Момичета,напълно ви разбирам и прекрасно знам какво е да те подпитват чужди и близки.Но и аз като някой от вас,предпочитам да се защитя,като просто ги отрежа по някакъв начин.Но това,което ми се случи миналата година,не знам дали на някого се е случвало.Като го разбрах-направо щях да падна.
Та значи прибира се 1 ден мъжът ми и ми разказва,че един негов приятел му казал,че чул че съм бременна.Мъжът ми казал,че не е вярно това нещо.Момчето му отговорило-Е,кво се прайш,ся.Аз от сигурен източник знам.И като ми го разказва това мъжът ми аз правя връзката че неговата тъща живее близо до нас и е много вероятно този източник /като не сме аз и той/да е свекито.Казах му-само майка ти нещо е казала,за да твърди,че е от сигурен източник.И право при майка му и двамата.Тя е на долния етаж.И разказвам и, така и така-ти да си казвала нещо на някого?!И тя ни гледа като застреляна.Ами.........то тя.........била срещнала една комшийка...........и тя я питала дали не съм бременна вече.........и тя за да не я пита вече и казала,че съм бременна.Представяте ли си?!?Въпреки,че знаех че е тя,като го каза направо щях да падна.И като я емнахме със сина и двамат,такова конско,че....сигурно още и държи влага.И аз я попитах-добре,сега като видят,че не ми расте корема и какво ще си мислят хората?!?Сега ще идеш да си измислиш,че съм направила аборт ли?!?И тя гледа и не смее да пита.С мъжа ми след като и се накарахме и забранихме категорично да споменава за нас,дори някой да я пита.
Много бях ядосана от тъпотията и.Още съм ядосана,въпреки че беше преди почти година.Толкова ужасно не се бях чувствала никога.Въпреки,че тогава се успокоявах,че може би това е просто знак от Бог,че скоро ще забременея.Но след като мена 1 година,съм сигурна ,че не е било никакъв знак,ами си е било абсолютна простотия.
Та това е моя основен сблъсък с човешката нетактичност и простотия.Простете,че стана толкова дълго,на за първи път го разказвам на някого.