0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Как ви се отразява чакането на другите неща в живота?
« Отговор #120 -: Февруари 28, 2008, 18:34:00 pm »
теди,everything_possible,чета и не мога да удържа мъката и сълзите си.Знам как боли,но знам ,че всички заслужаваме и ще бъдем най-прекрасните мами.
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #121 -: Февруари 29, 2008, 10:31:42 am »
 :Dей Роузи здрасти и тук.Аз мисля само за това!На работа и на всякъде, дори и с дъщеря ми, което ме дразни ужасно понякога много се мразя че съм рязка с нея, тя е толкова мъничка и нежна и така ме обича!Ужасна съм, а с мъж ми се държа много добре и любовно!Но, да знаете мисля само за това!
« Отговор #122 -: Февруари 29, 2008, 12:47:22 pm »
everything_possible  :bighug: ,поради всичко,което си написала и болкато която изпитваш,точно за тов3а е статията..да я дадем на познатите ни и да ни оставят на мира...и аз НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ,за съседката или колежката или просто приятелка,която е забременяла..колко бързо и изненадващо е станало..неискам,защото ме боли!!това което мога да кажа,че ние сме си силни,но емоциите трябва да се изливат,когато те боли трябва да плачеш,да крещиш ако трябва и да чупиш..ако от това ти олеква,за да можем да продължим напред..ето аз преди два дни бях толкова отчаяна..но като свършиха сълзите и сега съм по-добре..не че не ме боли,не че съм забравила и немисля за това,но съм по съсредоточена в борбата,отколкото в мислите дали ще стане изобщо..
теди стихотворението е мнооого истинско и дава поука,тръгнал веднъж по-един път...да не се отказваш..дори да ти се иска ..редно е да стигнеш докрай,колкото и да е трудно!!
моля се всички да успеем един ден,пък дано е тази година :bighug:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #123 -: Февруари 29, 2008, 13:04:00 pm »
Съжалявам за вчерашното излияние! Светът е отново хубав и аз отново гледам напред! Благодаря ви  Роузи и Кате че сте толкова съпричасни към всяко мое емоционално състояние!

Кате, :balk_21:                  Роузи, :balk_21:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #124 -: Февруари 29, 2008, 15:39:13 pm »
Съжалявам за вчерашното излияние! Светът е отново хубав и аз отново гледам напред! Благодаря ви  Роузи и Кате че сте толкова съпричасни към всяко мое емоционално състояние!

Кате, :balk_21:                  Роузи, :balk_21:
мацка,нали сме си лика прилика  :oops:!единия ден плаче една от нас...на другия друга..затова сме тук да си вдъхваме кураж взаимно :wink: и да си помагаме с обмяна на опит и знания
в началото като започнах да пиша във форума,едно момиче ми беше казало/вече е станала мама на двама юнаци/ ,че за нея zachatie е като второ семейство,че тук е срещнала безкрайно много подкрепа..и се е радвала и тъжила заедно с другите момичета,както и те с нея..!известно време не можех да проумея  как така ги чуства толкова близки,но от доста време вече и аз се чуствам по същият начин.. :oops:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #125 -: Февруари 29, 2008, 16:05:58 pm »
любопитка,и аз ви чувствам като част от моето семейство.Ми ще си плачем заедно,ще се радваме на успехите си ,ще се подкрепяме.И един ден като ни се родят бебчетата може и редом да ги разкарваме в парковете :lol:
« Отговор #126 -: Февруари 29, 2008, 18:29:32 pm »
Цитат
за нея zachatie е като второ семейство,че тук е срещнала безкрайно много подкрепа..и се е радвала и тъжила заедно с другите момичета,както и те с нея..!
САМАТА ИСТИНА! Стоя си сама в къщи /мъжът ми пак е по работа далече от къщи/ и какво бих правила ако не чета всичко , което сте написали тук. Чувстваш се някак по-леко, когато има с кого да споделиш каккво те вълнува, какво те натъжава и този някой да те разбира и безрезервно да те подкрепя. Благодаря ви :bighug:
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
Нашето чакане е мъчително,защото не знаем ДОКОГА е.Дори затворниците си знаят датата на която чакането им ще свърши и ще излязат навън.
Не можем да си направим квадратчета с дните,които всеки ден да зачертаваме докато накрая свършат и ваканцията дойде...обичах да го правя като малка и да гледам как намалява времето до желания миг.
Всеки месец носи надежда -а после разочарование.Колко може да понесе човек без да полудее!?Съществува ли примирение или просто (не)спираш да чакаш?бих искала да не си задавам толкова въпроси...
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Даниски, това с квадратчетата ми е много познато, но аз го правя от 2 години:)Всеки път когато съпруга ми тръгне за 4 месеца си написвам дните от 120 до 0, лепвам листа на хладилника и всяка сутрин задрасквам по един.Това ми помага да не ми е толкова тежко докато го чакам да се прибере.Вече е по4ти наполовина задраскан:)

А другите чакания и очаквания...от тях винаги ще боли по малко или по много и всеки намира начина по който да се справя, но е много по-лесно когато сме заедно.
Какви други неща да чакамебе мацки? Всеки,който е тук в този форум -чака за бебоче. Както и аз. Ето това чакаме. В момента съм на работа и какво правя- тук във форума съм с вас, а работата е на заден план. Отпращам клиентите, за да не ми пречат да чета тук. Снощи имахме такъв скандал със съпруга ми, че -признавам си- идеше ми да се гръмна. Бях занимарила донякъде дори и хигиената в дома,за да мога да съм във форума.
Всичко край мен ме дразни. Работя в Студентски град и всеки ден виждан бъдещи майки и настоящи такива,които бутат количките с малките ангелчета, забърсват им устичката,когато се окапят с нещо. А аз стоя отстрани и си представям, че зад количката съм аз и това ангелче в нея е моето дете. Не минава вечер без да си поплача тайничко в тоялетната. Дразни ме всеки човек. А от това ми настроение се плаша. не ми се излиза с приятели, защото всички имат деца,жените си говорят коя КАКВИ ХРАНИ ДАВА. БОЛИ МЕ ОТ ТОВА.
*
Момичета и аз да се запиша в тази темичка  :D
Знам, че няма да ви кажа нищо ново но все пак ми се иска да сподела какво чувствам
Аз мн искам бебче, имам чувството, че мъжа ми - по-малко го иска и това ме изнервя страшно много
Женени сме почти от година и цялата рода пита за бебе. Майка ми пита: "Ама вие правите ли нещо по въпроса" УЖАС и това всеки път като се видим аз реагирам като на майтап ама не ни е смешно. Енда колежка пък като ме види по коридора на работа винаги първо ме поглежда в корема а след това в очите и ме поздравява иде ми да и шитна едни шамар
Ачера беше върха: моя братовчетка ми се обади и ми каза: "Видях днес една бременна приятелка и се сетих да ти се обада да те чуя как си" ...... :?
Направо незнам как да се освободя от подобни хора

*
Извинявайте за излиянията просто мн ми дойде напоследък

*
galichka душичко направо ти съчуствам. Незнам какво да ти кажа ние с моя приятел (все още) работим по въпроса за бебе и също досега няма резултат. Много искам да се оженим, но точно от това ме е страх, че веднага всички ще започнат да ни питат какво става  :x Направо се чудя на такива хора  :x Това е толкова лична тема и деликатна, а пък да го чуеш от най-близките сигурно е ужасно  :( Аз мислех да споделя с някой и много мислех да е с майка ми, но сега направо се колебая ... пък и не искам да я товаря с моите проблеми. Споделям тук в сайта и наистина разбирането на момичетата тук много ми помага  :thankyousign:
« Последна редакция: Март 05, 2008, 11:58:26 am от Kylie »
Момичета и аз да се запиша в тази темичка  :D
Знам, че няма да ви кажа нищо ново но все пак ми се иска да сподела какво чувствам
Аз мн искам бебче, имам чувството, че мъжа ми - по-малко го иска и това ме изнервя страшно много
Женени сме почти от година и цялата рода пита за бебе. Майка ми пита: "Ама вие правите ли нещо по въпроса" УЖАС и това всеки път като се видим аз реагирам като на майтап ама не ни е смешно. Енда колежка пък като ме види по коридора на работа винаги първо ме поглежда в корема а след това в очите и ме поздравява иде ми да и шитна едни шамар
Ачера беше върха: моя братовчетка ми се обади и ми каза: "Видях днес една бременна приятелка и се сетих да ти се обада да те чуя как си" ...... :?
Направо незнам как да се освободя от подобни хора

ЛЕЛЕ. ВСЕ ЕДНО АЗ СЪМ ГО ПИСАЛА. А НАЙ-ГАДНОТО Е КАТО ТИ КАЖАТ: " АМИ ВИЖ Я ТАЗИ, ВЕЧЕ Е БРЕМЕННА С ВТОРО,А ВИЕ КАКВО ЧАКАТЕ?" Е КАЖЕТЕ КАК ДА РЕАГИРАМ НА ТАКИВА РЕПЛИКИ. :x

*

Lisko

• *
  • 5448
Мили момичета, зная, че сега вероятно ви изглежда невъзможно това което ще ви напиша но аз успях да го превъзмогна.
Не ме боли когато видя майка с количка или бременна жена, радвам се защото вероятно те нямат моя (нашия) проблем и точно затова съм доволна.Никой, дори и ние не го заслужаваме но се е случило вече и можем само да се борим.
Не обръщайте внимание на онези които уж с любов ви питат не сте ли ВЕЧЕ бременни.Вие сами можете да ги различите кои са те:)
Не ви поучавам, защото въпреки, че не ме боли от тези неща вече, още си спомням колко тежко изживявах нещата.Само ми се прииска да споделя, че не е невъзможно да ги игнорирате първо със съзнанието а после и със сетивата си.
Ако знаете колко повече и по-често започнах да се усмихвам след това:))))

Прегръщам ви и ми се иска да можех истински да ви помогна а не само с думи.

*

*
Lisko много благодаря за топлите думи  :bighug: :bighug:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
 :witch:понякога съм така, а сега тези дни от чакане ми настръхва косата и се опитвам да не мисля за това :bfp:защото си давам сметка че когато не го мисля по- бързо ще ми мине времето и ще отида си купя тестче, Божке дано не ми дойде!
*

Lisko

• *
  • 5448
Симони, само не карай бързо на завоите моля те:)

Стискам палци и успокой малко пеперудите в корема си:))))
за мен вече просто няма нищо друго важно,немога да мисле за нищо друго...става по-зле..и май даже не се и опитвам да спра с мисленето...притеснявам се за толкова много неща,че се чудя как още не ми е експлоадирал мозъка..