0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, извинявам се предварително , ако не съм за тази тема, но не съм наясно.Други ден, ще ми правят пункция.Доки каза, че ще е без упойка.Малко ме е страх.Дали ще боли много :oops:На естествен цикъл съм, с два фоликула.Благодаря предварително
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Със сигурност ще те боли мнооооого по-малко отколкото когато видиш лелката всеки месец  :wink: Споко, преживява се. Не е много голяма болката, а и все пак знаеш, че евентуално те очаква нещо прекрасно, което ти пожелавам от сърце.   :bighug:

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Маги, Теди, няма да се отчайвате! Докато ЧХГ не отиде под 1, винаги има надежда. Понякога просто се качва по-бавно в началото.

При мен на 10 ден беше 8.11 - нищо особено, но днес, на 15 ден е вече 241.24.
Нямам думи, с които да ви благодаря за подкрепата, стиснатите палци и хубавите пожелания!
 :bighug:

Ан, пожелавам ти да видите точката! Лека бременност!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
От 1 седмица се насилвам , но не ми се пише. Накратко моя първи опит приключи преди седмица, като не стигнах до ЕТ.

Съжалявам мила! Прегръщам те!
Изпадала съм в същата ситуация. Зная колко е тъжно и празно.  :(
Всички надежди са все едно загубени.
Но повярвай,  няма място за отстъпление, напротив, мобилизацията и видението за успех са правилната посока.

Извадиха ми само 5 яйцеклетки, които не се оплодиха. Няма конкретно обяснение и друг опит за сравнение. Е има едно и то е възрастта ми и стойността  на Анти мюлеровия хормон.

Икси - раха ли яйцеклетките или ги оставиха на класическо Ин Витро?

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Приключи и моят опит. Днес вече няма и бледа чертичка на теста, леко ми зацапва, така че май няма друг кръвен да пускам. Вземам си лекарствата докато не видя ясна кръв, но всичко свърши...
На очакващите момичета желая повечко късмет
Колеан, искам да те успокоя и да ти кажа, че болката е по - малка дори от обождане с игла, усещаш едно леко придърпване, точно когато пунктира фоликула.....Аз по принцип съм човек с много нисък праг на болка, пулса на стола ми беше сигурно 200 и най - много се притеснявах да не мръдна. Единственото неприятно е "ръчкането" с вагиналната сонда, докато стигне до фоликула. Процедурата е много кратка и наистина безболезнена. Желая ти успех.
Теди, съжалявам  :bighug:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
И аз имам леееекичко зацапване. :(

Но все още се надявам. :wink:

kolean, успех!

теди, mct    :bighug:
eganeva, стискам  палци на ръцете и на краката
Теди, много съжалявам  :(

Жени, стискай зъби и палци! Желая ти успех!
*
Приключи и моят опит. Днес вече няма и бледа чертичка на теста, леко ми зацапва, така че май няма друг кръвен да пускам. Вземам си лекарствата докато не видя ясна кръв, но всичко свърши...
На очакващите момичета желая повечко късмет
Много съжалявам миличка :(Така се надявах за теб...
*
Благодаря ви много момичета.Шансът ми е ужасно малък, но все пак не е никакъв.Дано изобщо има яйцеклетка, аз съм с ИЯР.Успех и много стиснати палци за всички :D
Благодаря ви много момичета.Шансът ми е ужасно малък, но все пак не е никакъв.Дано изобщо има яйцеклетка, аз съм с ИЯР.Успех и много стиснати палци за всички :D
ще има и още как  :wink:
Жени, стискам ти палци миличка!
Колеан, горе главата момиче! Ще успееш! Няма начин да няма начин :wink:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Имаш много  :crossfingers: :crossfingers: и от мен! Пожелавам ти успех сега с пункцията и после  preggo
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
*
Много сте мили.БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!
Здравейте момичета,скоро не съм ви писала,че ме беше налегнала работа,но всеки ден си мисля за вас и ви стискам палци. :crossfingers:
 Теди,съжалявам дано следващият ти опит е успешен,ако мога да ти помогна с нещо насреща съм.
eganeva стискам палци и за теб,все още има надежда :crossfingers:

flower76 има още време не се разтройвай от някакъв си уринен тест :crossfingers: :crossfingers:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Мимичета, незнам да се радвам ли, да плача ли, да вярвам ли...Писах ви, че на 26.05 ЧХГ беше 3.28 и доки каза , че е ниско и да спирам хапчетата, но аз ги продължих. Днес пуснах пак, защото все още нямам цикъл и ЧХГ е 22.50!!! Това дали е на хубаво? Дали е ОК или е нисичко? ДОки не ми вдига телефона. Предполагам има работа, но така или иначе на 01.06 съм при него, така, че....дано дотогава да е още по-високо.

Маги, искрено се надявам да е станало чудото при теб  :bighug: