Marie, честит празник на Али. Мерси за бозата, чак ми се припи
Боровинчо, честито ходещо човече, много добър избор на предмети, има вкус детето!
И ние сме без възглавница. Понякога обаче сам си заспива върху една много мека дебела мишка, която се подвизава в леглото му.
Nadyn, и аз в чудо се видях с тези подплънки за кърмачки на Чико, няма ги. Но ги смених с Нук и съм доволна - същото количество на почти същата цена, добро качество. Единственият недостатък спрямо Чико е, че не са индивидуално опаковани. За давенето, като суче Рая - изцеждай малко гърдата преди кърмене, да освободиш напрежението. При мен в началото на кърмене има един спазъм, при който едната гърда капе много бързо, а другата извира кат' гейзер в Йелоустоунския парк. Това го събирам в шишенце и после се кърмим без давене. На следобедните хранения, като ми е по-малко кърмата, първо давам тази събраната като добавка и засега само на последното вечерно се налага да дам и около 60 мл АМ. Но ти май нямаше проблем с количествата, дано преодолеете това с давенето, че цеденето е много по-голяма галимация, много по-времеемко е.
Мешко, съчувствам ти за очилата, и тайно завиждам на Фусинда
Дани си ги носеше безотказно до около годинката, сега навън няма проблем, но у нас макс 10 мин, а като знам колко е важно сега да се носят, сърцето ме боли. Първият чифт го изпотроши, сега е вдигнал мерника и на втория, колко ли ще станат го 6г възраст, когато според лекарката има шанс да се свалят очилата за далекогледство...