпингса.
Това, че цикълът ти е избързал малко в случая не е съществено, проблемът е, че не е настъпила бремеността.
Момичета, ако нещо бъркам, включете се.
Лорче, ако имаш въпроси, питай. От сърце ти желая по-бързо да достигнеш мечтата си и моите предположения да са грешни, а неуспехът да е бил просто случаен /наистина не винаги става от първия път/.