0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Магиииии, браво момиче!

Много се радвам, че има повишение в ЧХГ. За съжаление не съм компетентна дали е достатъчно, но силно се надявам да продължи да се повишава!!!
*
Честито Магичка! Мисля че е на много хубаво! Ако не се лъжа трябва да е над 10 ако греша ме поправете.
*
Браво, магичка! Супер ти е ЧХГ-то!
Колеан, стискам ти палци!

Благодаря ви за подкрепата момичета. Зацапването беше много малко и вече го няма. Днес съм 19 ден от трансфера кога да чакам цикъл?
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Ох момичета БЛАГОДАРЯ ВИ!!!! И аз много се надявам да нараства. в петък ще пусна още един тест тук в Благоевград. Надявам се да видя още по-голяма стойност. Пък в неделя като ида да се видя с доки, ще пусна и там.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
*
Засега тихичко честито Магичка. :bighug: :cheerleader:
Извинявайте, че ви бях оставила толкова дълго време, но майка ми се разболя от бронхоплемония, баща ми реши че трябва да изведе кучето (като едвам ходи де) и се спъна на двора и падна и направо си помля лицето. Абе направо екшън да става при мене. Не съм ходила да си пускам втори кръвен тест, но направих днес един уринен и втората чертичка си е там. Засега стискайте палци всичко да е ок и в петък като отида при доки да видиме, че не е извънматочна и си е на правилното място.Че то човек не може и да се порадва като хората при тези страхове.
*
И аз имам леееекичко зацапване. :(

Но все още се надявам. :wink:

kolean, успех!

теди, mct    :bighug:

Жени,късмет мила.
Както ти наскоро ми каза-надежда винаги има!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
pimi, maggi4ka, sistur, flower76 - стискам палци!

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
sistur, честита втора чертичка. Дай Боже да се напълни тази тема с  :bfp:
Успех на всички момичета
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Момичета стискам ви палци на всичките! Късмет и дано Бог да е с вас и да ви закриля!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Маги, да ти кажа и тук - МНОГО СЕ РАДВАМ! Всичко ще бъде наред, ще видиш!
Жени, Теди, зацапването не е страшно, често се получава и има бебе!
Flower, стискам ти палци за кръвния тест!

Успех, момичета, чакаме само добри новини! Sistur, честито!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Магоооо мааа:-))))Така се накефих-знаех си,знаех си аз.Имаше нещо,което ми подсказваше,че е станало чудото;-))) Хайде дано всичко оттук нататаък е само в твоя полза.Радвам се за теб мила :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
 pimi, теди, жени, flower76 - стискам палци!
теди- въобще не го чакай цикъла - няма да дойде 9 месеца.
maggi4ka, sistur - тихичко честито!
Момичета,много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен...  :D  Maggi4ka,sistur-тихичко Честито!!! :balk_103:
« Последна редакция: Май 29, 2008, 13:32:56 pm от Nushka76 »
*

maggi4ka

• 440
Благодаря ви момичета. Надявам се да излезе нещо хубаво от това. Сутринта като станах, някъква прозрачна слуз, примесена със малко кръв изпадна, но от тогава няма нищо - само някъкво розово-кафеникво зацапване. Говорих с Ани -  една от бременните от Аристон миналата година и тя ми каза, че и при нейната братовчедка е било така на около 13-14 ден, пък тя си е още бременна и, че е нормално, и най вероятно са изпаднали тези които не са се хванали. ..Но аз си се уплаших. Сега лежа цял ден и не мърдам от леглото. Засега Слава Богу няма цикъл, и зацапването понамаля. Дано да не е това което си помислих сутринта.

Благодаря ви момичета. Надявам се да излезе нещо хубаво от това. Сутринта като станах, някъква прозрачна слуз, примесена със малко кръв изпадна, но от тогава няма нищо - само някъкво розово-кафеникво зацапване. Говорих с Ани -  една от бременните от Аристон миналата година и тя ми каза, че и при нейната братовчедка е било така на около 13-14 ден, пък тя си е още бременна и, че е нормално, и най вероятно са изпаднали тези които не са се хванали. ..Но аз си се уплаших. Сега лежа цял ден и не мърдам от леглото. Засега Слава Богу няма цикъл, и зацапването понамаля. Дано да не е това което си помислих сутринта.

maggi4ka, сега не е ли точно времето, когато би трябвало да то дойде менструацията, ако не беше бременна?  По това време е нормално да има някакво мъничко зацапване, така че не се притеснявай излишно.  Стискам палци утре да ти е удвоен резултата на кръвния тест.
*

maggi4ka

• 440
*принцеска*, честно да ти кажа и аз незнам вече кога  трябва да дойде лелката. Реално си имама доста голямо закъснение. Последно имах цикъл на 20.04 и оттогава нищо, но сега вече се пообърках около процедурата и незнам. Надявам се и аз утре да има по-висок резултат на ЧХГ-то.

*
Маги,едно голямо бравоооооооо!Закъснението ти е доста показно,не се притеснявай-утре ще си с двоен резултат :balk_104:Зацапванията нищо не значат,споко!