Tц, тц, ще се изпотрепете бе хора...
СтефиЗ, направи си прощъпулник
Една комшийка /на баба приятелка/ лиснала от ония дни ден един леген с вода на вътрешните стълби да мие, те с плочки и замръзнали, мъжа и е с пукнати ребра, не е смешно, ама тия са уникум, той пък и беше бутнал стола прди време докато мила прозорци и тя се изпотрепала, пак ребра...
/ - въпроса, който следва е - ти провери ли за съботаж?
Пази се!
Мини, честито на Бузанчето, да е здраво и весело, от тука на сетне не месечиники, а години, важното е да се "въдят" по много както казва една друга баба
На
Сия също честита месечинка. Здраве и щастие.
Ние днес отложихме хепатитната ваксина, че на Криско й гурелясало очето
оф тя да не изостане от зетя...Екзема малка има...бебетата са голема работа ей...
Инак сме натежали, издължили, в норма сме.
Трябва да правим изледвнията, рутинните. Имам предвид разни лаборатории, но кажете някоя
надеждна за изследванията на детето?
Обсъждах с педиатъра захранването, вика, че сме изостанали
требвало и месо да яде...Е аз захраних преди две седмици и малко, как да гнете и месо. Но и тя се произнесе положително за готови пюрета, по специално зеленчуковите и то за зеленчуци извън сезона, за плодовите каза, че може и домашно приготвени, можело дадавам сурово пасирани.
За тиквата ме предупреди, че се вари
, явно изглеждам тъпа....аз друго си мислях, но самозаблудата е велико нещо, само тя ми остана...
Сватя, аз дадох на снаата готово пюре слива на Гербер, вчера малко, днес изплюска 80 гр. и нема нищо /да не чуе дявола/. Може да сте били временно неразположени.
Боровинка, дано няма нищо при вас, лоша работа.
Мари_пз - татковците са за бой, може ли брадясали да целуват децата
Аз съм образцова майка, бръсна се редовно, а ако не съм, засуквам мустака само и не мляскам детето
Приятна събота и неделя на всички и здраве!