Привет и от нас! Времето е много добро, вчера спахме един час на терасата и един вътре, днес ако е такова слънце ше моржуваме повече. А дано се задържи.
Фоксче, ако трябва ще си дохранваш, ако се наложи и изцяло на АМ ще преминете, няма място за скруполи. И Кристина плачеше като ми намаля кърмата, аз съвсем кратко преживявах това, че ще спра да кърмя и ми мина. Не е трагедия, ако детето се храни и с АМ.
Ние вчера ядохме банан, но за мОе учудване на Криска май не и хареса особено. Всъщност не е задължително, но пък повечето деца харесват банан. Ние най-много харесваме пюре само от круша.
Новият номер е, след като се наяде и я вдигна да се оригне - аз я потупвам по гърба и тя мене ме тупа и двете се потупваме.....само дето аз все още не се оригвам, но незнам дали да не съм солидарна с детето, личен пример
Абе хора, до абитуриенти ли ги дигаме на рамо да ги оригваме или? До кога?
Сватя, Том и Джери, а? И ние имаме афинитет към техниката - комп., ТВ, дистанционни.... Но и играчките малтретира - рита ги, удря ги, размета. Иначе на компа слушаме музика и много ни аресва.
Може да пусна Том и Джери да видя как ше се хареса или на зетя ше му се наложи да гледа Пепеляшка
все пак жената е с предимство.
Поздрави на всички и много здраве!