Честита месечинка на Алекс!Да е жива и здрава и много щастлива
.
МОмичета докато си се гледаме с мойта лудетина непрекъснато ми изникват какви ли не въпроси и вече ще постна поредният постинг въпросник.
Интерсува ме:
1).За колко време научихте децата си на гърне?Как се процедира, през колко време се слагат?
2).Децата Ви научиха ли се сами да ядат с лъжичка?
3).При ядене много ли се мажете?- Последното може и групаво да Ви се стори, но при нас тая процедура е голям кошмар.Правя се не на маймуна, а на не знам какво и ядеме с 1000 зора, а накрая резултата е, че и лигавника доста в хапнал, стола за хранене е все едно сме клали живи животни по него.Докато яде непрекъснато си целува ръцете и ме кара да я трия, което е побъркващо, защото се повтаря на всяка хапка, та покрай тоя мил навик ръкавите също са целите в манджа, а ако не съм достатъчно бърза се бърше де свари и няма смогване с пране.
И накрая да споделя нещо полезно.В Практикер продават едни обезопасители за контакти, които са железни за цената си от 1 лв. Залепват се в контакта със стикерче и за да може да се включи нещо в мрежата трябва да се натисне и завърти горната страна, като се ползва щепсела.За мен са направо чудо, защото тука е ад от 1 седмица.Опитва се да се покатери в леглото си през оградата когато е отвън като се набира на мускули и бута с крака в дюшека, рови се из целия гардероб, мишката на компа не и давам дълъг живот, а контактите са просто страст и най-вече един разклонител под бюрото.
Баси, капнала съм , да ме карат да копая няма да каталясам така като след играта с Габи цял ден.Лека!