Здравейте мили момичета! То докато изчета всичко си стана добър ден, а мислех да ви почна с Добро утро!
Първо искам да кажа на биби21 че много съжалявам, вероятно каквото и да кажа ще е малко, за това само знай че не си сама и всички те
Любче, и ти душа, да не вземеш да се дадеш! Няма да се предаваш, това е само началото. Ами я си помисли ако док греши?! На моя мъж първата спермограма в малинов - док му казал "абе не си отличник ама става". занасям я на моята док в Щерев - и тя казва "ау, ужас с такава спермограма направо за инвитро, много е лоша", но първо се впечатли от това че е направена в малинов... Какво да ти кажа и аз не знам сама си извади извода дали да вярваш само на един док. Втората я направихме в щерев и за нея беше задоволителна. Да не говорим че спермограмата може да е била моментно влошена от някакъв страничен фактор.
А вие момичета дето чакате - някоя няма да ли да се похвали днес?
Аз скоро ще се включа в ловуващите, само да мине 24.03. че ще ми правят хидротубация и после с нови сили ще се гониме яйцето!
Новилка - що не пуснеш един кръвен???
Мацки извинете за дългия пост, ама сто пъти спирах и продължавах да пиша, че шефа взила през две минути и ми прекъсва мисълта