0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Жабче, прочетох дневника ти. Започвам по същата схема като теб с Гонал. Ще видим как ще продължим.  :bighug:
*
Лора, съжалявам.Втория път ще успееш.Не винаги става от първия.
Миси, Пуканка,Ан2006 пожелавам ви успех.Всичко ще бъде наред, само спокойствие. :bighug:
*
Лори, дръж се мила. Ще успееш.Ще успеем всички.

На мене днес ми биха първия Пурегон.То въобще не боляло.  :lol:Диферелина ме боля повече. :P  Ходих и на иглотерапия да ви се похваля, отрази ми се супер релаксиращо и си уговорих процедурите при трансфера.Смешното е че докато ми трансферират ембриончетата, ще стоя с иглите :lol:.  А клюката ми от днес е ,че в Олимед са наели представете си същия акупунктурист от няколко седмици да работи за тях.Имитират Стаменов явно.Ама ми стана смешно, щото то само с акупунктура не става  :balk_56:
Така за първи път влязох във въпросната клиника Олимед и останах втрещена.На туй ли му викат луксозна клиника? Че аз не мога да си представя да раждам в апартамент, да ми правят инвитро там или някаква операция. Айде преглед може. Ми и то само няколко човека работят там. Направо се ошашках кой е толкоз луд да ходи там за по-сериозни неща. 8O И като им знам цените, лелееееееее.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Направо се ошашках кой е толкоз луд да ходи там за по-сериозни неща. 8O И като им знам цените, лелееееееее.

Аз ходих там през 2005 г. и то за ин витро.
Е, не смятам, че съм луда, но така се случи.
*
Шега бе. Луд не в истинския смисъл. Ама после не пожела да повториш там поне, нали? :lol: Виж, пред АГ може да е по-добре, но аз понеже свикнах с лукса в Майчин дом и вече правя сравнения от него.
*
Пуки, можеш ли разкажеш повече за тази акупунктура. Предполагам и другите момичета ще ги заинтересува. Също и колко струва? Това може и на лични да ми напишеш, че да не сгазим нещо лука  :oops: :D
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Пуки, можеш ли разкажеш повече за тази акупунктура. Предполагам и другите момичета ще ги заинтересува. Също и колко струва? Това може и на лични да ми напишеш, че да не сгазим нещо лука  :oops: :D

Няма да правя реклама на никой  бе.Знам че е забранено. :lol:Няма да пиша името на човека. Цената е 30 лв на сеанс. по принцип за инвитро се правят два, един преди трансфера и половин час след това. Обаче аз щото имам много болежки и реших да се погевезя и да си направя 10 сеанса. Въпреки това още днес той ми каза че все пак ще наблегне на половите органи,а другите болести на второ място. Заби ми игли на ръцете, на глезените и на корема.После на същите точки с някакво въгленче ме топли.Показа ми и дихателни упражнения. Иглите не болят ,индивидуални са, човека е доста грамотен, преподавател бил и в Икономическия.Не е надут и самото му присъствие и разговор много успокояват. Той говори за някакви си 10 % увеличаване на успеваемостта при инвитро, но незнам защо аз имам чуството и вярвам да е повече.Толкова съм убедена че ще помогне, а нали знаете подсъзнанието какво прави. Естествено за да минава времето докато стоя с иглите ми говори много и за здравословно хранене, спане и такива разни.Ако искате ще ви разказвам всеки ден какво сме правили и как се чуствам.
*
Е,поне цената е прилична за акопунктура.10 сеанса ще ти излезнат колкото двата при Ликсов.
*
Е,поне цената е прилична за акопунктура.10 сеанса ще ти излезнат колкото двата при Ликсов.

Бе ако успееваемостта с времето и опита се вдигне и той ще се надуе. :wink:
*
Puki, колко време стоиш с иглите? Аз не се виждам как бих издържала, но ако трябва, ще се прежаля.
*
Puki, колко време стоиш с иглите? Аз не се виждам как бих издържала, но ако трябва, ще се прежаля.

Ми около 10 минути прави нещо като масаж на точките, после с иглите се стои още около 10 минути, накрая с това въгленче топли точките още около 10 минути.Забравих, първо почва с нещо като диагностика, кои точки те болят при натиск.Даде ми въгленчето и за в къщи, всяка сутрин 4 пръста под пъпа да топля с него по 10 минути.
*
Е, не е чак толкова зле, 30 минути все ще се изтраят. :bighug:

Извинявам се, ама 150лв. ли е сеанса при Ликсов 8O
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

[/quote]

Извинявам се, ама 150лв. ли е сеанса при Ликсов 8O
[/quote]

че и малко повече -юли 2007 за два сеанса 240,00 лв...
Здравейте момичета.Значи моята стимулация започна с diphereline0,1 биехамея в раката после почнаха с меногон в дупето.Всичко продалжи 10 дена направих 13 яйцеклетки от който всички оплодиха но ной добри станаха 5бр.Като през цялото време слагах ваги. утрогестан 3 по 2.Един ден преди пункцията ми сложиха прегнил 2амп. по 5000 като пиех и фолиева кис.Хормоните ги следяха всеки ден.Върнаха само 2 ембриончета а другите 3 замразихме сега ще пробвам с тях.Но още нищо незнам как ще стане всичко.Трансфера ми беше на 5ти ден.А менструацията ми доиде 5дена след това.Лекарката каза само съжалявам но няма бременост.Даите ми съвет какво дая питам като отида пак при нея.Аз малко неразбирам :(
*
Здравейте момичета.Значи моята стимулация започна с diphereline0,1 биехамея в раката после почнаха с меногон в дупето.Всичко продалжи 10 дена направих 13 яйцеклетки от който всички оплодиха но ной добри станаха 5бр.Като през цялото време слагах ваги. утрогестан 3 по 2.Един ден преди пункцията ми сложиха прегнил 2амп. по 5000 като пиех и фолиева кис.Хормоните ги следяха всеки ден.Върнаха само 2 ембриончета а другите 3 замразихме сега ще пробвам с тях.Но още нищо незнам как ще стане всичко.Трансфера ми беше на 5ти ден.А менструацията ми доиде 5дена след това.Лекарката каза само съжалявам но няма бременост.Даите ми съвет какво дая питам като отида пак при нея.Аз малко неразбирам :(

Лора, това, което си написала изглежда добре като процедура. Трансфер на 5-ти ден също не е зле. Ембриолозите при Щерев са добри, не биха допуснали грешка. Видях обаче, че си правила пластика на тръби. От личен опит знам, че след такава операция е възможно да получиш още по-големи сраствания веднага или след време и най-горещо те съветвам да си провериш тръбите за наличие на хидросалпингс /това е задържане на течност, която е токсична за ембрионите и инвитрото е обречено/.
Можеш да си направиш цветна снимка /не хидротубация/. При Щерев не обичат цветните снимки и може би ще трябва да отидеш на друго място. Другият вариант е - лапароскопия, за да се видят тръбите и евентуалното им прекъсване. Все пак - по безобидна е снимката /на първо време/. Може да има и други причини за неуспеха /имунологични, генетични/, но започни да търсиш причината от хидросалпингса.
Това, че цикълът ти е избързал малко в случая не е съществено, проблемът е, че не е настъпила бремеността.

Момичета, ако нещо бъркам, включете се.

Лорче, ако имаш въпроси, питай. От сърце ти желая по-бързо да достигнеш мечтата си и моите предположения да са грешни, а неуспехът да е бил просто случаен /наистина не винаги става от първия път/.
 :goodluck:
« Последна редакция: Януари 22, 2008, 22:34:15 pm от an2006 »
*
Здравейте момичета.Значи моята стимулация започна с diphereline0,1 биехамея в раката после почнаха с меногон в дупето.Всичко продалжи 10 дена направих 13 яйцеклетки от който всички оплодиха но ной добри станаха 5бр.Като през цялото време слагах ваги. утрогестан 3 по 2.

Аз нещо тук не разбрах. Кога си слагала утрогестана - през тези 10 дни на стимулацията ли (поне така се разбира от написаното)?  :( Утрогестана се започва след пункцията. Съжалявам за неуспеха ти!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Амио и аз да се присъединя към вас.. Вчера уж отидох на фоликулометрия пък то излезе, че ще се пробваме с ИКСИ на ЕЦ. :D Аз мислех, че този месец само ще се "гледаме" и евентуално от следващия цикъл ще започнем, а то.. :D Та сега съм малко шашната. Имам си фоликул 13 мм на ДЯ и 7мм лигавица. Утре пак ще ходя и вече трябва повечко да поразпитам, че вчера ми дойде като гръм от ясно небе..

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Zlatulka,  :bighug: супер, айде добре дошла и ти в групата.
Тъкмо няма да имаш време да се притесняваш.
Успех! :balk_602:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Мерси, миси :D И аз вчера си мислех, че няма да имам никакво време за притеснение :D А ти знаеш ли откога Стаменов го ням и за колко време, че аз вчера не се сетих да попитам :)