0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
nomine много си права душа за нетърпението :) това си е живо изпитание :) Искрено се надявам нетърпението на всяка от нас да бъде възнаградено  :crossfingers:
*
Знаете ли какво си мисля като чета темичката? Май всички ние имаме нещо общо помежду си - не само желанието да имаме деца. Досетихте ли се вече? :) Нетърпението! Може би всички минаваме през едно и също изпитание - един вид урок по търпение... Бог изпращал най-големите изпитания на най-любимите си чеда... Ами - дано сме сред любимците!  :balk_103:
:good_post:
*
Аз пък да ви кажа нищо не съм получавала без много борба...Винаги съм си мислела че бебе ще имам веднага щом поискам,защото докато се борех и мъчех за другите неща,все си мислех че призванието ми е да съм майка ,затова толкова трудно постигам всичко останало...А то не било така...Явно сме големи любимки щом толкова толкова трудно стават нещата при нас..На мен все ми се иска да не ние чак толкова трудно..Не че съм се отчаяла но почвам да се ядосвам вече...
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Здравейте Готини Момичета!

Аз съм нова в този форум, от днес, иначе ползвам Овулационния Календар от м.декември 2007г.

Днес научих много неща от Вас и съм супер доволна че попаднах на такова прекрасно място. :D

И  аз искам да стана мама, но нещо за сега не се получава, опитваме от два месеца, негубя надежда и вяра.

Благодаря че ви има и че ви намерих. Страхотни сте.

*
 :welcome_1: БИбица, пожелавам ти успех и дано бързо, бързо да отиде6 в друга теми4ка-за бременелки
bibica :welcome_1:нека още този месец се преместиш в темата на бременните.
*
lubaboiko душка и аз като теб всяко нещо постигам с много труд и от 10 възможни начина за постигането на нещо аз откривам 11-ия  :balk_154: ама вече се примирих, то ако нещо не ти е писано каквото и да правиш нищо неможеш да промениш ;)
bibica пожелавам ти успех и скоро да ни зарадваш :)
*
Цитат
то ако нещо не ти е писано каквото и да правиш нищо неможеш да промениш

8O 8O 8O Стига бе..Как така не ми е писано?! Ти ме шашна... 8O :?
*
Аз пък ще си напиша съдбата.... Е...ла съм я в съдбата...
*
Ех милички и аз отпадам от списъка :(Започна едно гадно зацапване,което до утре ще премине в един нов МЦ :xТова беше....надеждата и този път умря вътре в мен :balk_145:
Dgina имаш силно стиснати  :crossfingers: да не е М. от мен ! Докато не ти дойде нищо не се знае. Не се отчайвай ! :bighug:
*
lubaboiko не ме разбра правилно или аз не се изразих правилно :oops: Имах предвих, че като го мисля и се побърквам от нетърпение всеки път нищо немога да променя. Нито по бързо ще стане! Уф нещо не ме бива в обясненията  :lol:
Аз пък ще си напиша съдбата.... Е...ла съм я в съдбата...
:lol: :lol: :lol: :lol:
 :good_post:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Аз пък ще си напиша съдбата....
Точно така!  :good_post:

Джина    :bighug:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Здравейте, мацки, съвсем обърках с темите  :oops: Сутринта писах в новата, сега видях, че са ги обединили! Луда работа!
Джина, съжалявам  :bighug:
На новите момичета, горещо ДОБРИ ДОШЛИ и бързо, бързо всички към бременната тема!
Аз да се похваля, че днес ме пуснаха да си видя снахата и племенника - голям красавец, ама тя мама си има една приказка "Наше лошо :wink: няма!" От вчера съм в такова еуфорично настроение, че не съм си и помисляла даже за лелката, ама като си подържах племенничето в ръцете... хем ми се приплака, а аз не съм от ревливите, хем си пожелах още по-силно скоро и аз да стана мама, и да гушкам един такъв малък пикльо! Пожелавам го на всички ни и ни урочасвам в най-скоро време да си галим тумбаците!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
bibica  :welcome: и скоро да ни зарадваш в наи скоро време  :bfp:

sof  честит ти племенник нека жи раджа много и скоро и ти да се раджасх на такъж пикльо

На неоспелите момичета този месец  :bighug: от мен и знаете че следжащия е пред вас

хубу де,разбрах че сте пуснали новата тема(за да има повече късмет примерно) преди да е заключена старата,НО НЕ СХВАЩАМ ЗАЩО Е ПУСНАТА ТРЕТАТА  8O 8O 8O-даже си и пише,че е N3  8O 8O!
аз мисля,че трябва да информираме модератор,да заключи сарата тема и тази,която е излишна в момента,т.е. N3!!!а да остане само настоящата N2,в която пишем сега..
защото представете си ново момиче,как ще се обърква..то на нас ни е трудно да се ориентираме кой къде пише..пък да не говорим за нови попълнения!!
лелеее,като прочетох колко правописни грешки съм допуснала в бързината докато пиша....МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ!немога да си редактирам поста,затова ги поправям с цитат.. :oops: :oops: :oops:
« Последна редакция: Март 18, 2008, 18:56:26 pm от любопитка »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Добър вечер момичета, да не сте ме забравили.Аз си ви гледкам и чета.Добре дошла на новата кандидат мама :D
Аз да ви разкажа с две думи за вчерашното посещение при доки, видях си сакчето, което отговаря на 5-та седмица (нищо че съм 4-та)и термина ми док каза че е на 24 ноември.Много се радвам макар че малко ми е кофти тия дни.
Много ви се радвам и вече мисля че трябва някой да ни попълни новата тема с +++.Така че да си казва бързо кой е :lol:
*
ladybebi честито и от мен и лека бременност!
*
Кайли,ако съм те притеснила се извинявам...Аз на шега го написах ,защото вече ми писна да съм мрачна песимистка...Направо да не повярва човек,че младо мимиче ,нито се усмихва нито нищо и днес малко изпускам пара чрез лигавщини...Сори още един път..

Лейди браво на теб...Леко бременеене..

Момичета,не ми харесва как намалява безславно списъка с очакващите,трябва да има още ++,не може така...