Лиско, напълно съм съгласна с казаното от теб. Излишно е да се натоварваме с допълнителна мъка заради нечии неволни думи или щастие, което в момента ние самите нямаме. И при нас ще дойде рано или късно, по един или друг начин, стига да го искаме достатъчно и да не престанем да се борим.
Тези дни си мислех колко съм страдала за глупости преди да срещна моето момче. Тогава си мислех, че когато намеря Човека всички проблеми ще ми се струват песен. Сега го имам до себе си, точно такъв, какъвто винаги съм си мечтала да бъде, а вместо да се радвам на времето, прекарано с него, пак страдам, че нямам нещо друго. Искам някой ден детето ми да има страхотните родители, които си мислим, че ще бъдем, а не двама души с разклатени нерви и отношения. Не искам да отлагам щастието за тогава, а после за някой друг път, май накрая става навик, а животът си минава.
Ето, от няколко месеца отлагам едно пътуване до България, не смея да запазя билети защото все си мисля "ами ако се окаже, че съм бременна и пътуването ми се отрази зле?". Три мои приятелки родиха наскоро, а аз още не съм ги видяла - страх ме е да не извадя някоя тъпа реакция, а наистина ми липсват и се радвам за тях. Реших, че няма да отлагам повече и да се товаря с такива мисли, пък каквото сабя покаже
Бях чувала едно поверие, че жена, която иска дете, а то не идва, трябва да прекара един цял ден с някое чуждо детенце, да се грижи за него от сутринта до вечерта и скоро и нейното ще пристигне
Не приемам такива неща насериозно, не вярвам, че могат да решат реални здравословни проблеми, но мисля, че в емоционален план има своята логика, а и защо пък да не отменим малко някоя приятелка, вместо да се отчуждаваме... би било забавно и за двете
Момичета, много се разписах, но имах нужда да споделя мислите си с вас
Съжалявам, че се срещаме точно в този форум и ни вълнуват нещата, които ни вълнуват в момента, но и това ще мине, ще видите.
Прегръщам ви всичките