Както и да е малко или много, взех своето решение и напълно мога да се мотивирам пред вас, независимо дали ще разберете или не. Когато разбрах, че е станало бях толкова еуфорично настроена и толкова изумена, което е слабо казано, че просто изключих мисленето относно факти, на които много повече трябваше да обърна внимание, когато решавам какво да правя. На първо място, когато това се случи двамата с човека, с който го направихме, бяхме пияни, беше в нощта след нова година. На второ място, той беше с възпаление на гърлото. На трето място от 2 до 7 ден след забременяването вземах антибиотици, защото имах цистит. На следващо място докато още не подозирах, ходих на рентген и т.н. Само да не пропусна, в момента също вземам антибиотици, защото ми се наложи хирургична интервенция относно един зъб. За да се замисля над това всъщност ми помогна разговора с човека, от когото забременях, който е медицинско лице. Вие ме насочихте към разговор с него. Така че каквото и да си говорим ми помогнахте да взема решението си, за което със сигурност няма да съжалявам, имайки предвид тези обстоятелства. Каквото и да си говорим никой не иска да даде живот на увредено дете. Дано имам късмет и не ме увредят при аборта, но в крайна сметка решението си продиктувах главно от това, че е голяма вероятността от риск за детето. Иначе искам да ви кажа, че тук винаги съм влизала като гост, не се крия. Дори да си бях сложила ник - мими, пипи, кики, пак нямаше да ме знаете коя съм нали. Най -лесно е да си направя регистрация, но какво ще разберете от нея за мен. Освен това, което пиша. Не мисля, че съм в по-добро положение от вас в случая. Аз видях двете чертички, видях два пъти на видеозон така очакваната преди време точка, там където трябва да бъде за да е наред всичко, но тя ще трябва да я махна. Дано имам шансът да я видя пак след време, но това е божа работа. Желая Ви и Вие да видите това, което видях, дори и да не са налице всички обстоятелства - мъжа, който обичате, материалното положение. Достатъчно наистина ще е да не сте се подлагали на медикаментозно лечение и да има опасност плодът да е увреден.