0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

setakap,с какво те стимулираха?Не се предавай,аз съм с теб и ти стискам палци, скоро мечтата ти да стане реалност.:bighug:
*
Фауна, Сетакап,

Не губете кураж, момичета!
*
Благодаря момичета за куража! setakap, много съжалявам!  :(
fauna, много съжалявам че отново трябва да си силна! Дано това е за последен път и ти предстоят само хубави неща! :bighug:
setakap, :(
*
setakap,много съжалявам :(!Дано следващия път да  е успешен!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
fauna ,сетакап  съжалявам!  :(
фауна, сатакап  :(  :bighug:
Fauna, Setakap, съжалявам момичета :(

Дано това ви е последния неуспешен опит!
*
fauna,  setakap - съжалявам много, момичета!  :(

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Фауна, Сетакап, много съжалявам за всичко което преживявате :(

Не губете кураж и сили!
Fauna, Setaкap, съжалявам мили момичета :bighug:

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
fauna, съжалявам затова, което си преживяла. Дано бързо се възстановиш, мила. Прегръдки от мен и не губи вяра, моля те!

setakap, ще стане! Ти си мъжко момиче и се възхищавам на смелостта ти!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
fauna,setakap, съжалявам, че е трябвало да изживеете болката от неуспеха. Имайте кураж и продължете напред. Късмет
fauna,setakap, много съжалявам момичета!Не се предавайте!!!
Ще дойде и нашия ред!  :bighug:
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.
*
fauna, setakap, забравете неуспехите и право напред!  :hug2:

*
Здравейте, момичета!

Да се отчета и аз. Вчера 16.04. беше денят на теста - 10 или 11 дни след трансфер, не знам дали да броя деня на трансфера, но все тая...
Резултат: 1.9
Спрях лекарствата след разговора с док.
Това е само половината от лошата новина. Другата половина е, че док вдигна ръце от нашия случай. Каза, че се чувства безсилен вече в нашия уж лесен случай, каза, че е направил всичко, което знае и може и му позволява клиниката. Ако реша да продължа, трябва да сменя клиниката.
Това е положението.
*
Ази, съжалявам за лошата новина! :bighug:
*
ази, съжалявам!  :(
само не се предавай, ако трябва сменяш клиниката! не губи вяра и надежда, борбата продължава, с теб сме!

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Ооооох,Азиииии... :( :( :(
Не знам какво да кажа...знаеш колко много се надявах да стане при теб този път...

пп. Ние също сме от "лесните случаи" за док - в смисъл всичко винаги е повече от перфектно/с всички възможни изгледи за успех....до момента на теста :( Не вярвам да се откаже - просто в момента е бил разстроен,че отново не е станало при никаква видима причина или изгледи за неуспех.

Вярвай,че ще стане,и бъди силна. Септември те чакам на линия заедно с мене при нашия любим док.Прегръщам те силно и съм с теб! :bighug: :bighug: :bighug:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Здравейте, момичета!

Да се отчета и аз. Вчера 16.04. беше денят на теста - 10 или 11 дни след трансфер, не знам дали да броя деня на трансфера, но все тая...
Резултат: 1.9
Спрях лекарствата след разговора с док.
Това е само половината от лошата новина. Другата половина е, че док вдигна ръце от нашия случай. Каза, че се чувства безсилен вече в нашия уж лесен случай, каза, че е направил всичко, което знае и може и му позволява клиниката. Ако реша да продължа, трябва да сменя клиниката.
Това е положението.
Ази не губи надежда, дори и да се наложи да смениш клиниката! :bighug: