Аз съм гостът, който според вас прави глупости, но на вас всички ви е лесно да изхождате от тази позиция, защото имате мъже до себе си и то мъже, които обичате и които ви подкрепят физически и психически в борбата за това да имате дете. И когато постигнете това ще сте много щастливи, именно защото това дългоочаквано дете ще е част от вас двамата. Аз мислех точно като вас преди. Бях готова да съм самотна майка, само и само да имам дете от точно този мъж, но детето не ставаше и не ставаше. Според мен всяка от нас иска дете и заради това, че в него ще вижда част от човека, който обича. А, ако това не е така, не е толкова лесно, повярвайте ми. Съжалявам, че ще го кажа, но човекът, от който исках дете ме заряза на времето точно заради това, че не забременявах, а аз го обичах с цялото си сърце. Дори след като ме изостави аз го помолих да ми даде част от себе си, като се подложа на инсеминация, вземах всякакви хормонални препарати, само и само да стане, направих и това, но бебето така и не дойде. Разделихме се и не съм го виждала от тогава. След като така ме обвинявате защо не кажете Вие които ми пишете тук и сте с проблем от мъжки фактор, след като толкова искате да станете майки, защо не го направите от друг? Явно все пак това, което ме кара да мисля върху това не е толкова просто и лесно за да махна с ръка и да кажа "ще родя това дете, нищо че няма да има баща, който да го обича". Повярвайте ми, дори и след толкова борба, не е лесно. Предполагам, че не съм нито първата, нито ще съм последната, на която се случва нещо подобно, но не мога да спя, откакто съм разбрала това, не съм решила с лека ръка. Благодаря ви, че споделихте с мен възгледите си , накарахте ме да предприема стъпката и да поговоря с човекът от който е детето. Благодарение на вас ще премисля отново и отново решението си. Ще пиша отново. Още веднъж ви благодаря. Освен това искам да напиша на момичетата, които ме обвиниха, че слагам тази тема, тук където всички се опитват да имат деца. Не веднъж съм чела на страниците на форума и тук и на други места, за много от Вас - имам предвид читателките и създателките на този сайт, каквито сме всички ние - щастливи съобщения, че са забременели и, че след дълги усилия са видели двете чертички. Никой не ги е обвинил за това. Може би според вас трябваше да сложа тази тема в "На халба бира и раздумка", така ли? Извинявам се за това, че породих толкова отрицателни, но и разбиращи мнения относно това, за което написах, може би не съм се изразила правилно първоначално, но това което написах беше веднага след като си направих теста, но след като толкова време съм била в този сайт и малко или много съм комуникирала и била с вас тук, просто исках да споделя с вас, за да ми дадете съвет - психологически съвет.