0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ!
« Отговор #80 -: Януари 23, 2006, 11:04:38 am »
много съжалявам зори  :cry:  :cry:  :cry:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #81 -: Януари 23, 2006, 11:09:21 am »
Съжалявам, Зори! :cry:
*
« Отговор #82 -: Януари 23, 2006, 12:06:16 pm »
Мила Зори, сега разбирам:(
Наистина думите са излишни.
Прегръщам те силно, не губи вяра!
*
« Отговор #83 -: Януари 23, 2006, 12:16:33 pm »
След като изчетох всичките коментари се върнах да прочета първия коментар на госта. Може би не е най-удачно мястото на питането и, но така е преценила, а още повече , че преди е писала в този форум.
Аз обаче напълно я разбирам, защото преди години когато забременях мъжът не го искаше детето, бяхме студенти и аз нямах възможност и сили да се справя сама. Сега съм в този форум с вашите проблеми, но просто приемам писането но Госта като факт  и не мога да я съдя. Всичко се измерва от собствения ъгъл.
« Отговор #84 -: Януари 23, 2006, 12:29:34 pm »
Зори, много съжалявам, че се случва точно това и точно на теб... Наистина съжалявам... :cry: .
« Отговор #85 -: Януари 23, 2006, 14:48:18 pm »
Съгласна съм напълно с jam и Lali.
Някои хора хич не мислят какво вършат.
*
« Отговор #86 -: Януари 23, 2006, 19:11:58 pm »
Зори съжалявам за това, което се случва с теб. Тези изпитания ни се изпращат за да станем по-силни и да ги преодоляваме. Аз винаги съм изхождала от принципа, че всяко зло е за добро в живота. Щом така е станало, значи така е трябвало да стане. При всички случаи следващият път всичко ще е наред.

Обикновено в живота, когато най-малко очакваш се случва това, което си искал. А когато го искаш толкова много, не става.
Ще бъда кратка за да не дразня повече момичетата: Да, явно е, че наистина сбърках форума.
Желая Ви мъжете, които са до вас, да останат до вас и да ви подкрепят  до постигане на заветната цел,  желая ви здрави бебчета и много щастливи мигове.
« Отговор #87 -: Януари 24, 2006, 10:13:20 am »
Мила Зори, студен душ сякаш ме обля, като прочетох - наистина много съжалявам :cry:  :cry:
Все пак, добър знак е, че се е получило забременяване. Пиши ни какво стана, като имаш подходящо настроение и желание.

Прегръщам те и ти желая кураж и късмет!
 :bighug:
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #88 -: Януари 24, 2006, 16:20:53 pm »
Зори, съжалявам. Направо сърцето ми се къса, като прочетох....
Надявах се аз да съм последната, и повече Никога и на Никой да не се случва да прежвява този кошмар.

Ако имаш нужда от приятелско рамо - за каквото и да било...обади се за по кафе, аз съм на среща.
Кураж и много сила ти трябват сега.
Един ден и на нашата улица ще изгрее слъце! Обещавам ти!
Прегръщам те миличка :bighug:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
« Отговор #89 -: Януари 24, 2006, 16:30:11 pm »
Зори, съжалявам  :cry:
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #90 -: Януари 24, 2006, 20:20:18 pm »
Зори, много съжалявам :cry:.  
Бъди силна и дано по-бързо се справиш с тази тежка болка :( . Кураж, мила!
« Отговор #91 -: Януари 24, 2006, 21:30:43 pm »
знам че болката ще си я изживееш сама но вярвай че следват хубавите моменти
« Отговор #92 -: Януари 24, 2006, 22:17:42 pm »
Цитат на: Anonymous
Сутринта бях на преглед. В действителност лекарят видя плоден сак в матката, макар и не много хубаво, каза ми за всеки случай да отида в събота за да се види както трябва. Насрочих си за другата седмица манипулацията по аборта. Съжалявам, че се стигна до там, но все пак по добре е едно дете да има и двама родители, след като има възможност за това, както и такива с що годе нормални материални възможности, а не да живее бедно и децата да му се подиграват. Това е моята гледна точка. Благодаря Ви за отговорите и Ви желая същото, което се случи на мен - в смисъл да видите две чертички, но от този от който искате!
Ти откъде знаеш че ще има друга възможност,а ако след този аборт се окаже че не можеш да забременееш?(много често именно аборт е причина за стерилитет.ПОМИСЛИ МИЛА МОЛЯ ТЕ
« Отговор #93 -: Януари 25, 2006, 12:24:08 pm »
Зори, ужасно съжалявам. Дано имаш достатъчно сили да го преживееш и да продължиш напред. Ще бъдеш най-хубавата булка, а след този голям ден, сигурна съм, ще има още по-голям и по-щастлив.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #94 -: Януари 25, 2006, 21:49:38 pm »
Не съм влизала във форума от доста време и сега какво, такава гадна новина. Зори, съжалявам много за загубата. Върна ме няколко месеца назат и се сетих какво изживях аз. Остава ни куража и вярята, че ще стане  - рано или късно. И честито за предсоящата сватба.

А на канди и желая успех.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #95 -: Януари 26, 2006, 17:10:45 pm »
Благодаря ви много милички,всички сте толкова мили и ми вдъхвате много кураж.Прегръщам ви силно!Аз вече съм по-добре,гледам да мисля за сесията(даже вчера изкарах 6-ца по вътрешни болести :D ) и сватбата,пък и бебо ще стане пак-силно вярвам в това.

П.П.Малко станаха 2 теми в една,за което се извинявам.
<br />
« Отговор #96 -: Януари 26, 2006, 17:12:13 pm »
Зори, поздравления за изпита :D

Прегръщам те :bighug:
Благодаря ти, Бени!

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #97 -: Януари 26, 2006, 17:18:31 pm »
Цитат на: z22
Благодаря ви много милички,всички сте толкова мили и ми вдъхвате много кураж.Прегръщам ви силно!Аз вече съм по-добре,гледам да мисля за сесията(даже вчера изкарах 6-ца по вътрешни болести :D ) и сватбата,пък и бебо ще стане пак-силно вярвам в това.

П.П.Малко станаха 2 теми в една,за което се извинявам.

Браво на отличничката  :lol:  :bighug:  :bighug:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #98 -: Януари 26, 2006, 17:33:41 pm »
Ох, ето те къде си, притесних се бе, тела ти ми дава нямате връзка :?
Радвам се, че си оптимистично настроена :D
цунки