0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добър ден и от мен! Пожелавам ви спорен ден и ++++ емоции!
Новилка и Светалчи както е казала Vickson най-добре е да си направите по едно ову календарче - невероятно удобно е! можеш да си запишеш абсолютно всико! Успех! А за фразата "Ами какво чакате?" май всички сме на едно менние .... :x
 :bighug: лек ден!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Соооооф, и на мен ми дойде на 19.Я  кажи колко дни ти е цикъла напоследък.

Аз меря темп.Обаче сутрин-36,9 Две вечери подред я меря около девет часа  - вчера беше 37,6. Е това какво е?Или просто е нормално вечер да е по-висока ли?
А за самонавиването-рекорд мога да счупя.Заринала съм се  с книги за положително мислене фън шуи, психология.Е докато чета вс е ок.И два ден а след това с пълна сила се пчва пак- ами ако....., може би, в случай че , ако , обаче.АМАН!ПИсна ми от самата мен
Миличка, температурата се покачва през деня - обективна е БТ измерена сутринта, преди да си ставала от леглото. А цикъла на мен ми е 27-28-29 дни, но като следна продължителност - 28 дни.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Добър ден и от мен!Чета,чета и не мога да ви се наситя!
За всички,които имат закъснения-МОЛЯ пишете какво става!Нека някоя от вас ни зарадва с хубавата новина!
За всички останали,които чакат или ловуват :goodluck: :babyflips:
Моля някой да ме прибави към списъчето на чакащите за 8-9.04 :balk_104:
Що се отнася до БТ една приятелка е бременна от скоро и нейната температура не се  е покачила въобще-36.8 и е постоянно
Момичета, сега ми е малллко по - добре. Благодаря на всички за отговорите и за ЛС. Нещо ми блокира пощата и не мога да ви изпратя благодарности.Благодаря на всички ви за оказаната ви подкрепа. Много сте милички,без вас не зная какво щях да правя.
Притесних се , че май точно днес съм в ову/ по мои и ваши сметки/.  :D Ама трябва първо да се извиня на мъжо и тогава да го съблазня.  :lol: :lol:
Още веднъж, благодаря ви. Дано до великден всички да си имаме по едно "яйце". :bori_020:
А колкото до ову календара тук в зачатие- да имаХ,ама нали съм проста- забравих си паролата и сега ще си правя нова регистрация за него. То като накъсах моите писания днощи, избор нямам.
*
Момичета, сега ми е малллко по - добре. Благодаря на всички за отговорите и за ЛС. Нещо ми блокира пощата и не мога да ви изпратя благодарности.Благодаря на всички ви за оказаната ви подкрепа. Много сте милички,без вас не зная какво щях да правя.
Притесних се , че май точно днес съм в ову/ по мои и ваши сметки/.  :D Ама трябва първо да се извиня на мъжо и тогава да го съблазня.  :lol: :lol:
Още веднъж, благодаря ви. Дано до великден всички да си имаме по едно "яйце". :bori_020:
А колкото до ову календара тук в зачатие- да имаХ,ама нали съм проста- забравих си паролата и сега ще си правя нова регистрация за него. То като накъсах моите писания днощи, избор нямам.
радваме се , че сме ти помогнали! ами ако се съмняваш че днес си в О. давай по план ...    и дано до Великден се похвалиш с +++ :wink:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
айде и от мен здрасти- как го чакам тоз бебок!И това не е вярно като не го чакаш и той ще дойде, та нали като не го чакаш се пазиш, ама че глупави хора има по света :D :P :wink:А ние така силно ги чакаме, че накрая трябва с чували да идват- имате поща :wink:След малко излизам в обедна и мисля да се пошматкам из магазините, да се разсея малко, а за утре съм приготвила ходене до нашата църква, мога ли да помоля някои да ни дръпне списъка, че аз :oops: :oops:не знам как става- колко и аз съм...глупава :band: :bonk: :cul2: :BangHead:предварително благодаряяяяя а и ако има още не записали се действайте!
*

simoni

• 352
момичета ПОМОЩ, някои има ли идея защо ми се гади и ми се повръща и ми е така некомфортно- няма наличие на бебе, защото нямах фоликул, но може ли да е защото ми предстой овул. или ми растат фоликули!???колко тъпо, ама незнам и аз почвам да изтрещявам- ПОМОЩ, ПОМОЩ
*
Здравейте сладурки :D
Вече съм си в къщи и започва дългото чакане.Благодаря на всички вас за подкрепата! :D
Меги мила,не обръщай внимание на такива хора,които видимо не са в час!Не си струва!
Любе,много се радвам,че сте открили проблема и много скоро ще се развият нещата добре!А ти не отлагай преглед при лекар за закъснението!
Микивл,давай смело напред.Стискам палци,да знаеш :crossfingers:
Бисерче,какво ти изписа доки след инсе да пиеш?На мен ми каза да пия Дуфастон 2х1 до 16.04 и да направя тест.Учудва ме,че на тебе ти е казал да правиш тест толкова късно. 8O
Обичам ви много! :D
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме

Що се отнася до БТ една приятелка е бременна от скоро и нейната температура не се  е покачила въобще-36.8 и е постоянно
Здравейте момичета, колко много сте изписали. Аз днес си мерих БТ  и беше 36.8, но незнам колко е вярно понеже ми е за първи път. Обаче съм решила да я меря всеки ден, пък да видим какво ще излезе.
Приятен ден, с много много усмивки :bighug: :balk_48: :balk_48: :balk_48:

*
Вече съм си в къщи и започва дългото чакане.Благодаря на всички вас за подкрепата! :D
Меги мила,не обръщай внимание на такива хора,които видимо не са в час!Не си струва!
Любе,много се радвам,че сте открили проблема и много скоро ще се развият нещата добре!А ти не отлагай преглед при лекар за закъснението!
Микивл,давай смело напред.Стискам палци,да знаеш :crossfingers:
Бисерче,какво ти изписа доки след инсе да пиеш?На мен ми каза да пия Дуфастон 2х1 до 16.04 и да направя тест.Учудва ме,че на тебе ти е казал да правиш тест толкова късно. 8O
с тебе сме нали знаеш? :bighug: ще чакаме заедно с вас! дано да ни зарадваш! :crossfingers: :bfp:
*
Благдаря на всички, много сте мили, помгнахте и на мен да се дзоориентирам. Имам Ову календар, но от мног четене из фоорумите, вече се обърках ттално с на хората случаите...абе откачам и това е!
На мен ми е 16 ден също и може би съм в овулация днес при положение че тооооолкова много ми се плаче и изобщо настроението ми е едно странно.А температурата ако иска да се покачва...
Още веднъж благодаря на всички, и УСПЕХ на всички също в :bed:
Меги, няма да ти казвам стандартното, не им обръщаи внимание. само ще ти пожелая ти да си следващата мама във форума. И да видиш тогава с други въпроси ще се обръщат към теб.
И на мен днес ми се случи. Снаха ми е бременна във 4 месец, успяха на 3 месец бебеправене. И сега ми вика, Успокой се и всичко ще се уреди. Кое ще се уреди? И какво по дяволите означава успокой се. Аз не съм неспокойна. Просто трябва да си супер безчувствен, че да не се вълнуваш особено когато наближава цикъла. Мисля си осъзнава ли как би се чувствала тя на мое място. Но естествено, че незнае. Затова съм сигурна, че ние с вас ще сме по-добри майки. Защото знаем, какво е силно да искаш и да чакаш. Защото няма да си позволим да задаваме тъпи въпроси и да раздаваме безполезни съвети на момичета като нас. В началото ме заболя, после ме хвана яд, но след това си помислих, тя не го прави с лоши чувства. Просто незнае какво е. След това ми каза защо не започнете с някакви изследвания. Ами ще започнем, уговорили сме вече. Ще стане когато му дойде времето, така и отговорих.
Тези дни понеже времето е хубаво и Митко в събота ми вика, какво да правим къде да отидем. А аз: Незнам, някъде да се разходим. А той ми каза; Сега ако имахме едно бебенце, щяхме да излезем да го разходим.
И как да съм спокойна и да не ми домъчнее. Всеки месец и на него му става тъжно и се притеснява. Толкова много го искаме. Май и този месец нищо не е станнало. Гърдите днес започнаха да ме наболяват, ще дойде гадината.
Симони, на мен ми се гади и ми е лошо когато ще ми идва. Незнам, кога трябва да то дойде?
Ами това е от мен. Оплаках Ви се едно хубаво. Но знам, че вие ще ме разберете. Тя майка ми не ме разбира. И само ми вика ами спри да ходиш на фитнес. Ех де да ставаше така.... Ще спра и фитнеса и ще се успокоя и с пясък ще се натъркам, ако трябва...
]
*

simoni

• 352
дали някои ще ми обърне внимание???Аз имам нужда от ПОМОЩ малко по нагоре съм писала
момичета ПОМОЩ, някои има ли идея защо ми се гади и ми се повръща и ми е така некомфортно- няма наличие на бебе, защото нямах фоликул, но може ли да е защото ми предстой овул. или ми растат фоликули!???колко тъпо, ама незнам и аз почвам да изтрещявам- ПОМОЩ, ПОМОЩ

Как така няма фоликул, а ти предстои? На кой ден след мензис си?/ Ехе, досега ти ме успокояваше и успя, а сега е мой ред :P/. На мен ми се гади преди да ми дойде, но от вчера също така ми е и некомфортно на стомаха- уж ме напъва на гадене, уж не. А както казах днес май ми е овуто. Така че симони- преглъщай и нападай мъжо. :o :o
дали някои ще ми обърне внимание???Аз имам нужда от ПОМОЩ малко по нагоре съм писала
Симони, както ти писах по горе. На мен ми е лошо и ми се повдига няколко дни преди да ми дойде. А в деня когато ми започва М направо ми се повръща. Незнам, кога чакаш да ти дойде. Не ти виждам графиката. Имаш ли си такава...
]
*

simoni

• 352
ох какви сте ми куклички. Нали ми закъсня 17 дена и сега я следя с доки, овул. та незнам и затова съм ??????????така, днес ми е 13 или 14 ден, което говори че ако беше преди всичко ок, то днес утре трябва да го хванем убавеца, но ...сега?????В понеделник ми каза че няма доминантен фолукул, ама знаеш ли????и ме иска в понеделник да ме види, а на мен ми е гадно и некомфортно?????та се чудя....ама какво му се чудя, СЕКС ДО ДУПКА, па каквото е отредено!!!! :wink: :P :lol:хихихи,нали така??????
tani77           23-24.03   
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
какво става с вас не пишете?Правихте ли тестове?Хайде де чакаме хубавите новини! :D :D :D
ох какви сте ми куклички. Нали ми закъсня 17 дена и сега я следя с доки, овул. та незнам и затова съм ??????????така, днес ми е 13 или 14 ден, което говори че ако беше преди всичко ок, то днес утре трябва да го хванем убавеца, но ...сега?????В понеделник ми каза че няма доминантен фолукул, ама знаеш ли????и ме иска в понеделник да ме види, а на мен ми е гадно и некомфортно?????та се чудя....ама какво му се чудя, СЕКС ДО ДУПКА, па каквото е отредено!!!! :wink: :P :lol:хихихи,нали така??????

Аааааа, а иначе на мен правите забележка и ми съжалявате мъжо,че съм го тормозела. Ето момичета - симони иска "СЕКС ДО ДУПКА". По-леко бе симонка, тоя мъж не е еднократна употреба!  :P :P :P

Ей симонка, аз на моя какво съм му намислила? И аз така реших- секс,секс,цигара, и пак секс.И се надявам да хвана яйцето.
« Последна редакция: Април 03, 2008, 13:58:19 pm от NOWILKA »
Няма смисъл да правиш тест по-рано /на 16-ти/,според моя доки, но нямам обяснение "защо". Освен това ми е казал да не спирам прогестерона /дуфастон - 3х1 на ден/ до 19.04. и тогава да правя тест. Ако е + продължавам да го пия, ако е - го спирам. Понякога закъснението се дължи на прогестероновите препарати, но на мен при предишното инсе ми дойде съвсем навреме, въпреки дуфастона. Всичко е индивидуално, аз вярвам на доктора си и този път ще го послушам за теста.
*

simoni

• 352
новилке само под секрет ще ви кажа- първия път когато сътворихме Ема, беше СЕКС ДО ДЪПКА та пушек се дигаше, всеки ден, беззначение има ли овул. нама ли- просто като се видехме сваляхме гащи.....Тогава издържа, ще издържи и сега, даже аз сега го щадя и то много!!! :D :oops: :P :lol: :wink:, а и нали трябва работа да се вършииии