0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Simoni, имаш и моите  :crossfingers:
И на краката даже:)
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Хайде, Симони, чакаме да се похвалиш!  :crossfingers:  :bfp: :crossfingers:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Да се запиша и аз... С 15.15 ще съм с всички вас и ще се моля,този път обещавам..Симони стискам ти палци момиче ... Нямам търпение да се махнем от тая тема... :bighug: :crossfingers: :dance2:
Само за неделя трябва да ни кажеш в колко ще ходиш към църквата за да знаем да си мислим за теб и за нас, а иначе съм съгласна- много сме задружни и наистина успехът на всяка една от нас ще е сигурен, с много положително настроение съм!Въпреки че тръпна в очакване ДА НЕ МИ ДОЙДЕ, за да се затичам пак за тест,днес ми е втори ден на закъснение, МОЛЯ ВИ стискайте си палците за мен

Мисля да отида към обяд, но не съм сигурна как ще си подредя нещата. Между другото - в неделя са Сирни заговезни или общоизвестната ПРОШКА. Това наистина е чудесен повод за молитва. Ще се помоля Бог да ни прости греховете и да ни дари с дечица, които да отгледаме и възпитаме в добро и любов.
 Здравейте момичета, аз съм нова тук. Правим опити от три месеца и не се получава. За съжаление, съпругът ми е лека паника и май се опитва и мен да побърка, та от днес реших да си правя тестове за овулация и да си меря температурата и въобще ...

Това което четох във форума ми вдъхна надежда, че има надежа :) Желая успех на всички ви!!! Хубаво е, че има места където човек да порчете преживените неволи на другите, да получи подкрепа и утеха и да види че не е сам в това толкова красиво начинание ДА СТАНЕШ МАМА !!!

УСПЕХ!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Симони - с теб сме, успех с теста  :crossfingers:
Алекс - поздравления :balk_46: лека бременност и прекрасно бебче!
*
Здравейте момичета, аз съм нова тук. Правим опити от три месеца и не се получава. За съжаление, съпругът ми е лека паника и май се опитва и мен да побърка, та от днес реших да си правя тестове за овулация и да си меря температурата и въобще ...

Това което четох във форума ми вдъхна надежда, че има надежа :) Желая успех на всички ви!!! Хубаво е, че има места където човек да порчете преживените неволи на другите, да получи подкрепа и утеха и да види че не е сам в това толкова красиво начинание ДА СТАНЕШ МАМА !!!

УСПЕХ!

:welcome_1: и да не се задържаш много и тази тема

Три месеца е много кратък период, че да се притесняваш. Ще видиш, че всичко е наред и скоро ще се похвалиш и ти с  :bfp:, просто не сте олучили момента все още.

*
Добре дошла Пантошче , добре дошла и скоро да се местиш в другите теми... Още ти е рано да се притесняваш и ти пожелавам въобще да не стигнеш до моменти като нашите...Успех и скоро да ни зарадваш..
Симони ,върна ли се,да знаеш че бях с теб в 15.15..
biserche,да пишеш ако ходиш в неделя.
Пантошче :welcome:спокойно,не се притеснявай още от сега и не се вманиачавай с температури и ову тестове,наслаждавай се на кекса и резултата няма да закъснее :crossfingers:
*
Симони върна ли се вече

*
Здравейте мацки . Как сте? Аз токущо си направих тестче за ОВУ и ми показа две еднакви чертички. Дочаках го най-сетне. Толкова се бях притиснила, че няма да се насити втората , че полудявах вече. Така че днес е един много хубав и специален ден за мен. Първия положителен Ову тест и рождения ден на скъпия. Та да почерпя виртуално за двата повода

Симони миличка, чакам да се похвалиш с положително тестче! Стискам ти палци! На всички ловуващи - дайте всичко от себе си и да се махаме дружно от тази тема. На нечакащите дано ви забрави лелището за следващите девет месеца. Заключвайте здраво вратите и прозорците и никакво пускане на неканени гости. Момичета усещам, че този месец ще се случат много чудеса! Вярвайте ми!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Радост, да ти е живо и здраво момчето и да то измориш хубаво послучай празника му:)))))

Пантошче, добре дошла и скоро да те изпращаме по живо по здраво към едни други теми с кореми:))))
И наистина послушай момичетата и не се шашкайте много.Колкото по-спокойни сте толкова по-добре.Ще стане:)
Радост,да ти е жив и здрав рожденника и много да те слушка.И да поработите повечко тази вечер :bed: :D :hbirth:
*
radost_I честит ти рожденник  new_birthday И днес да се позабавлявате добре в  :bed:

radost_I  честито ти рожденник да ти е жив и здрав и на другия рожден ден да сте повечко.
Пантошче  :welcome_1:  и скоро да се местим всички в другите темички.
Симони чакаме да ни зарадваш.

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
eagle, изчакай малко де, откъде знаеш, че е била неуспешна? Пусна ли кръвен?
radost_I, честит ти рожденник, и да действате днес, утре и вдругиден:) Не забравяй, да си направиш утре още един тест...от - до - се правят.
Пантошче, добре дошла и скоро да се преместиш в другата темичка:)
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Днес нета в офиса беше ужасен и с нетърпение чаках да се прибера в къщи!
Пантошче:welcome_1: Не се притеснявай, обичайте се на воля и ще стане!
Радост, честит ти рожденник - да те слуша и дано догодина да сте трима! Напразнувайте се тачи вечер, че да ти броим следващите девет месеца!
Симони, какво стана мила?! Аз днес бях доста натоварена и колкото и да се старах, не можах да се откача и да бъда с тб в 15:15  :oops:
В неделя и аз смятам да отида на църква, но не в руската, ще запаля свещичка и ще моля Гопод да ни прости и да ни дари всички тук с по едно сладко бебече!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Привет момичета!!! днес бях на работа, а там нямам нет, та 4ак сега сколасвам да погледан какво става тука!!!
Първо - браво на Симони, 4е е успяла да отиде до църквата!!!
Пантошче, добре дошла!! и аз бих те посъветвала като Роузи - да не бързаш с мерене и тестове, а ако твоя мъж е чак такава паника, да го пратиш да си направи една спермограма, за негово успокоение  :lol:
симони, какво стана, направи ли теста?
Мале момичета не мога да повярвам.Много се радвам,че с новата темичка, започнаха и бебетата.Страшно съм щастлива  :bighug: :bighug: :bighug: Лека бременност на двете сладурани.А ти simoni прави теста,че много се вълнувам и стискам палци.Аз испуснах втората молитва, но се надявам, че и мойте мисли са били при вас.Прегръщам ви силно
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*
Radost_I, честито на рожденика  :balk_12:
Пантошче:welcome: и дано не се задържиш дълго тук  :wink:
Симони,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Sof, може да ме извадиш от списъка на нечакащите - дочаках за съжаление :hitonhead:
Започвам да събирам сили за ловния сезон  :00001754: