0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Люба не се притеснявай не си лепка :D :bighug:
*
Благодаря ти :) Много мразя да ангажирам със себе си ...Все си премислям и преценявам нещата сама ,но това е нещо сериозно и исках да чуя повече мнения..
Аз сега ще си оправя къщата че е на бит пазар :) и ще си пооправя педикюра ,че да са по- красиви раменете на гинеколога... :)

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
lubaboiko : Моля те, ако не те затруднявам прати и на мен тази диета!  :oops:
*
Благодаря ти :) Много мразя да ангажирам със себе си ...Все си премислям и преценявам нещата сама ,но това е нещо сериозно и исках да чуя повече мнения..
Аз сега ще си оправя къщата че е на бит пазар :) и ще си пооправя педикюра ,че да са по- красиви раменете на гинеколога... :)

:lol: :lol: :lol: аз току-що поошетах малко в къщи че бях изтървала доста през последните 2 дни!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Re: В очакване на +++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #444 -: Март 19, 2008, 14:14:19 pm »
Момичета, искам да ви питам дали и при вас е така.  :oops: Прочитам нов симптом за ранна бременност хооооп веднага си го лепвам, например тия дни прочетох тук там за придърпване около пъпа и от снощи етооо  8O  :balk_150: вече и аз си го имам. Ама честно казано се дразня от себе си  :x
« Последна редакция: Март 19, 2008, 14:17:16 pm от Iffi.13 »
Хайде бе мацки. Някоя няма ли да ни зарадва с  :bfp: Скучно ми , нямаме работа,спи ми се,яде ми се,Чудо направо. Хайде, дайте +++++++++++++++
*
« Отговор #446 -: Март 19, 2008, 14:22:07 pm »
Момичета, искам да ви питам дали и при вас е така.  :oops: Прочитам нов симптом за ранна бременност хооооп веднага си го лепвам, например тия дни прочетох тук там за придърпване около пъпа и от снощи етооо  8O  :balk_150: вече и аз си го имам. Ама честно казано се дразня от себе си  :x

Я спри да четеш,че току виж някой написал нещо много болезнено като симптом. :lol:
« Отговор #447 -: Март 19, 2008, 14:23:13 pm »

Сигурна съм ,че ако прочета с какви симптоми започва раждането...... мога и да родя. :bonk: :BangHead: :BangHead: Независимо дали съм бременна. Така ,че мила- не си сама. Само ,че при мен май вече нищо не е на втълпяваща основа. дано да е станало.  :bighug:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Хей Пуканка ! Как ме разсмя  :balk_48:  ама така лесно ли се спира ....
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Хайде бе мацки. Някоя няма ли да ни зарадва с  :bfp: Скучно ми , нямаме работа,спи ми се,яде ми се,Чудо направо. Хайде, дайте +++++++++++++++

Е мило, от всичко става ясно че това си ти, просто ти е ред!!!

Е мило, от всичко става ясно че това си ти, просто ти е ред!!!
[/quote

Не се знае още. Снощи теста показа 1 черта.
*
ОЧАКВАЩИ   :bfp: 

vmj_83  stork-boy 
mimcheto_85  stork-boy   
Simoni         4.(5).03  stork-boy   
Meggy          8.(9).03    stork-boy 
rossy *                    stork-boy
Andreaivano    14-15.03   stork-boy   
Deskata0177    16.03      stork-boy   
dianka         16.(17).03  stork-boy   
nomine         17.03.       stork-boy 
Clevergirl_75  18-19.03     stork-boy 
biserche       18-20.03    stork-boy 
Pipi_M         18.03  stork-boy 
dgina          19.03     stork-boy   
prettily       19.03    stork-boy 
radost_I       20-21.03   stork-boy   
Lubaboiko      22-23.03     stork-boy 
Galichka       23-24.03    stork-boy 
Rouzi-Anna     23-24.03  stork-boy 
tani77         23-24.03   stork-boy
malkoto_dqvolche 23-24.03 stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo             :eggsperm:         
ivaqna           :eggsperm:
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙  :eggsperm:

Ами то много сме наред тези дни затова  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
NOWILKA: А бе, аз нали все четааааа..... та с тези тестове работата не е много сигурна като че ли... така че бъди позитивна!  :balk_184:
*
ОЧАКВАЩИ   :bfp: 

vmj_83  stork-boy 
mimcheto_85  stork-boy   
Simoni         4.(5).03  stork-boy   
Meggy          8.(9).03    stork-boy 
rossy *                    stork-boy
Andreaivano    14-15.03   stork-boy   
Deskata0177    16.03      stork-boy   
dianka         16.(17).03  stork-boy   
Clevergirl_75  18-19.03     stork-boy 
biserche       18-20.03    stork-boy 
Pipi_M         18.03  stork-boy 
dgina          19.03     stork-boy   
prettily       19.03    stork-boy 
radost_I       20-21.03   stork-boy   
Lubaboiko      22-23.03     stork-boy 
Galichka       23-24.03    stork-boy 
Rouzi-Anna     23-24.03  stork-boy 
tani77         23-24.03   stork-boy
malkoto_dqvolche 23-24.03 stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo             :eggsperm:         
ivaqna           :eggsperm:
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙  :eggsperm:
nomine           :eggsperm:

Момичета, моля ви следете кой е последния актуален списък, вече трети път се махам от чакащите. Не, че толкова ми се иска, ама... това е положението.
*
Извинявай номине  :oops:
Новилке кога нечакаш лелката

Аз ще стискам палци и ще шпионирам за +++
 :goodluck:Момичета кажете кога ще се пуска нова тема, за да съм в готовност.
Да ви споделя че като ви чета заедно с вас и аз чакам да не ми дойде :lol:Все едно не съм бременна и "чакам" да ми закъснее.Толкова е вълнуващо... :bighug:
Извинявай номине  :oops:
Новилке кога нечакаш лелката

Кога какво? Трябваше да ми дойде вчера,но до момента я няма. Няма ги и редовните сиптоми на идващата леличка- главоболие, ужасяващи болки ниско долу. Такива неща нямам. 8O 8O Но пък имам чувството че всеки миг ми е дошло и дори сега пак отивам да проверя. Днес само 1000 пъти проверявах. :oops: :oops: :oops:
*
Здравейте бонбони. Първо да 4еститя рождения ден на Гали4ка -Гали4ка пожелавам ти от сърце да полу4и6 най-големия подарък  :bfp: и много 6тастие. Пожелай си го когато духа6 све6ти4ките.
Днес е ужасен ден за мен, но пък имам настроение въпреки вси4ко. Сутринта се изсипах на земята, ей така от ни6тото, да преско4а една локва и се подхлъзнах, ужас :(. после ходих да си за6титавам курсова работа, този ми каза да отида в понеделник, после замалко пак да се хвърля и си казах "не ни6то няма да правя и се прибирам". сега съм на сигурно място и съм с вас и това ме стопля.
Люба, стискам ти палци това гадене да е  preggo. много 6те се радвам и с Роси да е така.
Успех на вси4ки о4аква6ти и ловува6ти
*
galichka ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Пожелавам ти много здраве,късмет и щастие!Дано се сбъднат всичките ти мечти!И най-важното:пожелавам ти скоро да видиш  :bfp: и да се чувстваш най-щастливата мама на света!!! :happy_birthday_1:  :ballons: :hbirth: :party: :balk_19:
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
Новилка хайде ред ти е за  :bfp1: никакви лелки