0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Златулка, а кой ден ти беше вчера?
Мерси, миси :D И аз вчера си мислех, че няма да имам никакво време за притеснение :D А ти знаеш ли откога Стаменов го ням и за колко време, че аз вчера не се сетих да попитам :)

от 28.01-06.02.2008 ще отсъства
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Zlatulka, много се радвам за теб. Понякога когато най-малко очакваме - нещата се подреждат успешно! :D Имаш силно стиснати палци от мен.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Zlatulka,и от мен имаш стиснати палци!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Златулка, а кой ден ти беше вчера?
Вчера ми беше 11-ти ден и док каза, че съм позакъсняла, но понеже моята овулация по принцип е по-късна, се оказа, че съм си отишла съвсем навреме. :D
Капчице, мерси за отговора. Значи пункцията има шанс да е и при него, но за евентуалния трансфер- не.
Касси, Ади, мерси за подкрепата момичета :D И аз се надявам, че като имам по-малко време за размисли, нещата ще минат по-леко :D
Сега само се чудя кога ли ще е пункцията и как ще успее док да го издебне тоя фоликул преди да се е спукал, но той си знае работата :D А имате ли представа дали ще пия нещо след евентуален трансфер? Аз съм с къса лутеална фаза и това ме притеснява как ще се отрази на евентуално имплантиране..

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Сега само се чудя кога ли ще е пункцията и как ще успее док да го издебне тоя фоликул преди да се е спукал, но той си знае работата :D А имате ли представа дали ще пия нещо след евентуален трансфер? Аз съм с къса лутеална фаза и това ме притеснява как ще се отрази на евентуално имплантиране..

Златулка, на тези въпроси ще ти отговори док. Аз пиех естрофем, но-шпа, слагах утрогестан, биех фраксипарин 9 дена и после го спрях, защото направих страшна алергия, и преднизолон :x слава богу един месец само.
Важно е да си спокойна и оптимистично настроена. Знам, че се вълнуваш, но търпение! Хубавото предстои :D! :wink:

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Важно е да си спокойна и оптимистично настроена. Знам, че се вълнуваш, но търпение! Хубавото предстои :D! :wink:
:bighug: Абе аз съм уж спокойна, но нали знаеш колко въпроси те връхлитат изведнъж.. Та затова така си питам. Утре ще имам вече малко светлина.. :D

Цитат
Каси, ти напълня ли от Преднизолона?

И двата опита не съм пила Преднизолон и двата опита качих средно 2 кила.
Първо всичко е индивидуално относно качването, и второ едва ли е от такова важно значение предвид всичко останало.  :D

Успех, Златулка. Стискам палци  :)
« Последна редакция: Януари 23, 2008, 14:09:21 pm от BLACK_ROSE »
*
Розичка, сега видях че си писала за Преднизолона а тамън си истрих въпросите да не притеснявам и щях да питам Каси на лични за него. :)То май от всички лекарства в протоколите се качват килца.Надух се като балон вече пък до края незнам.
Ако ще си питаш и после ще си триеш въпросите, кажи, че да не пишем, защото някак постовете увисват  :lol:
« Последна редакция: Януари 23, 2008, 14:10:17 pm от BLACK_ROSE »
*
Не го правя обикновенно. :DСамо ако почне да ми виси въпроса ни в клин ни в ръкав.В момента се получи така че точно като си писала съм трила моя.
*
Относно преднизолона, д-ра каза, че се качва, а на фона на качените преди това.......та тай каза, че не е зле да се започне и някакъв хранителен режим.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Не съм качила и грам от преднизолона, качих на корем само-13кг. с две бебета, което беше супер. Но от преднизолона се чувствах ужасно :(, не мигвах по цели нощи, не ме свърташе на едно място :(, този кошмар не пожелавам на никого :x. Дано се разминеш с тези странични ефекти. Понеже искам да имам трето дете, единствените ми страхове са да не се наложи пак да го пия, всичко друго е нищо с това, което изживях от приема на преднизолона. Аз го пиех заради високия процент НК клетки-24%, нямах избор.

*
Каси, колко време го пи и в каква доза та си имала такива странични ефекти? Аз сега за първи път чувам.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Каси, колко време го пи и в каква доза та си имала такива странични ефекти? Аз сега за първи път чувам.

Започнах да то пия още като разбрах, че съм бременна и постепенно в третия месец го спрях. Първоначално пиех 2 по 1, после по 1 и така, ако не се лъжа. Знам, че се молех на Док да го спра, защото не се издържаше :(. Сега като се връщам назад  :balk_145: :balk_145: Д-р Тодорова каза да го пия до края през ден, но моя док го спря и не сгреши за пореден път. Не зная, може би при мен така се получи, според майка ми ефекта е от приема на купищата лекарства, които пиех първите месеци.

*
Аз смятам да го спра без да питам и лекар.  :xАлерголожката ми каза че от него ще стана като балон и права се оказа.Направо ме е срам да кажа че почнах да качвам по 2-3 кила на седмица. В началото на Януари бях 72 а сега 78 и продължавам. Дават го за алергии по указание и не разбирам какво общо има с инвитрото, защото ми го изписа не алерголога а Халачева към протокола.И тя каза че трябва да го пия докрая, но няма да стане.С това темпо ще стана многоооо дебела.
*
До колкото знам, преднизолон се изписва за подтискане на имунната система. Една приятелка има лупус и го приема.
*
До колкото знам, преднизолон се изписва за подтискане на имунната система. Една приятелка има лупус и го приема.

Колко килограма е приятелката ти?
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Златулка, късмет!!! :D
*
След трансфера  - естрофем, слагах утрогестан и аспирин протект.
Друго не са ми предписвали.
« Последна редакция: Януари 23, 2008, 15:35:55 pm от asi73 »