0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета,много  :crossfingers: и от мен.Много,много късмет ви желая,дано зарадвате,както себе си,така и нас с положителни резултати.  :D
Незнам дали въпроса ми е за тук но да попитам.Понеже на мен също ми предстои ИКСИ след може би около два месеца а имам малки кистички и съмнение за поликистозни яйчници но само съмнение и въпроса тези кистички дали ще объркат нещата а и при самата стимулация дали няма да създадът проблем?Успех на всички!

Да се отчета най-сетне и аз.. Вчера ми беше пункцията. Този път успяхме да извадим 10 овоцита и сега чакаме резултата от икси-то, за да разберем колко от тях ще се оплодят. Надяваме се на най-доброто. Чакаме доктора да се обади днес и да решим кога ще ги връщаме при мама. Стискайте палци!
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
Ами, аз съм готова  :D

Върнаха ми три ембриона, разделени на по 8 клетки.

На 23.06.2008 ще правя кръвен тест. А до тогава ще се развличам и ще правя само каквото ми е приятно, пък надявам се и след това  :D

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
успех и се пази! :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
Успех мила почивай си глези се сега ти е паднало и дано 23.06 да е твоят ден!

*
Nelkata, чудесна новина! Сигурна съм в успеха ти! Късмет!

*
Нелката, много късмет!  yahoo_17

Нелка късмет мила  :blowingdust2:
Ivet1978,nelkata,желая ви късмет момичета,дано това е вашия успешен опит. :bfp: :crossfingers: :babyflips:
А сега спокойни и оптимистични две седмици до резултата.

Момичета,дайте ми малко инфо за размера на яйцеклетките,колко трябва да са големи за да се престъпи към пункция.Днес бях на преглед,Стаменов каза че нещата били добре(средна работа)незнам какво да си мисля,надявам се в крайна сметка всичко да приключи добре и със щастлив край.Видяха се няколко яйцеклетки,увеличиха ми дозата на гонала,следваща среща с доки в неделя.
Ами това е от мен,до скоро :D
*
Стаменов си знае работата.Личи си по подписа ми долу.Успех.
*
Успех, момичета! И спокойно очакване на резултата!  :bighug:
Ivet1978,nelkata,karamelka my успех и да ни зарадвате с положителни резултати
Надявам се всички ние да ви зарадваме с положителни резултати!
Nelkata, само спокойно и без никаква паника и нетърпение. Колкото по-спокойно и позитивно е настроен човек, толкова е по-голям шанса. Аз въобще не го мислих, изчаках си 17 ден за кръвен тест и резултата беше ЧХГ 1700. А и д-р Стаменов доста смях ми създаде на самия трансфер (аз си мислех как трябва да съм сериозна и съсредоточена), а то не беше майтапи след майтапи.
*
Здравейте момичета,искам ви питам: вчера ми беше 7ми ден от трансфера и си направих уринарен тест,който беше отрицателен,а във вторник ми е кръвния.Може ли според вас да се разчита на този уринарен тест или съм го напрвила прекалено рано???
*
Здравейте момичета,искам ви питам: вчера ми беше 7ми ден от трансфера и си направих уринарен тест,който беше отрицателен,а във вторник ми е кръвния.Може ли според вас да се разчита на този уринарен тест или съм го напрвила прекалено рано???

7-ми ден е твърде рано, особено за уринарен тест! Успех! :D
*
ewa, не се притеснявай въобще! На 7 ден е много вероятно и кръвният да не може да покаже нищо, камо ли уринният.  :crossfingers:  за положителен кръвен тест след 10 ден.  :wink:

Nelkata, само спокойно и без никаква паника и нетърпение. Колкото по-спокойно и позитивно е настроен човек, толкова е по-голям шанса. Аз въобще не го мислих, изчаках си 17 ден за кръвен тест и резултата беше ЧХГ 1700. А и д-р Стаменов доста смях ми създаде на самия трансфер (аз си мислех как трябва да съм сериозна и съсредоточена), а то не беше майтапи след майтапи.

Ох, и при мен беше доста весело точно след трансфера и се бях притеснила от смеха ми да не съм изтласкала ембрионите, но като гледам подписа ти, май смеха по време на трансфер е само на хубаво  :D :D :D

Благодаря на всички за куража, който ми давате!

Вярвайте в мечтите си и те ще се сбъднат :)
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Правихме SDI тест, но още не са излезли резултатите и ни е много притеснени.А спермограмата е доста зле.

Имате ли представа какво представлява, ако спермограмата е лоша, има ли шансове теста да е хубав.За икси предполагам, че има значение какви са резултатите.
Доколкото разбирам, при самата процедура сперматозоидите се избират по външен вид, няма ли начин да се избере такъв с хубаво днк, дори да е скъпо изследване, да се направи нещо.

И това, което много ме интересува, дори да се инжектира такъв с лошо днк, стига ли се до развиване на ембрион, предполагам и, че не се стига до трансфер на такъв, не знам всъщност, как стоят нещата.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.