0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодарско, Жекова, ама аз за сега отпаднах!  :wink: :bighug:

*

Само засега,Душе!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Душе, зашо отпадна? Нали заедно щяхме да сме другия месец?
Ан, Пуки, успех, милички. Дано вие сте първите бременелки в тази темичка :youwoman: :crossfingers: Ооо, за малко да забравя Миси  :oops: Успех на всички ви.

*
Анголям кеф ще е да се отчетем и двете с +++ заедно. А относно морето, ми само ще дишаме морските изпарения ако трябва. :wink:

Аз днес не съм много в час :lol: :lol: :lol:Нищо не разбрах от прегледа.Чух че имам 5 фоликула по 13 мм. 11 фоликула по 11 мм, на другите им забравих бройката и размерите.Лигавицата не ми я видяха щото имам запек и ми се скараха че не съм взела мерки. :P Иглите минаха добре ама май ще се откажа лекаря да идва с мен по време на трансфера.Ще видим.Неудобно ми е, все пак той не е генеколог. Даде ми да гледам три филма, единия с дихателни упражнения.Има и някакви текстови файлове.Ако са интересни текстовете ще ги кача тука, ако имате желание все може да помогне и на някой друг. :wink:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ

Само засега,Душе!
Така е,само засега!!! :Dмного скоро ще си първа пушка !!! :D
*

Zlatulka

• *
  • 2153
Аз само да ви кажа по повод на болничните, че при Стаменов дават до 30 дни. Колкото си поискате. Иначе моята лигавица днес (17-ти) ден е 8,5мм. Док каза, че не е притеснителна, което малко ме очуди, но щом той казва..

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Ееееее, щом дават - идеално.
Ми тя мойта беше на 11-ти ден толкова и даже си мислех, че е малко.
*
Започнах и аз.Естрадиол-11,лигавица-6мм,3 менопура.На 1-ви  съм на преглед.
eganeva,права бях за болничния :Dпоне в "Надежда"
*
mismi успех. :bighug: :egg: :egg: :balk_21:
*
Мили приятелки, благодаря ви за подкрепата, тя е безценна. Днес ми казаха, че пункцията ще бъде на 31-ви. Чудя се само дали да ходя на акупунктура, казаха, че не е задължително. Ама Пуки ме зарази с тази идея. Всъщност тая работа с иглите е след трансфера, да доживея дотогава...Прегръщам ви.

Mismi, успех!  :goodluck:
*
А, an2006 аз май ще се откажа от иглите.Днес ми обясниха че ще ми сложат иглите преди трансфера, ще стоя с тях по време на него и 20 минути след трансфера ще слагат игли на друго място.И аз реших че в клиниката в която ходя това е непознато още и лекарите ще умрат от смях с мене и иглите.трябва да съм поне с 8 игли докато ми слагат ембриончетата.В екипа са около 8 лекаря и ще се чуствам много неловко а това е стрес.освен това въпреки че няма и грам болка всеки път ми се свива корема като забива игла, а това също не е добре. Ще си ходя на иглотерапия сега всеки ден, но на трансфера не май,пък квото ще да става.
*
Пуки, при д-р Стаменов иглите са след трансфера, може и на следващия ден, не по време на трансфера.
*
Е, тука е и преди и след. :wink:
*
На всички момичета в процедури пожелавам  :bfp: На Злати понеже си поръча близнаци :bfp:   :bfp: 
И аз почвам другия месец със стимулация по дълъг протокол. Вчера си четох протокола и разсъждавах дълго над него. Не ми стана всичко ясно, ама ще питам, като почна. Колко е хубаво, че мога да разчитам на вас!

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....

eganeva,права бях за болничния :Dпоне в "Надежда"

Мен това не ме касае, аз съм безработна. :wink:

Късмет на всички!!!
*
Душе, защо отпадаш? Само за този месец, нали?
*
При Стаменов иглотерапията е веднага след като ти върнат ембриончетата викат Ликсов.И след това се прави още една процедура на 3 тия ден от трансфера.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
Аз да попитам още нещо.. Понеже ще съм с лека стимулация от 4-ти ден, колко дни след това ще ми е пункцията? Поне приблизително. Знам, че зависи от темпа на нарастване на фоликулите, но все пак.. :oops: Питам понеже преди време поех един ангажимент, който има опасност да се падне баш около пункцията или трансфера, та ако мога да го откажа..
Блу скай,мисмиуспех и на вас, милички

*
Днес си пуснах естрадиол за първи път след стимулациите.В 16.00 ще ми кажат колко е.В Събота ще ми е пункцията най-вероятно. Въртят,сучат лекарствата за тогава да съм готова.Бързата стимулация не давала добри яйцеклетки.А явно реагирам добре и на най-ниските дози.
*
Златулка, обикновено стимулацията е 7-10 дни.После пункция и трансфер. Смятай си 14 дни от началото на стимулацията до трансфера.
И направо откажи ангаж`мента. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери