Меги, няма да ти казвам стандартното, не им обръщаи внимание. само ще ти пожелая ти да си следващата мама във форума. И да видиш тогава с други въпроси ще се обръщат към теб.
И на мен днес ми се случи. Снаха ми е бременна във 4 месец, успяха на 3 месец бебеправене. И сега ми вика, Успокой се и всичко ще се уреди. Кое ще се уреди? И какво по дяволите означава успокой се. Аз не съм неспокойна. Просто трябва да си супер безчувствен, че да не се вълнуваш особено когато наближава цикъла. Мисля си осъзнава ли как би се чувствала тя на мое място. Но естествено, че незнае. Затова съм сигурна, че ние с вас ще сме по-добри майки. Защото знаем, какво е силно да искаш и да чакаш. Защото няма да си позволим да задаваме тъпи въпроси и да раздаваме безполезни съвети на момичета като нас. В началото ме заболя, после ме хвана яд, но след това си помислих, тя не го прави с лоши чувства. Просто незнае какво е. След това ми каза защо не започнете с някакви изследвания. Ами ще започнем, уговорили сме вече. Ще стане когато му дойде времето, така и отговорих.
Тези дни понеже времето е хубаво и Митко в събота ми вика, какво да правим къде да отидем. А аз: Незнам, някъде да се разходим. А той ми каза; Сега ако имахме едно бебенце, щяхме да излезем да го разходим.
И как да съм спокойна и да не ми домъчнее. Всеки месец и на него му става тъжно и се притеснява. Толкова много го искаме. Май и този месец нищо не е станнало. Гърдите днес започнаха да ме наболяват, ще дойде гадината.
Симони, на мен ми се гади и ми е лошо когато ще ми идва. Незнам, кога трябва да то дойде?
Ами това е от мен. Оплаках Ви се едно хубаво. Но знам, че вие ще ме разберете. Тя майка ми не ме разбира. И само ми вика ами спри да ходиш на фитнес. Ех де да ставаше така.... Ще спра и фитнеса и ще се успокоя и с пясък ще се натъркам, ако трябва...