0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро момичета!Много ви благодаря за топлите думи и огромната подкрепа,която ми оказвате!Много ви обичам ,да знаете! :D
Вчера доста си поплаках и сега съм по-добре,но не знам какво да си мисля :(Сутрината като станах течението ми беше спряло,почти не усещам болка/само едно леко опъване и тежест в яйчниците/,но пък БТ беше паднала на 36,8 :(Направих си тест,въпреки че знаех,че ще е  :bfn:/но пустата му надежда/и реших да продължа с дуфастона докато не ми дойде.Вие момичета как мислите?Дали постъпвам правилно?
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
 Добро утро мацки  :D
 Баба Марта май е в цикъл , вали сняг , даже и понатрупа   :o
 Аз от днес почвам да си меря фоликулчетата и след седмица тръгвам на лов  :sperm2:
 Желая на всички ви лек ден и само положителни емоции :balk_104:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Мацки, аз се отписвам от списъка! Ей сега ми призапа розовко, което до два часа ще си стане доста червеничко! Следващия месец ще е нашия!
ОЧАКВАЩИ   :bfp: 

vmj_83  stork-boy 
mimcheto_85  stork-boy   
Simoni         4.(5).03  stork-boy   
Meggy          8.(9).03    stork-boy 
rossy *         
Andreaivano    14-15.03   stork-boy   
Deskata0177    16.03      stork-boy   
dianka         16.(17).03  stork-boy   
nomine         17.03.       stork-boy 
Clevergirl_75  18-19.03     stork-boy 
biserche       18-20.03    stork-boy 
Pipi_M         18.03  stork-boy 
dgina          19.03     stork-boy   
prettily       19.03    stork-boy 
radost_I       20-21.03   stork-boy   
Lubaboiko      22-23.03     stork-boy 
Galichka       23-24.03    stork-boy 
Rouzi-Anna     23-24.03  stork-boy 
tani77         23-24.03   stork-boy 

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo             :eggsperm:         
ivaqna           :eggsperm:
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙  :eggsperm:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Галичка-честит рожден ден.  :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: :bighug: :ballons:
От цялото си сърце ти пожелавам  :bfp: :bori_007:
*
Такааа,Новилке,сърбежа на гърдите е един много особен симптом,или е хормонален дисбаланс или е симптом за бременност или е ПМС ,Ако обаче това не ти е ПМс по принцип ,твърде е възможно да си бременна,но да е ранна и теста да не хваща...ДАно!!!

Соф,знам че папиломата има много типове,но аз веднага отидох при друг лекар и той ми каза че 1-во нямам раничка,2-ро цитонамазката ми беше 1-ва група,сиреч най- добрата( а предишния по телефона ми каза че е 3д)3-то Втория лекар каза че съм най- здравото момиче което е преглеждал последната година...Каза ми че нямам дори елементарни отклонения,възпаления и.т.н,като про повечето жени и момичета и само ми каза да засиля секса и да се укротя...Съжалявам че отпадаш... А има ли възможност да е зацапване?!Пожелавам ти го!!1
Джина ,да не стане и при теб като при лейди бейби?! Ха дано!!!!

Галичка,ЧРД с пожелание за много поводи за празнуване,много щастие и лични победи и успехи!!!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
lubaboiko , благодаря ти за диетата , която ми даде  :flower: За две седмици свалих 5 кг.  :P

Galichka  :hbirth: пожелавам ти много щастливи мигове и сбъднати мечти  :balk_12:
*

ОЧАКВАЩИ   :bfp: 

vmj_83  stork-boy 
mimcheto_85  stork-boy   
Simoni         4.(5).03  stork-boy   
Meggy          8.(9).03    stork-boy 
rossy *         
Andreaivano    14-15.03   stork-boy   
Deskata0177    16.03      stork-boy   
dianka         16.(17).03  stork-boy     
Clevergirl_75  18-19.03     stork-boy 
biserche       18-20.03    stork-boy 
Pipi_M         18.03  stork-boy 
dgina          19.03     stork-boy   
prettily       19.03    stork-boy 
radost_I       20-21.03   stork-boy   
Lubaboiko      22-23.03     stork-boy 
Galichka       23-24.03    stork-boy 
Rouzi-Anna     23-24.03  stork-boy 
tani77         23-24.03   stork-boy 
[/color]

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo             :eggsperm:         
ivaqna           :eggsperm:
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙  :eggsperm:

nomine            :eggsperm:

Преместих се :)
*
lubaboiko , благодаря ти за диетата , която ми даде  :flower: За две седмици свалих 5 кг.  :P

Galichka  :hbirth: пожелавам ти много щастливи мигове и сбъднати мечти  :balk_12:

Краси,много се радвам мила...Аз съм в жесток застой ,онзи ден пак бях при диетолога и той ми каза че 60кг е много серозна бариера и там се зацикля...Важното обаче е че свалям мазнини и не губя вода и други ценни ресурси от организма...Неговата теория е че в края на програмата ще имам изградена хранителна култура и колкото и да съм свалила ,няма да ги върна...Също така той е адски против гладуването...Казва че една кола не може да върви без гориво и че гори ,ако и сипеш...Същото е и при човека ако не се храни,метаболизма се забавя и после не може да изгаря...
Иначе аз съм абсолютен помияр и се храня с всевъзможни боклуци и няма нещо което да не обичам...
*
Здравийте момичета
брагодаря ви за милите пожелатия аз не искам никакви други подаръци освен  да видя :bfp: /предполагам че и с вас е така/
Мн искам да ви почерпя виртуално но така и не рабрах как става  :oops:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!

Хей, искам и аз тази диета! lubaboiko , моля те, прати ми я на ЛС! Имам и аз едни излишни 5 кг.

*
Галичка  :happy_birthday_1:
Много късмет ти пожелавам и скоро да станеш мама!
*
Соф,тя е на текстови файл и в лично съобщение не мога да го кача ,на Красико я пратих на мейл,ако не те притеснява мога там да ти го пратя,защото е табличка има и инструкции и е малко трудно да я препиша в ЛС..
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Голяма съм патка!
Галичка, честит рожден ден! Пожелавам ти да получиш така желания подарък и това да най-незабравимият ти празник!

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Соф,тя е на текстови файл и в лично съобщение не мога да го кача ,на Красико я пратих на мейл,ако не те притеснява мога там да ти го пратя,защото е табличка има и инструкции и е малко трудно да я препиша в ЛС..
ок, на ЛС ти пращам майла си

*
Добро утро момичета  :bighug:
Галичка яестит рожден ден  :balk_19:
krasiko и аз като теб тръгвам на ФМ от понеделник. Колко дни трябва да се ходи в месец? На мен тогава ще ми е 10-ти ден от МЦ.
*
ЧРД Галичка!  :happy_birthday_1: На първо място ти пожелавам да си жива и здрава, на второ място ти пожелавам да видиш така дълго чакания резултат  :bfp:
Да ни зарадваш всички скоро :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
Честит рожден ден Галичка, :happy_birthday_1: желая ти много  здраве , щасти е успех в това което най - много искаш :bfp:

пс.lubaboiko,ще ми пратиш ли и на мене диетата, че не мърдам от тия гадни 55, ще ти пратя e-maila  ми на LS

*
Момичета,случи се нещо адски озадачаващо с мен току що... Адски ми се гади и ми се пълни устата.. Направо не се издържа...По принцип меря БТ орално и този месец не ми се покачва въобще...От сутринта я меря и е 36.1 и 36.2,но сега като ми се догади и я премерих вагинално и е 37.00 Възможно ли е такава голяма разлика?! Адски се притеснявам..Не мисля че съм бременна,но ме е много страх...От какво ми се повръща толкова жестоко...Може ли да е нещо гадно и какво друго причинява такова силно гадене?!
п.с. Направих си тест за бременност и е отрицателен ,аз не съм и допускала да е +
,но ако все пак съм имала ову ,а оралното мерене да не отчита?! Страшно съм объткана...Ами ако наистина съм забременяла и днес ида на лекар,няма нищо да се види,а може и като бърка да я прекъсне без дори да знае нали?!Боже какво става и какво да правя ?! Помогнете ми моля ви...
Момичета,случи се нещо адски озадачаващо с мен току що... Адски ми се гади и ми се пълни устата.. Направо не се издържа...По принцип меря БТ орално и този месец не ми се покачва въобще...От сутринта я меря и е 36.1 и 36.2,но сега като ми се догади и я премерих вагинално и е 37.00 Възможно ли е такава голяма разлика?! Адски се притеснявам..Не мисля че съм бременна,но ме е много страх...От какво ми се повръща толкова жестоко...Може ли да е нещо гадно и какво друго причинява такова силно гадене?!
п.с. Направих си тест за бременност и е отрицателен ,аз не съм и допускала да е +
,но ако все пак съм имала ову ,а оралното мерене да не отчита?! Страшно съм объткана...Ами ако наистина съм забременяла и днес ида на лекар,няма нищо да се види,а може и като бърка да я прекъсне без дори да знае нали?!Боже какво става и какво да правя ?! Помогнете ми моля ви...
1-гадене и пълнене на устата с слюнка може да бъде и от стомашна криза-примерно обострен гастрит/дори да незнаеш че имаш гастрит/
2-ДА,когато мериш орално може да е по-ниска БТ!колко време след измерването сутринта орално,я измери вагинално?/ако си ставала от леглото или е минал около половин час това също може да окаже влияние върху покачването и/
3-НЕ-дори да мериш целия цикъл само орално,ако има О. графиката пак трябва да отрази някаква двуфазност/различно изразена при всеки човек и понякога в различните МЦ пак има различна двуфазност-може веднъж да е по-изразена,друг път по-малко/
4-за лекар мисля,че ти е рано!въпреки че ако идеш и обясниш съмненията си,той няма да те "бърка" ,а ще те гледа само на вагинален УЗ,който не е проблем за ранна бременност,все пак не влиза в матката  накрайника на УЗ :wink:
5-НАЙ-ТОЧНО е да се мери ректално БТ!!!!!
п.п. кой ден от мц си днес?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Люба, температурата, която си измерила не е реална, нали знаеш преди ставане и т.н.
Теста също все още няма да ти покаже, много е рано.За гинеколога - просто му кажи, че имаш съмнения и може да не те преглежда.  :bighug: