Здравейте момичета,
Отдавна ви чета и преживявам всичко с вас.
Най - после дойде реда и аз да пиша в тази тема.
На 20.04 съм записала час за инвитро в АГ-Варна, а преди това, март месец от първия ден на цикъла, Ани ми каза да започна да пия регулон 21 дни. Не помня обаче на кой ден ми каза да й се обадя след това.
Моля ви кажете ми преди това ходихте ли да се консултирате с лекаря, който ще Ви прави процедурата, защото при мен е малка вероятността да се добера до него.
Много съм объркана, защото днес му звъннах и той ми каза, че бил много натоварен и едва ли щял да има време да се видим, за да ми обясни какво ми предстои. Опитвам се да го разбера, но ...
Ани ми каза, че като отида ще ми правят някакви изследвания и в същия ден ще е и сондажа. Моля ви кажете ми какви са тези изследвания и сондажа с упойка ли се прави и ако не, мога ли да си поискам такава.
Другото е, че вече не може да има престой в болницата. Аз не съм от Варна. Това значи ли, че всеки ден ще ходя до клиниката (в смисъл всеки ден ли се правят изследвания и прегледи). Иначе за биенето на инжекциите разбрах, че може и сама да си ги правя. Ииии, кога ще разбера какви точно лекарства ще ми назначат - след последните изследвания и сондажа ли?
Съжалявам че ви засипвам с толкова много въпроси, но май няма към кого да се обърна за информация, а те извират един след друг.
Неизвестността страшно ме плаши, моля ви помогнете ми.
На всички започнали процедурата и незапочнали ни мислещи да я започват пожелавам успех и късмет.