0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #260 -: Април 11, 2008, 08:53:08 am »
Денис, 
Ако е имало О. то тя според мен е била на 21/22 ден / но не съм много сигурна дали е имало/ - това означава, че трябва да ти дойде на 35/36 ден от МЦ- така че може да е рано за тест, след 36-37 ден вече има закъснение.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #261 -: Април 11, 2008, 09:15:59 am »
Ще изчакам, но ако е било на 21-22, значи сме пропуснали :((ако въобще е имало О). Принципно цикъла ми е от 24 до 27 дни - за това имам някаква надежда. Оххх не знам - ще видим. Благодаря ти за сега - ще пиша ако има някакво развитие
« Отговор #262 -: Април 11, 2008, 10:00:39 am »
Много, много благодаря Денис, досега не съм получавала компетентен отговор на положението ми, този месец съм решила да наблегнем на секса и естественно меренето на температурата и Ову тестовете, пък дано е за последно вече. Айде да си пишем вече в другите теми :crossfingers:

Моята енергия за живот!
« Отговор #263 -: Април 11, 2008, 11:29:59 am »
Здравей Денис.
Кога да отбележа О според теб? 21-вия ден от М?
Какво мислиш за графиката ми? Видях, че на едно от момичетата казваш, че постепенното покачване на Т след О не е много добре? Дали и моята графика показва постепенно покачване?Какво мислиш?
Предварително ти благодаря.
« Отговор #264 -: Април 11, 2008, 15:16:07 pm »
Здравей Денис.
Кога да отбележа О според теб? 21-вия ден от М?
Какво мислиш за графиката ми? Видях, че на едно от момичетата казваш, че постепенното покачване на Т след О не е много добре? Дали и моята графика показва постепенно покачване?Какво мислиш?
Предварително ти благодаря.

Денис има предвид, че при мен се покачва постепенно и това е продължило повече от 5 дни. По принцип се смята, че БТ след О трябва да се качи най-късно до 5 дена.
При теб са 3 дни докато се повиши до 37...37 и нещо, не се притеснявай:)
Аз лично мисля, че е О ти е била на 21 ден:)

Денис извинявай, че ти отнех ролята, но тъй като бях цитирана реших да се намеся:)
« Отговор #265 -: Април 11, 2008, 15:45:24 pm »
Благодаря ти Clevergirl.
Дано да е така, че вече се чудя какво да правя....гледам графики на др. момичета, гледам бременни графики, но не виждам никаква закономерност (или нещо повтарящо се) в графиките (особено на бременните момичета), освен че Т трябва да се задържи поне 1-12 дни по-висока. Има такива "невъзможни" на пръв поглед графики, пък те се окажат бременни....ее какво да се прави
Успех на всички момичета, които чакаме за +++.
« Отговор #266 -: Април 11, 2008, 15:47:28 pm »
Имах впредвид 10-12 дни.
« Отговор #267 -: Април 11, 2008, 16:49:31 pm »
Аз установих, за себе си де, че е по-добре да не сравнявам графики. За всеки си е индивидуално:)
За мен е важно само да знам дали съм имала О, а графиката дава информация. Разбира се не трябва да се осланяме само на графики, но нали знаеш, все се надяваме:)
Успех ти желая:)
« Отговор #268 -: Април 11, 2008, 18:34:19 pm »
Благодаря ти. Успех и на теб. Дано това да е нашата година.
*
« Отговор #269 -: Април 12, 2008, 11:57:05 am »
здравейте момичета, можете ли пак да ми видите графиката нещо не че искам да ми дойде - не искам но все пак ....

*
« Отговор #270 -: Април 12, 2008, 14:26:19 pm »
Здравей Денис  :D
Съвсем скоро тоест до борени минути ще получиш и моето ЛС , а сега за графиката ви. Фиксирала съм си час за мерене вече към 6 и 30 сутринта , забелязах че последните няколко дена БТ си стой на 37 и 0, а днес малко ме наболяваха и 2-та айчника. Питам само дали е добре това че де задържи еднаква няколко дена. И друг път се е случвало, нов преглед на 19 ден- понеделник. А тези скокове и върхове в графиката ми са защото не я мере в томно фиксиран час. Е ти си  :wink:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #271 -: Април 12, 2008, 14:32:03 pm »
............ Айде да си пишем вече в другите теми :crossfingers:
От сърце ти го желая  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #272 -: Април 12, 2008, 14:37:29 pm »
Здравей Денис.....
Графиката ти е супер, не се притеснявай.
Според мен О. е била на 22 ден от МЦ ...или на 21/22 ден
Всяка графика си е индивидуална  и не е редно да се сравняват - дори твоите -това може да те заблуди.

Вярно е, че когато има продължително покачване на Бт не е добре - но, при теб е супер : 3 дни преди О. и 3 след О.
Нормално е до 5 дни след О.- а при теб са 3- така, че бъди напълно спокойна  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #273 -: Април 12, 2008, 14:42:08 pm »
Денис има предвид,...........

Извинявай миличка не го прочетох - видях, че започва с Денис и помислих, че ме питаш нещо - как пък си отговорила точно като мен  :balk_21: - това означава, че добре обеснявам и доста сте научили. Браво! :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #274 -: Април 12, 2008, 14:48:38 pm »
здравейте момичета, можете ли пак да ми видите графиката нещо не че искам да ми дойде - не искам но все пак ....
Не съм много сигурна дали е имало О.
Ако е имало - тя според мен е била на 21/22 ден от МЦ- това означава че предполагаемата М трябва да е на 35-36 ден.
Ако не ти дойде на 36 ден - следващите дни вече са закъснение.
За сега нямаш закъснение.

ПП. не съм сигурна дали е имало О. защото правиш много малка разлика /0.3/  в Бт през ФФ и ЛФ.
За да е сигурно по графика че е имало О. тя трябва да е 0,4-0,6
Не казвам че не е имало
В такива случаи е добре да се направи консултация с лекар /да те видят на УЗ/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #275 -: Април 12, 2008, 14:50:50 pm »
Здравей.............
Както казах преди малко  :D - тези малки фоликули ще объркат графиката и по нея няма да може да разберем какво става.
Не е добре Бт да е висока - но за теб е нормално - ти си знаеш че има повече от 1 фоликул.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #276 -: Април 12, 2008, 23:05:29 pm »
Извинявай миличка не го прочетох - видях, че започва с Денис и помислих, че ме питаш нещо - как пък си отговорила точно като мен  :balk_21: - това означава, че добре обеснявам и доста сте научили. Браво! :D

Мда, тук има какво да се научи, всичко което си ми казала досега ми се е набило в главата. Аз затова и не питам вече много много, само като видя нещо съмнително:)
Да видим при мен как ще е БТ утре, ако започне да пада, значи вторник, най-късно сряда е дошла гадната роднина. Още малко до прегледа...да видим какво ще ми каже новата докторка, аз не я познавам де, ама нали там дето започнах я смених, че нещо не ми обърна внимание както ми се искаше:)
Благодаря ти за отговорите и че се отзоваваш винаги:)
*
« Отговор #277 -: Април 13, 2008, 07:31:38 am »
Мила Денис,
Би ли погледнала и моята графика? Още не съм се научила да я разчитам много добре според мен. Мисля, че ОВУ (ако може вече да се каже, че е имало такава) е била на 17 ден от МЦ. Беше ми интересно този месец, че през първата половина на МЦ БТ се беше заковала на 36.80 , чак по едно време си мислех, че живачния термометър е развален   :?
Благодаря ти предварително  :wink:
*
« Отговор #278 -: Април 13, 2008, 08:45:29 am »
Добро утро и от мен :P Ще съм благодарна на всеки,който има мнение по графиката ми.
« Отговор #279 -: Април 13, 2008, 10:41:34 am »
Денис, благодаря!  :D