0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Нелка, успех в понеделник!!! :lol:

Gubkata11, :crossfingers: za :bfp: .Nelkata,успех....!!!                     
ЕХО,здравейте момичета.И аз да споделя,днес започнахме с GONAL,при стойности на
 Е2-9,на преглед съм на 13(петък)дано всичко е нормално и да реагирам позитивно на стимулацията.
Nelkata,вижда му се края.Как реагираш на стимулацията и какъв препарат използвахте,ако неси суеверна сподели и колко яйцеклетки се задават на хоризонта?
ще ти стискам палци в понеделник и ще се моля господ да е с теб  :crossfingers:
ЕХО,здравейте момичета.И аз да споделя,днес започнахме с GONAL,при стойности на
 Е2-9,на преглед съм на 13(петък)дано всичко е нормално и да реагирам позитивно на стимулацията.
  Karamelka my,имаш много  :crossfingers: от мен.Много късмет ти желая,успех!
Карамелка му, много, много късмет ти желая.
Karamelka my много късмет и стиснати палци от мен. Успех
Поредният кръвен тест 0,100-разминаха ми се тризнаците.
Гъбка, съжалявам миличка :(
Ще видиш, че следващият път ще ги имаш!
Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Гъбка съжалявам ще видиш че следващия път ще е нашия.
 Успех и спокойно :bighug:
Поредният кръвен тест 0,100-разминаха ми се тризнаците.
Зная какво е чувството,изпитала съм го вече два пъти.Важното е да не се отказваш и да вярваш,че щастието ще дойде и при теб.Съжалявам! :bighug:
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Гъбката, съжалявам!!! :(

Гъбка, каквото и да ти кажем сега нищо няма да изтрие болката от разочарованието и разбитите надежди, но ти желая бързо да се съвземеш и скоро пак да бъдем в този форум и пак да се надяваме, но вече мечтите да се сбъднат.
Благодаря момичета,няма отказване,докато има някакъв шанс продължавам.
Знаех,че шанса със замръзените е малък,но какъв е смисъла изобщо-от четири момичета,който правихме по едно и също време процедурата нито едно не успя.
*
Гъбка, съжалявам.  :( Със замразените наистина е малък шансът, но във всички случаи е по-добре да се пробва. Има и успели момичета.  :bighug:

Здравейте момичета,за първи път пиша във форума и искам да споделя с вас,че утре отивам на пункция.Малко съм притеснена,защото ми е за първи път.Пожелавам на всички успех и много сили да се преборим с трудностите,който ни поднася съдбата. :D
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Успех zuza! Дано стане от първия път!
Стискам палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Здравейте момичета,за първи път пиша във форума и искам да споделя с вас,че утре отивам на пункция.Малко съм притеснена,защото ми е за първи път.Пожелавам на всички успех и много сили да се преборим с трудностите,който ни поднася съдбата. :D
Зузи успех и много кураж! Няма нищо страшно, процедурата е с упойка, по-тежкото е после, когато чакаш теста! От сърце ти пожелавам опита ти да е успешен!  :crossfingers: yahoo_17
Gubka, съжалявам  :(

Zuza, успех!

При мен нещата за сега се движат нормално. Извадиха ми 15 яйцеклетки, оплодиха се 11 и 10 се развиват добре. Утре или вдугиден ще правим трансфера ...  :D Нямам търпение  :D

Стискайте ми палци всичко да е наред до края и след 9 месеца  :bori_007: :bori_004:
« Последна редакция: Юни 11, 2008, 13:59:02 pm от nelkata »
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Извадиха ми 15 яйцеклетки, оплодиха се 11 и 10 се развиват добре. Утре или вдугиден ще правим трансфера ...  :D Нямам търпение  :D

Много добър резултат Нелка,
Дано продължат така добре събитията и резултата да е налице след 9 месеца. :wink:
зузи,стискам ти палци,не се притеснявай от процедурата,нищо няма да усетиш.
Дано нещата се развият по най добрия начин за теб. :crossfingers:

нелката,страхотни новини,много добър резултат(браво момиче)успех на трансфера и след това да ни зарадваш с положителни новини катотези :bfp: :bori_007: :stroller: preggo