0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мили момичета,
пожелавам ви с много вяра и любов да сбъднете мечтите си и късметът никога да не ви напуска!

Стискам палци!
Хайде да се включа и аз момичета. След голямото чакане и умуване на 2 започвам с Диферилина. Дано този втори опит е по-успешен.

Успех и много + тестчета на всички.
Късмет
браво за новата темичка и от мен.Желая на всички само благи вести успех момичета :grouphug: :bighug:
*
Катеричке,честито!Браво, започваме добре!
*
Честито на Бора и Катеричката! Лека и безпроблемна бременност до края!
Bora82, Black_rose, Solei -  :bighug:!

*
Момичета, възможно ли е ЧХГ на 14 ден 1000.

[/url]
Момичета, възможно ли е ЧХГ на 14 ден 1000.
Мисля че е възможно - може би е многоплодна.
Ако греша, нека ме поправи някой.
*
Ясно, нещо девойката се е объркала, в дните според мен щото е бременна с едно.

[/url]
Много ви благодаря момичета ,дано всичко е наред и ви пожелавам всикчи скоро да видите 2 чертички!!!
Много бебета да се появят от тази темичка!! Стискам палци на всяка от вас!!

ДаниС, от тази година има законов регламент да се връщат макс три ембриона, доколкото разбрах.
Благодаря ти, Бени!

*
Здравейте момичета, успех с новата тема и да се напълни с много положителни тестове! :bfp:

Аз съм 22ри ден след трансфер. Още на 12ти ден получих зацапване, реших че не се е получило този път и на 13ти ден направих кръвен тест. Резултата беше 21, но зацапването не спря и на моменти се усилваше и така продължи 7-8дни. След 48часа пуснах отново кръвен и резултата беше едва 27. Реших да изчакам няколко дни и да пусна отново. На 20ти ден беше 152, а след 48 часа 259. Покачва се, но ми се струва че не е достатъчно. Знае ли някой при тези стойности дали може пак всичко да е наред. Ще ходя на преглед чак в понеделник, че при тези ниски стойности мисля, че по-рано няма да се види нищо.

Успех на всички момичета които започват или вече са в очакване и на тези които продължават след поредния неуспех. Стискам палци и нека има много радостни новини!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Браво, добре почва новата темичка. Катеричке, Бора влачете си крачетата всеки път когати ни посещавате тук. Честито и на двете ви.

*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
Фауна,нарастването е добро.
Малко са ниски стойностите за 20 ден, но щом нараства подобаващо, остава само да стискаме палци

Успех! :goodluck: :bfp:
 :babyflips: :babyflips:

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
 Ехааа, на два дни е темичката и вече има няколко  :bfp:
 Честито на момичетата и все така да продължаваме :D
ДаниС, от тази година има законов регламент да се връщат макс три ембриона, доколкото разбрах.
:wink:разчитам на тройката :D

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Мили момичета, да ви е честита новата темичка!!! Аз приключих вече със стимулациите, а вероятно и с опитите, но се включвам в темата, за да ви пожелая само положителни резултати! Много късмет, щастие и успех ви желая!
Душе миличка ,потърси още капчица надежда ,не се отказвай :bighug:
*
Катеричке, честито! Най-прекрасните 9 месеца ти желая!  :cloud9:

Душе,  :bighug:

Желая много късмет на всички момичета! Дано пролетта ни донесе най-хубавите подаръци!  :crossfingers:

*
абе, момичета - аз съм за бой май, а??? :oops:
аз нямах предвид, че съм бременна, а просто тъй като съм минала по тоя път и вече имам бебе  :oops: - та такова влачене на крачета имах предвид  :)
извинете за объркването - иначе е много приятно да ми честитите  :D
Още веднъж - успех на всички момичета в тая тема!!!
*
Мили момичета, да ви е честита новата темичка!!! Аз приключих вече със стимулациите, а вероятно и с опитите, но се включвам в темата, за да ви пожелая само положителни резултати! Много късмет, щастие и успех ви желая!
Душе миличка ,потърси още капчица надежда ,не се отказвай :bighug:
Ади, миличка - :balk_21: ! Ако знаеш къде продават надежда - кажи ми, ама вероятно няма да мога и да я купя...сори за спама, момичета
blue_sky -  :hug2: !

*
абе, момичета - аз съм за бой май, а??? :oops:
аз нямах предвид, че съм бременна, а просто тъй като съм минала по тоя път и вече имам бебе  :oops: - та такова влачене на крачета имах предвид  :)
извинете за объркването - иначе е много приятно да ми честитите  :D
Още веднъж - успех на всички момичета в тая тема!!!
А, бе и аз се зачудих, ама си викам - кво пък - да и честитим предварително предстоящата бременност!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Душка Мила, няма да можеш да си купиш Надежда, защото тя не се продава:)
Открехни леко вратата, протегни ръка и ние ще ти я сложим в шепичката.
Малко е, ама ей толкова малко ти трябва за да успееш.

Катеричко, честито и лека бременност:):)
« Последна редакция: Март 26, 2008, 20:59:58 pm от Lisko »