0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мили момичета, да ви е честита новата темичка!!! Аз приключих вече със стимулациите, а вероятно и с опитите, но се включвам в темата, за да ви пожелая само положителни резултати! Много късмет, щастие и успех ви желая!

Душке, мила ,ти беше една от първите, които ме посрещнаха тук и ме накараха да продължа да вярвам след като вече нямах никаква надежда.
Стегни се момиче :bighug:
Писано ни е да бъдем майки и ще бъдем такива!
Независимо кога и независимо как!

*
Душка Мила, няма да можеш да си купиш Надежда, защото тя не се продава:)
Открехни леко вратата, протегни ръка и ние ще ти я сложим в шепичката.
Малко е, ама ей толкова малко ти трябва за да успееш.
Мили момичета, да ви е честита новата темичка!!! Аз приключих вече със стимулациите, а вероятно и с опитите, но се включвам в темата, за да ви пожелая само положителни резултати! Много късмет, щастие и успех ви желая!

Душке, мила ,ти беше една от първите, които ме посрещнаха тук и ме накараха да продължа да вярвам след като вече нямах никаква надежда.
Стегни се момиче :bighug:
Писано ни е да бъдем майки и ще бъдем такива!
Независимо кога и независимо как!

Lisko, Danny S  - много ви благодаря, момичета, за подкрепата, за надеждата, за всичко...но на мен просто не ми е нужно вече нищо.
Ще продължавам да ви чета, да ви стискам палци, да се радвам за всяка една от вас, но до там...аз приключих. Хайде, момичета, оставете ме мене (въпреки, че ме трогвате със загрижеността си) ...Само положителни емоции, мисли и резултати да има в тази темичка!

*
ехххх,дано и аз да се включа в новата темичка.Малко се отлагат при мен нещата,най-малко за до края на месеца,понеже нямаше как да ми се нарпави цветната снимка сега.Но пък както Евро писа в една от темите,може би е по-добре,та да имаме време да си направим изследвания ,да търсим причини,а в моя случай да се видя с още един доктор и да реша кой ще е моя...

Надявам се това тримесечие да е МНОООООГО,ама МНООООООГО по-успешно от миналото.Девойки и младежи,захващаите се за работаааа :lol:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Включвам се окончателно и аз. Днес говорих с д-р Стаменов и ми каза на 08.04 да ида за диферилин.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Здравейте момичета, успех с новата тема и да се напълни с много положителни тестове! :bfp:

Аз съм 22ри ден след трансфер. Още на 12ти ден получих зацапване, реших че не се е получило този път и на 13ти ден направих кръвен тест. Резултата беше 21, но зацапването не спря и на моменти се усилваше и така продължи 7-8дни. След 48часа пуснах отново кръвен и резултата беше едва 27. Реших да изчакам няколко дни и да пусна отново. На 20ти ден беше 152, а след 48 часа 259. Покачва се, но ми се струва че не е достатъчно. Знае ли някой при тези стойности дали може пак всичко да е наред. Ще ходя на преглед чак в понеделник, че при тези ниски стойности мисля, че по-рано няма да се види нищо.

Успех на всички момичета които започват или вече са в очакване и на тези които продължават след поредния неуспех. Стискам палци и нека има много радостни новини!

Фауна, миличка, с цялото си сърце ти желая този път да прегърнеш малкото човече!

« Последна редакция: Март 27, 2008, 00:48:07 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU

Lisko, Danny S  - много ви благодаря, момичета, за подкрепата, за надеждата, за всичко...но на мен просто не ми е нужно вече нищо.
Ще продължавам да ви чета, да ви стискам палци, да се радвам за всяка една от вас, но до там...аз приключих. Хайде, момичета, оставете ме мене (въпреки, че ме трогвате със загрижеността си) ...Само положителни емоции, мисли и резултати да има в тази темичка!

Душка,

Бих искала да ти кажа:

Прегръщам те! Извини ме ако те натъжих. 

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Душка, не бива да се оставяш на отчаянието. може би наистина имаш нужда от кратка почивка, но после събери смелост, вдигни глава и продължи напред към мечтите си.

Магичка явно с теб ще се видим на стимулациите. Аз съм на 2 за Диферилина при д-р Стаменов. Ще се радвам да се запозная с момичетата тук.

Успех на всички започнали, започващи и очакващи началото на процедурите.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
 Душка, не губи надежда!!! Както казват момичетата, почини си малко, пък после му мисли!!!
 Май се оформяме голяма групичка за април!!! :wink:

Успех на пролетната групичка, нека задминете по брой положителни тестове миналогодишната лятна серия.  :wink:

Магичка, значи все пак успя да се вредиш, браво!

И аз се надявам като се видя с Док през април да ми даде зелена светлина.  :D Като ви чета така и нямам търпение да започна пак.  :lol:
  09.11.2007
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Да ви питам,по протоколи имам 11 ампули меногон и 23 ампули гонал ф, при Стаменов сме,знаете ли как точно протича самата процедура,само сутрин ли се ходи,по каква схема ще е евентуално всичко.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
            С пожелания за много успехи в тази темичка!
                                 И много бебчета!

Късмет в борбата!
Ами....да се включа и аз :) ...Днес ми е 12-ти ден след трансфера....3 ембриончета... :) Не зная какво точно да напиша. Аз дълго време писах в различни теми. Започнах от Искам Бебе, после се прехвърлих на Женски Стерилитет и ПКЯ и ето ме вече тук...в АРТ... Надявам се всички ние да станем скоро мами и ...успех :). Момичета, имам въпрос....на кой ден смятате, че мога да направя тест за да получа достоверна информация дали са се задържали нашите мъници... :)
*
msaint,пожелавам ти скоро да ни се похвалиш с добра новина!

Щом ти е 12 ден, можеш да си направиш кръвен тест/ЧХГ/ за бременност.Пожелавам ти да е положителен!
:) Благодаря ти много за пожеланието....дано всичко да е нормално....като пусна теста ще ви пиша :)
*
Щом ти е 12 ден, можеш да си направиш кръвен тест/ЧХГ/ за бременност.Пожелавам ти да е положителен!
Напълно съгласна съм, според моя док това е подходящото време да направиш кръвен тест. А броиш ли деня на трансфера - щото се броял и той.
Стискам палци и искрено се надявам да ни зарадваш с положителни новини.

Успех и на останалите! И аз като ви слушам искам веднага да започна, но май е по-добре да изчакам до септември. Втория ми неуспешен опит ИКСИ беше януари-февруари тази година и все още се оправям от него.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Душе, с теб съм!!!

По тази тема се вкючвам и аз :)
Скъпи момичета, желая на всички ни успех в това дай Боже най-хубаво в живота ни начинание:)

:bighug: за всички!   
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
Душе, миличка, имаш силни прегръдки и от мен. Знаеш, че ние ще сме с теб, без значение как ще продължиш.
.

msaint, чакаме скоро се похвалиш с  :bfp:. Стискам палци.

Цитат
Да ви питам,по протоколи имам 11 ампули меногон и 23 ампули гонал ф, при Стаменов сме,знаете ли как точно протича самата процедура,само сутрин ли се ходи,по каква схема ще е евентуално всичко.
Това най-добре ще ти го обясни д-р Стаменов. Не е нужно да ходиш в клиниката за всяка една инжекция, ако можеш да си ги поставяш сама, на мен мъжа ми ми ги слагаше един път на ден - сутрин (но аз ползвах само 14 гонала и 5 меногона), никак не боли.

На мен вчера ми беше пункцията и сега чакам да ми обадят от клиниката да ми кажат колко яйчица са се оплодили и кога ще бъде трансфера. На вас по кое време на деня ви се обадиха? Малко ме е страх...
На мен вчера ми беше пункцията и сега чакам да ми обадят от клиниката да ми кажат колко яйчица са се оплодили и кога ще бъде трансфера. На вас по кое време на деня ви се обадиха? Малко ме е страх...

Стискам ти палци!!!