0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #340 -: Април 17, 2008, 20:34:53 pm »
Денис, мина и днешният преглед. Доминантният фоликул днес беше 14,5 мм (този който във вторник беше 13), така че предполагам няма да има ранна овулация. Имам още 5 фоликула до 12 мм. Маточната лигавица беше 6,5 мм, "към М". Биха ми инжекция в корема - meruonal 75E или нещо подобно, не съм сигурна че преписвам името правилно от рецептата. Доколкото разбрах е за доброто функциониране на маточната лигавица. Следващият преглед ще е в понеделник, за да хванем вече овулацията.
Не ми ли е много ниска температурата тези дни като за ректална? Аз преди и в устата като я мерих беше толкова за тези дни от цикъла. Благодаря, Денис!!!  :bighug:

*
« Отговор #341 -: Април 17, 2008, 22:12:23 pm »
красита хайде скоро да се похвалиш с  :bfp: :bighug:
незнам дали въпросът ми е за тук , ама някой може ли да ми каже каква трябва да е дебелината на ендометриума по време на овулация? Благодаря!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #342 -: Април 18, 2008, 07:34:33 am »
Денис, ................ :?
Това повишение все още нищо не ми говори - при ПК може да се очаква всичко - утре БТ може да падне и да е напр. 2 дни необичайно ниска,после 2 дни висока и така.
Т.е графиката е доста различна от нормалната /при норм.МЦ с О./

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #343 -: Април 18, 2008, 07:40:28 am »
Денис, ..............
Графиката ти е учудващо и доста подвеждащо добре.
Аз не бих могла да кажа /според нея/ че има повече от 1 фоликул.
Ето защо от време на време трябва да се ходи и на УЗ  :D
За сега фоликула расте добре и дано да има О.
Бт си е нормална за ФФ, може да е по-ниска /за теб/ от по-високите нива на естрогените, все пак има повече фоликули.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #344 -: Април 18, 2008, 08:40:13 am »

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #345 -: Април 18, 2008, 08:57:13 am »
Момичета, какво ще кажете за моята тъпа графика :x
За пръв път правя тестове за ову и се бях притеснила с тези бледи черти..
В крайна сметка тъкмо се успокоих, че вчера температурата ми се повиши и така си сметнах 14-ти и 15-ти ден за положителни, а днес температурата така ми падна гадно :x
Сега вече незнам какво да си мисля...
Така се притесних...
То вярно, че я мерих половин час по-късно и снощи почти не съм спала - легнах в 2 и се събудих в 6 :(
Но пък нали стреса, умората и безсънието по принцип би трябвало да повишат температурата, а не да я понижат... :( :( :(
Моля ви за коментар, че вече ще се побъркам с моите притеснения....

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #346 -: Април 18, 2008, 09:10:23 am »
Здравей Денис.
Имам един въпрос...спомням си, че някъде съм чела написано от теб, че когато спиш по корем БТ е нереална. Какво имаше в предвид с това, че не трябва да се спи по корем и да се мери после БТ? По-висока ли ще е БТ или по-ниска ако съм спала по корем преди това?
Извинявам се за въпроса, но аз доста често спя по корем, а тази по-висока БТ днес малко ме поизнерви. Надявам се да е станало чудото, но и миналия месец имаше такова задържане на Т, та си мисля, че е по-скоро хормонално нарушение. Моля те, кажи и ти какво мислиш.
Благодаря.
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #347 -: Април 18, 2008, 09:41:41 am »
Здравей Денис.
Имам един въпрос...спомням си, че някъде съм чела написано от теб, че когато спиш по корем БТ е нереална. Какво имаше в предвид с това, че не трябва да се спи по корем и да се мери после БТ? По-висока ли ще е БТ или по-ниска ако съм спала по корем преди това?
Извинявам се за въпроса, но аз доста често спя по корем, а тази по-висока БТ днес малко ме поизнерви. Надявам се да е станало чудото, но и миналия месец имаше такова задържане на Т, та си мисля, че е по-скоро хормонално нарушение. Моля те, кажи и ти какво мислиш.
Благодаря.
Ти ме разби :BangHead: :BangHead: :BangHead:
Не съм го чувала това, но ако е вярно....
Аз по принцип спя по корем - винаги....
И без възглавница - дали наистина е вярно това....
То тогава аз какво меря..... :balk_149:

« Отговор #348 -: Април 18, 2008, 09:44:02 am »
Денис,благодаря ти за коментара!На мен ми зву4и обнадеждаващо!Не знам защо,оба4е съм настроена супер позитивно,4е ще стане.Меря с дигитален терм. до сигнала.Днес пробвах и по двата на4ина,но като го държах 2-3мин.пове4е ми измери с 2 десети по-висока темп.И тъй като хи4 ме няма в разгадаването кога то4но ще ми е О.ще по4на с тестове за О.Добре 4е те има и теб да ни даваш компетентни мнения. :D :lol:   
« Отговор #349 -: Април 18, 2008, 09:54:36 am »
Наскомими, не се шашкай.
Извинявам се ако съм те панирала с този въпрос, но имам такъв спомен, че някъде съм го чела това.
Изчакай да видим какво ще каже Денис.
Много ме е яд, че когато го четох (вече не съм сигурна дали го е споменавала Денис) не попитах защо, но Денис ще каже.
Не се шашкай, моля те.
« Отговор #350 -: Април 18, 2008, 10:01:52 am »
nin4eto76,от твоята уста в божиите уши!!!!!За съжаление няма да е този месец,защото ми се появи зацапване,което е сигнал,4е ще ми идва.Но в другият цикъл трябва да стане.Пожелавам късмет на вси4ки моми4ета!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #351 -: Април 18, 2008, 10:07:46 am »
Наскомими, не се шашкай.
Извинявам се ако съм те панирала с този въпрос, но имам такъв спомен, че някъде съм го чела това.
Изчакай да видим какво ще каже Денис.
Много ме е яд, че когато го четох (вече не съм сигурна дали го е споменавала Денис) не попитах защо, но Денис ще каже.
Не се шашкай, моля те.
Ох, мила, то моето шашкане край няма...
Днес съм се притеснила за температурата, че падна така :( :( :(
Че за пръв път правих тестове, чудех се как да ги разтълкувам и тъкмо се бях успокоила, че  вчера ми се повиши температурата и реших, че и тестовете на 14-ти и 15-ти ден са положителни, а сега като падна така.... незнам дали въобще са били положителни и дали съм имало ову :x :x :x
Вече ми писна :x :x :x

« Отговор #352 -: Април 18, 2008, 10:15:33 am »
Наскомими, може да е инцидентен спад.
А тестовете за О правила ли си ги по правилата-следобяд, поне 2 ч. преди тест да не пиеш вода и да не пишкаш?
Аз тези неща ги научих тук..от форума. Не ги пише в тестовете. Откакто ги спазвам, смятам, че горе-долу се получава.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #353 -: Април 18, 2008, 10:31:43 am »
Днес имам един въпрос. За втори месец следя БТ, първия път нещо не справих добре май, защото не можах да определя О.
Днес ми се случи нещо много странно, след алармата в 7:00( ставах в 5:00 до WC), послушно поставих :bbt:, и после съм заспала и сънувам, че БТ ми се е покачила.По мои изчисления е рано да се покачва за втората фаза.В този момент се събудих извадих го и видях 4е са минали само...9 мин.Отчетох 36.8, както в съня.Затворих очи, защото съм 2 смяна днес , но нещо ме загложди, погледнах го пак 36.3. :balk_138:
Дали е вярно, вижте как върви графиката. Толкова сънена бях.
При мен стреса тази седмица е много и на работата, и в къщи.Не знам сигурно откачам, сънища, действителност.
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #354 -: Април 18, 2008, 11:08:50 am »
Наскомими, може да е инцидентен спад.
А тестовете за О правила ли си ги по правилата-следобяд, поне 2 ч. преди тест да не пиеш вода и да не пишкаш?
Аз тези неща ги научих тук..от форума. Не ги пише в тестовете. Откакто ги спазвам, смятам, че горе-долу се получава.
Да, мила - всичко спазвам - правила съм ги след работа, не съм пила много вода и не съм пишкала поне 3 часа преди теста.
На 14-ти и 15-ти ден веднага ми излязоха две чертички, но в началото втората беше мъъъъъничко по-бледа и си мислех, че е отрицателен. Показах го на милото - баз да знае за какво - и той каза, че са еднакви.
Като го попитах дали едната не е по-бледичка, той взе да се взира и цъкли и каза, че едва забележимо или по-скоро не.
Но на другия ден - 16-ти си беше една черта - втора с много въображение :D, пък и вчера температурата ми се покачи и аз ги приех за положителни. Пък и Денис, и други момичета ми казаха при тези факти да ги приема за +.
Но днес защо така ми падна...
Какво сега да си мисля.... :( :( :(

*
« Отговор #355 -: Април 18, 2008, 12:09:46 pm »
Права си Денис,БТ първо беше 37 и 15 и лед това айде пак падна на 36 и 8. Това е заради неспукан и задържан фоликул сигурно и за сега и може и да  се откажа да меря до края на МЦ. по скоро ще изчакам до понеделник и прегледа пък да вид док. какво ще каже. Все още не съм се отказала имам предвид ,все още знам че има надежда и за този МЦ,но ще видим  :wink: :)
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #356 -: Април 18, 2008, 12:18:32 pm »
Права си Денис,БТ първо беше 37 и 15 и лед това айде пак падна на 36 и 8. Това е заради неспукан и задържан фоликул сигурно и за сега и може и да  се откажа да меря до края на МЦ. по скоро ще изчакам до понеделник и прегледа пък да вид док. какво ще каже. Все още не съм се отказала имам предвид ,все още знам че има надежда и за този МЦ,но ще видим  :wink: :)
Здравей, мила!
Като гледам - днес нещо ми падна бт :( и ми прилича малко на твоята графика .
Какво означава неспукан и задържан фоликул - като киста ли и ако някой знае за какво става въпрос може ли да ми обясни.
Предварително ви благодаря от сърце! :bighug: :bighug: :bighug:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #357 -: Април 18, 2008, 13:42:40 pm »
Днес имам един въпрос. За втори месец следя БТ, първия път нещо не справих добре май, защото не можах да определя О.
Днес ми се случи нещо много странно, след алармата в 7:00( ставах в 5:00 до WC), послушно поставих :bbt:, и после съм заспала и сънувам, че БТ ми се е покачила.По мои изчисления е рано да се покачва за втората фаза.В този момент се събудих извадих го и видях 4е са минали само...9 мин.Отчетох 36.8, както в съня.Затворих очи, защото съм 2 смяна днес , но нещо ме загложди, погледнах го пак 36.3. :balk_138:
Дали е вярно, вижте как върви графиката. Толкова сънена бях.
При мен стреса тази седмица е много и на работата, и в къщи.Не знам сигурно откачам, сънища, действителност.

здравей _Elfita_.. според мен може да се дължи и на това че скоро наближава О..(има и признаци при които преди О. леко спада темпераурата) така че .. :) стискам палци ..
« Отговор #358 -: Април 18, 2008, 14:26:14 pm »
Денис, ..............
Графиката ти е учудващо и доста подвеждащо добре.
Аз не бих могла да кажа /според нея/ че има повече от 1 фоликул.

Защо подвеждащо добра?  8O Аз мислих, че многото фоликули са добра новина? Ние по принцип щяхма да правим стимулация, за да образуваме повече фоликули, но се отказахме защото регулонът беше подействал стимулиращо. Все пак имам и доминантен... А другата седмица ще слагаме и прегнил. Имам ли повод да се притеснявам от факта, че има повече от един фоликул? Благодаря, Денис!

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #359 -: Април 18, 2008, 15:32:24 pm »
http://old.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=217

Красита не мисля че трябва да се притесняваш..прочети тази статия и тя мисля че ще ти помогне да си отговориш на въпроса :) успех..

PP:въпрос номер 12 мисля че е това което те интересува..дано съм разбрала добре...  :oops:
« Последна редакция: Април 18, 2008, 15:44:38 pm от saraapl »